Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #2WINSExclusive Instagram 2WINSExclusive hashtag, #2WINSExclusive meaning 2WINSExclusive photos

2WINSExclusive Walaupun bertekstur lembut & memeri, tapi tidak mengikut bentuk badan.

Kalau nak lebih selesa & longgar, boleh ambil size yang lebih besar. ❀️
.
.
.
Order whatsapp 0103703075 🌸
.
.
.
#2WINSExclusive
#MonicaPatchShirt
#MilanBasicShirt
#2WINSCircle

Walaupun bertekstur lembut & memeri, tapi tidak mengikut bentuk badan. Kalau nak lebih selesa & longgar, boleh ambil size yang lebih besar. ❀️ . . . Order whatsapp 0103703075 🌸 . . . #2WINSExclusive #MonicaPatchShirt #MilanBasicShirt #2WINSCircle

0
11/21/2019
0
2WINSExclusive Outfit weekend nanti ❀️ pakai tshirt dengan jeans aje πŸ‘–
.
Featured :
#MonicaPatchShirt
#MilanBasicShirt
#LisaStraightCutJeans
#OsloBootcutJeans
.
Order via Whatsapp tap link di bio😘
.
.
#2WINSexclusive #2WINSJeans #2winsrelaxedshirt #2WinsCircles

Outfit weekend nanti ❀️ pakai tshirt dengan jeans aje πŸ‘– . Featured : #MonicaPatchShirt #MilanBasicShirt #LisaStraightCutJeans #OsloBootcutJeans . Order via Whatsapp tap link di bio😘 . . #2WINSexclusive #2WINSJeans #2winsrelaxedshirt #2WinsCircles

0
11/21/2019
2
2WINSExclusive Steal the looks!πŸ”₯ Tak tahu nak mix n match tops korang dengan seluar apa?
β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Jom mix n match kan tops favorite korang dengan Sandra Bootcut !😍 .
.
Jeans : #SandraFrayBootcut RM75
Shoes : #VivySlipOn RM89
.
Order : WhatsApp Dhia di 0149972307 atau tap je link di bio❀️
.
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSCircle #Sepatoosaya
#loosejeansmuslimah #loosejeans #loosejeansmurah #kasutraya #flatshoesmurah #flatshoes #flatshoesmalaysia

Steal the looks!πŸ”₯ Tak tahu nak mix n match tops korang dengan seluar apa? β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € Jom mix n match kan tops favorite korang dengan Sandra Bootcut !😍 . . Jeans : #SandraFrayBootcut RM75 Shoes : #VivySlipOn RM89 . Order : WhatsApp Dhia di 0149972307 atau tap je link di bio❀️ . . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSCircle #Sepatoosaya #loosejeansmuslimah #loosejeans #loosejeansmurah #kasutraya #flatshoesmurah #flatshoes #flatshoesmalaysia

0
11/21/2019
3
2WINSExclusive [#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing!
.
Shirt : #MilanBasicShirt 
Jeans : #JulieWideLegJeans
Backpack : #SakuraBackpackLT
Boots : #SSberlinboots
.
Order WhatsApp link di bio 😘
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

[#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing! . Shirt : #MilanBasicShirt Jeans : #JulieWideLegJeans Backpack : #SakuraBackpackLT Boots : #SSberlinboots . Order WhatsApp link di bio 😘 . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

0
11/21/2019
0
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsApp 0403703075 🌸
.
.
#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsApp 0403703075 🌸 . . #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/21/2019
1
2WINSExclusive [Part 1] Mix & match outfit untuk holidays hujung tahun nanti ❀️ Featured :
#MilanBasicShirt
#JennieFrayJeans
#SSBerlinBoots (@sepatoosaya)
#LisbonZipperBackpack (@lovelytote)
. 
Macam mana onzz ke tak onzz?

#2winsjeans
#2WINSExclusive

[Part 1] Mix & match outfit untuk holidays hujung tahun nanti ❀️ Featured : #MilanBasicShirt #JennieFrayJeans #SSBerlinBoots (@sepatoosaya) #LisbonZipperBackpack (@lovelytote) . Macam mana onzz ke tak onzz? #2winsjeans #2WINSExclusive

3
11/21/2019
12
2WINSExclusive [#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing!
.
Shirt : #MilanBasicShirt 
Jeans : #JulieWideLegJeans
Backpack : #SakuraBackpackLT
Boots : #SSberlinboots
.
Order WhatsApp link di bio 😘
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

[#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing! . Shirt : #MilanBasicShirt Jeans : #JulieWideLegJeans Backpack : #SakuraBackpackLT Boots : #SSberlinboots . Order WhatsApp link di bio 😘 . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

0
11/21/2019
3
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai masa travel? πŸ›«
.

#JennieFrayJeans pilihan terbaik
#MonicaPatchShirt ironless shirt pun selesa tau ❀️
.
Available size S M L XL XXL! 
RM 75 excl pos
.. Cara order :
Whatsapp 018-2594509 (tap link in bio)
. 
#jeanslovers
#jeansmalaysia
#jeansmuslimah
#jeansmalaysiacantik
#jeanspalazzo
#jeansberkualiti
#muslimahjeans
#shirtmuslimah
#shirtmalaysia
#looseshirtmalaysia
#ironlessshirt
#TravelKit
#travelootd
#ootdmuslimah
#ootdmalaysian 
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai masa travel? πŸ›« . #JennieFrayJeans pilihan terbaik #MonicaPatchShirt ironless shirt pun selesa tau ❀️ . Available size S M L XL XXL! RM 75 excl pos .. Cara order : Whatsapp 018-2594509 (tap link in bio) . #jeanslovers #jeansmalaysia #jeansmuslimah #jeansmalaysiacantik #jeanspalazzo #jeansberkualiti #muslimahjeans #shirtmuslimah #shirtmalaysia #looseshirtmalaysia #ironlessshirt #TravelKit #travelootd #ootdmuslimah #ootdmalaysian #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/21/2019
2
2WINSExclusive [#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing!
.
Shirt : #MilanBasicShirt 
Jeans : #JulieWideLegJeans
Backpack : #SakuraBackpackLT
Boots : #SSberlinboots
.
Order WhatsApp link di bio 😘
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt
#JeansLonggar #Jeansperempuan #JeansMuslimah #tshirttravel #backpack #bagtravel #bootstravel #boots

[#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing! . Shirt : #MilanBasicShirt Jeans : #JulieWideLegJeans Backpack : #SakuraBackpackLT Boots : #SSberlinboots . Order WhatsApp link di bio 😘 . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt #JeansLonggar #Jeansperempuan #JeansMuslimah #tshirttravel #backpack #bagtravel #bootstravel #boots

0
11/21/2019
2
2WINSExclusive [#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing!
.
Shirt : #MilanBasicShirt 
Jeans : #JulieWideLegJeans
Backpack : #SakuraBackpackLT
Boots : #SSberlinboots
.
Order WhatsApp link di bio 😘
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

[#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing! . Shirt : #MilanBasicShirt Jeans : #JulieWideLegJeans Backpack : #SakuraBackpackLT Boots : #SSberlinboots . Order WhatsApp link di bio 😘 . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

0
11/20/2019
9
2WINSExclusive Kenapa tidak grab Shirt & Jeans sekali? Combine dalam satu postage je kan senang😘
_
Jeans tak lain tak bukan #JulieWideLegJeans S -XL
.
Shirt semestinya #MilanBasicShirt S-2XL
.
Nak order WhatsApp 0199079345 link di bio
.
#2WINSExclusive
#2WINSRelaxedShirt #2WINSJeans #2WINSCircle

Kenapa tidak grab Shirt & Jeans sekali? Combine dalam satu postage je kan senang😘 _ Jeans tak lain tak bukan #JulieWideLegJeans S -XL . Shirt semestinya #MilanBasicShirt S-2XL . Nak order WhatsApp 0199079345 link di bio . #2WINSExclusive #2WINSRelaxedShirt #2WINSJeans #2WINSCircle

0
11/20/2019
9
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 0199079345

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 0199079345 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
10
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsApp 0199079345

#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsApp 0199079345 #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
10
2WINSExclusive Yeayyyy Musim cuti sekolah dah tiba! Mommies dah plan nak bawa anak2 bercuti kat mana?

Make sure pakaian selesa & serap peluh. Kalau tak, memang spoil mood nak bercuti!

Tshirt & Jeans/Slack pants wajib bawa. Tak rimas & senang nak bergerak dari pagi hingga malam.

Featured :
Shirt : #MonicaPatchShirt
Pants: #ParisBoyfriendJeans
Kasut: #VivySlipOn
Bag: #SakurabackpackLT
.
Grab now at website www. 2winsexclusive. Com
.
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Yeayyyy Musim cuti sekolah dah tiba! Mommies dah plan nak bawa anak2 bercuti kat mana? Make sure pakaian selesa & serap peluh. Kalau tak, memang spoil mood nak bercuti! Tshirt & Jeans/Slack pants wajib bawa. Tak rimas & senang nak bergerak dari pagi hingga malam. Featured : Shirt : #MonicaPatchShirt Pants: #ParisBoyfriendJeans Kasut: #VivySlipOn Bag: #SakurabackpackLT . Grab now at website www. 2winsexclusive. Com . #2WINSExclusive #2WINSJeans

2
11/20/2019
71
2WINSExclusive [#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing!
.
Shirt : #MilanBasicShirt 
Jeans : #JulieWideLegJeans
Backpack : #SakuraBackpackLT
Boots : #SSberlinboots
.
Order via website at www. 2winsexclusive.  com 😘
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

[#OOTDCASUAL ] Some of the ideas for your travel or weekend outing! . Shirt : #MilanBasicShirt Jeans : #JulieWideLegJeans Backpack : #SakuraBackpackLT Boots : #SSberlinboots . Order via website at www. 2winsexclusive. com 😘 . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedshirt

3
11/20/2019
71
2WINSExclusive So comfy & breathable!
It's #SandraFrayBootcut match with #MonicaPatchShirt 😍
. 
Girls, what are you waiting for? Grab now!
.
WhatsAap: 0172984308

#2WINSCircle
#2WINSExclusive

So comfy & breathable! It's #SandraFrayBootcut match with #MonicaPatchShirt 😍 . Girls, what are you waiting for? Grab now! . WhatsAap: 0172984308 #2WINSCircle #2WINSExclusive

0
11/20/2019
1
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 0172984308

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 0172984308 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
3
2WINSExclusive Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ…
See! Takde ikut bentuk kaki pun kan?
Jom pakai pergi mall atau bercuti!
.
Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65)
Stretchable denim material
Available : S M L XL
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2WINSCircle

Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ… See! Takde ikut bentuk kaki pun kan? Jom pakai pergi mall atau bercuti! . Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65) Stretchable denim material Available : S M L XL . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2WINSCircle

0
11/20/2019
7
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsApp 019-6065436

#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsApp 019-6065436 #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
4
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 0112 4789 764 
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 0112 4789 764 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
3
2WINSExclusive Sandra - every girls' favourite jeans. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsApp: 018-2594509 (tap link in bio) 
Jom la tambah Sandra Fray Jeans dlm koleksi seluar jeans baru sis 😎
.
#SandraFrayBootcut
#jeansmalaysia
#jeansmuslimah
#seluarjeansperempuan
#muslimahjeans
#bootcutjeansmalaysia
#jeansmalaysiacantik
#jeanspalazzo
#jeanslovers
#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - every girls' favourite jeans. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsApp: 018-2594509 (tap link in bio) Jom la tambah Sandra Fray Jeans dlm koleksi seluar jeans baru sis 😎 . #SandraFrayBootcut #jeansmalaysia #jeansmuslimah #seluarjeansperempuan #muslimahjeans #bootcutjeansmalaysia #jeansmalaysiacantik #jeanspalazzo #jeanslovers #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

1
11/20/2019
6
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
#2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans
#drfazidakarim  #teamdrfazida #APKUniSZA #APKFSK19 #kasut #shoes #sandal #blouse #muslimah #blouselabuh #fashion #jeansmuslimah #jeans #jeanslonggar

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans #drfazidakarim #teamdrfazida #APKUniSZA #APKFSK19 #kasut #shoes #sandal #blouse #muslimah #blouselabuh #fashion #jeansmuslimah #jeans #jeanslonggar

0
11/20/2019
16
2WINSExclusive Dua jeans paling hot selling & sentiasa kena restock!
Siapa geng si Sandra & Stella ni?
.
==
Featured :
#StellaStraightCut jeans RM 79
#SandraFrayBootcut RM 75
.
.
Cara order:
πŸ™‹β€β™€οΈWhatsapp Dhia : 0149972307 atau klik je link di bio!
.
. 
#2WINSCircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#SeluarMuslimah #loosejeansmuslimah #loosejeans #loosejeansmurah #jeansmuslimahmurah #jeansmuslimah #jeanslonggar

Dua jeans paling hot selling & sentiasa kena restock! Siapa geng si Sandra & Stella ni? . == Featured : #StellaStraightCut jeans RM 79 #SandraFrayBootcut RM 75 . . Cara order: πŸ™‹β€β™€οΈWhatsapp Dhia : 0149972307 atau klik je link di bio! . . #2WINSCircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #SeluarMuslimah #loosejeansmuslimah #loosejeans #loosejeansmurah #jeansmuslimahmurah #jeansmuslimah #jeanslonggar

0
11/20/2019
6
2WINSExclusive Straight cut jeans yang sangat selesa sampai rasa tak nak bukak😘😘
.
#StellaStraightCut .
WhatsappπŸ“±www.wasap.my/0192003119
.
#2WINSJeans
#2WINSExclusive 
#2winscircle 
#JeansPerempuan 
#JeansMuslimah

Straight cut jeans yang sangat selesa sampai rasa tak nak bukak😘😘 . #StellaStraightCut . WhatsappπŸ“±www.wasap.my/0192003119 . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle #JeansPerempuan #JeansMuslimah

0
11/20/2019
0
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsAppπŸ“±www.wasap.my/0192003119

#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsAppπŸ“±www.wasap.my/0192003119 #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
2
2WINSExclusive Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘
. 
YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘
. 
Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹
.
#MonicaPatchShirt RM65 exc.pos
Size S hingga 2XL

Whatsaap 0129083007 atau sis boleh tap link whatsapp di bio @estilobymary 😊

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘 . YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘ . Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹ . #MonicaPatchShirt RM65 exc.pos Size S hingga 2XL Whatsaap 0129083007 atau sis boleh tap link whatsapp di bio @estilobymary 😊 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

1
11/20/2019
3
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 0129083007 / tap sahaja link whatsapp di bio mary 😊

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 0129083007 / tap sahaja link whatsapp di bio mary 😊 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
3
2WINSExclusive Ada tak student kat sini nak backpack yang muat letak buku A4?  Ini hah #CamilaBackpack cukup muat untuk letak buku2 korang!
😘
.
Bag yang comel & nampak cantik je pakai😁
.
Harga mampu milik RM65 exc.pos
.
Whatsapp 018-2594509 (tap link in bio) kalau nak order 😍
. 
#Lovelytote
#backpackmalaysia
#bagpergikelas
#baglovers
#studymode
#studygram
#sayajualbagpack
#sayajualbackpack
#sayajualbags
#2winscircle
#2WINSEXCLUSIVE

Ada tak student kat sini nak backpack yang muat letak buku A4? Ini hah #CamilaBackpack cukup muat untuk letak buku2 korang! 😘 . Bag yang comel & nampak cantik je pakai😁 . Harga mampu milik RM65 exc.pos . Whatsapp 018-2594509 (tap link in bio) kalau nak order 😍 . #Lovelytote #backpackmalaysia #bagpergikelas #baglovers #studymode #studygram #sayajualbagpack #sayajualbackpack #sayajualbags #2winscircle #2WINSEXCLUSIVE

2
11/20/2019
4
2WINSExclusive #TshirtSantai! Pilihan 5 warna MILAN Basic Shirt. Kenapa tshirt? Bukan blouse atau long tunic?
.
Of course sebab semua orang mesti ada at least sehelai tshirt sebagai pakaian harian mahupun keluar rumah.

Material Tshirt kebiasaanyan tak komot sangat & sejuk.
Nyaman dipakai Walaupun cuaca panas.
So that's why cikzaa  percaya semua orang pasti suka dengan #MilanBasicShirt ni❀️❀️
.
More designs : #2WINSRelaxedShirt

Size: S M L XL 2XL 
Harga : RM65 exc pos
.
#2WINSExclusive #2WINSCIRCLE

#TshirtSantai! Pilihan 5 warna MILAN Basic Shirt. Kenapa tshirt? Bukan blouse atau long tunic? . Of course sebab semua orang mesti ada at least sehelai tshirt sebagai pakaian harian mahupun keluar rumah. Material Tshirt kebiasaanyan tak komot sangat & sejuk. Nyaman dipakai Walaupun cuaca panas. So that's why cikzaa percaya semua orang pasti suka dengan #MilanBasicShirt ni❀️❀️ . More designs : #2WINSRelaxedShirt Size: S M L XL 2XL Harga : RM65 exc pos . #2WINSExclusive #2WINSCIRCLE

0
11/20/2019
2
2WINSExclusive Jom pair kan #MonicaPatchShirt korang dengan #LisaStraightCutJeans 😍
.
Padanan Monica Shirt putih & Lisa hitam sangatlah cantik!
.
Monica Shirt : RM65 exc pos
Lisa Straight Cut Jeans : RM79 exc.pos
.
Nak order boleh whatsapp 0103703075🌸
.
.
.
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt #2WINSCircle

Jom pair kan #MonicaPatchShirt korang dengan #LisaStraightCutJeans 😍 . Padanan Monica Shirt putih & Lisa hitam sangatlah cantik! . Monica Shirt : RM65 exc pos Lisa Straight Cut Jeans : RM79 exc.pos . Nak order boleh whatsapp 0103703075🌸 . . . . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt #2WINSCircle

0
11/20/2019
2
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsApp di link bio

#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans #jeansmuslimah #jeanslonggar #jeansperempuan #bajuseluarcantik #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualseluar #seluarmuslimah #kl #selangor #terengganu #kelantan #hijabstyle #hijabista #hijab #instagood #instafamous #trending #viral #ootd

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsApp di link bio #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans #jeansmuslimah #jeanslonggar #jeansperempuan #bajuseluarcantik #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualseluar #seluarmuslimah #kl #selangor #terengganu #kelantan #hijabstyle #hijabista #hijab #instagood #instafamous #trending #viral #ootd

0
11/20/2019
4
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 011-2648-5068 (link kat bio)

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans #jeansmuslimah #loosejeans #jeanslonggar #frayjeans #jeanslonggar #darkbluejeans #softjeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 011-2648-5068 (link kat bio) #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #jeansmuslimah #loosejeans #jeanslonggar #frayjeans #jeanslonggar #darkbluejeans #softjeans

0
11/20/2019
5
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsApp: 019-3785457

#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsApp: 019-3785457 #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
15
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap link dibio

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap link dibio #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
21
2WINSExclusive DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @2wins.exclusive_terengganu
.
#2WINSExclusive #2WINSCircle

DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @2wins.exclusive_terengganu . #2WINSExclusive #2WINSCircle

1
11/20/2019
7
2WINSExclusive DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @enparel.co
.
#2WINSExclusive #2WINSCircle

DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @enparel.co . #2WINSExclusive #2WINSCircle

2
11/20/2019
2
2WINSExclusive DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @2wins.exclusive_bynisa
.
#2WINSExclusive #2WINSCircle

DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @2wins.exclusive_bynisa . #2WINSExclusive #2WINSCircle

1
11/20/2019
3
2WINSExclusive DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @2wins.exclusive.ds
.
#2WINSExclusive #2WINSCircle

DS AGENTS πŸ“² WHATSAPP @2wins.exclusive.ds . #2WINSExclusive #2WINSCircle

1
11/20/2019
3
2WINSExclusive Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘
. .
YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘
. .
Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹
.
.
#MonicaPatchShirt RM65 exc.pos
Size S hingga 2XL
.
.
Whatsaap 01121354876 (tap link di bio) .
.
.
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans #jeanslonggar #JeansPerempuan #JeansMuslimah

Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘 . . YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘ . . Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹ . . #MonicaPatchShirt RM65 exc.pos Size S hingga 2XL . . Whatsaap 01121354876 (tap link di bio) . . . #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #jeanslonggar #JeansPerempuan #JeansMuslimah

0
11/20/2019
4
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!
.
Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… WhatsApp 011-37572167
.
.

#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! . Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… WhatsApp 011-37572167 . . #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
9
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… tap the link in bio

#2WINSCIRCLE
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… tap the link in bio #2WINSCIRCLE #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/20/2019
6
2WINSExclusive Sandra -  favourite jeans  every girls. Perfect cutting, perfect Color.
Restock all sizes S M L XL 2XL!

Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️
. 
Cara order :
βœ… www.2winsexclusive. com
βœ… WhatsApp @2winscircle_officialagents
βœ… Shopee 2wins Exclusive
.
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Sandra - favourite jeans every girls. Perfect cutting, perfect Color. Restock all sizes S M L XL 2XL! Jeans paling hot selling since 2018 till present ❀️ . Cara order : βœ… www.2winsexclusive. com βœ… WhatsApp @2winscircle_officialagents βœ… Shopee 2wins Exclusive . #2WINSExclusive #2WINSJeans

9
11/20/2019
41
2WINSExclusive Outfit weekend nanti ❀️ pakai tshirt dengan jeans aje πŸ‘–

Featured :
#MonicaPatchShirt
#MilanBasicShirt
#LisaStraightCutJeans
#OsloBootcutJeans
.
Order via website link di bio😘
.
#2WINSexclusive #2WINSJeans #2winsrelaxedshirt

Outfit weekend nanti ❀️ pakai tshirt dengan jeans aje πŸ‘– Featured : #MonicaPatchShirt #MilanBasicShirt #LisaStraightCutJeans #OsloBootcutJeans . Order via website link di bio😘 . #2WINSexclusive #2WINSJeans #2winsrelaxedshirt

5
11/20/2019
85
2WINSExclusive Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘
. 
YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘
. 
Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹
.
#MonicaPatchShirt RM65 exc.pos
Size S hingga 2XL

Whatsaap 0103703075

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘 . YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘ . Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹ . #MonicaPatchShirt RM65 exc.pos Size S hingga 2XL Whatsaap 0103703075 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
2
2WINSExclusive Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘
. 
YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘
. 
Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹
.
#MonicaPatchShirt RM65 exc.pos
Size S hingga 2XL

Whatsaap www.wasap.my/60199847550 
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘 . YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘ . Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹ . #MonicaPatchShirt RM65 exc.pos Size S hingga 2XL Whatsaap www.wasap.my/60199847550 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
0
2WINSExclusive LOOSE BOOT CUT FRAY JEANS!

#SandraFrayBootcut #JennieFrayJeans .
RM75 each (exc postage)
.
Postage within 2 days πŸ“¦
.
Tap link WS in bio to order πŸ“³
.
#2WINSJeans #2WINSExclusive #2WINSCircle

LOOSE BOOT CUT FRAY JEANS! #SandraFrayBootcut #JennieFrayJeans . RM75 each (exc postage) . Postage within 2 days πŸ“¦ . Tap link WS in bio to order πŸ“³ . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2WINSCircle

0
11/19/2019
2
2WINSExclusive Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘
. 
YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘
. 
Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹
.
#MonicaPatchShirt RM65 exc.pos
Size S hingga 2XL

TAP WS LINK DI BIO πŸ“³

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘 . YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘ . Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹ . #MonicaPatchShirt RM65 exc.pos Size S hingga 2XL TAP WS LINK DI BIO πŸ“³ #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
7
2WINSExclusive Spotted someone wearing our #SakuraBackpackLT 😍😍
.
Nak tengok warna lain yg available?
Swipe ➑️➑️➑️ Ada 3 warna yg comel2 sis!
.
Kalau sis nak tau, Sakuta BackPack ni boleh dipakai sebagai backpack (letak kat belakang) & sebagai sling bag (tali adjustable panjangkan pakai bahu sebelah) so pakai mcm handbag la.
.
Dua2 style pun comel. Lagi comel kalau awak yg pakai 😍😍😍
.
RM69 je sis, still bawah rm80 kalau include postage πŸ‘πŸ˜Ž
.
Whatsapp 018-2594509 (tap link in bio)
.
#backpackmalaysia
#baglovers
#bagpergikelas
#slingbags
#sayajualbagpack
#sayajualbackpack
#sayajualbaggalas
#sayajualbags
#LovelyTote
#2winscircle
#2WINSEXCLUSIVE

Spotted someone wearing our #SakuraBackpackLT 😍😍 . Nak tengok warna lain yg available? Swipe ➑️➑️➑️ Ada 3 warna yg comel2 sis! . Kalau sis nak tau, Sakuta BackPack ni boleh dipakai sebagai backpack (letak kat belakang) & sebagai sling bag (tali adjustable panjangkan pakai bahu sebelah) so pakai mcm handbag la. . Dua2 style pun comel. Lagi comel kalau awak yg pakai 😍😍😍 . RM69 je sis, still bawah rm80 kalau include postage πŸ‘πŸ˜Ž . Whatsapp 018-2594509 (tap link in bio) . #backpackmalaysia #baglovers #bagpergikelas #slingbags #sayajualbagpack #sayajualbackpack #sayajualbaggalas #sayajualbags #LovelyTote #2winscircle #2WINSEXCLUSIVE

0
11/19/2019
11
2WINSExclusive Kenapa tidak grab Shirt & Jeans sekali? Combine dalam satu postage je kan senang😘
_
Jeans tak lain tak bukan #JulieWideLegJeans S -XL
.
Shirt semestinya #MilanBasicShirt S-2XL
.
Nak order WhatsApp link di bio
.
#2WINSExclusive
#2WINSRelaxedShirt #2WINSJeans #2WINSCircle

Kenapa tidak grab Shirt & Jeans sekali? Combine dalam satu postage je kan senang😘 _ Jeans tak lain tak bukan #JulieWideLegJeans S -XL . Shirt semestinya #MilanBasicShirt S-2XL . Nak order WhatsApp link di bio . #2WINSExclusive #2WINSRelaxedShirt #2WINSJeans #2WINSCircle

0
11/19/2019
1
2WINSExclusive #TexasPocketBackpack sesuai dipakai untuk ke kelas, travel atau berjalan!
_
Boleh 2 Gaya:
βœ… Backpack
βœ…Sling Bag
.
Ciri-ciri Texas Pocket Backpack
βœ…2 pocket dibahagian hadapan
βœ… Adjustable Strap
βœ…Kalis air
βœ…Material leather
βœ… Available 5 colors: Black, Brown, Maroon, soft pink & nude
.
πŸ› TEXAS POCKET BACKPACK 
Harga  RM 69 Exc pos. 
Nak Order?
WhatsApp 018-2594509 (tap link in bio) .
#LovelyTote
#backpackmalaysia
#bagpergikelas
#baglovers
#slingbags
#sayajualbagpack
#sayajualbaggalas
#sayajualbags
#2winscircle
#2WINSEXCLUSIVE
#2winsexclusiveagent

#TexasPocketBackpack sesuai dipakai untuk ke kelas, travel atau berjalan! _ Boleh 2 Gaya: βœ… Backpack βœ…Sling Bag . Ciri-ciri Texas Pocket Backpack βœ…2 pocket dibahagian hadapan βœ… Adjustable Strap βœ…Kalis air βœ…Material leather βœ… Available 5 colors: Black, Brown, Maroon, soft pink & nude . πŸ› TEXAS POCKET BACKPACK Harga RM 69 Exc pos. Nak Order? WhatsApp 018-2594509 (tap link in bio) . #LovelyTote #backpackmalaysia #bagpergikelas #baglovers #slingbags #sayajualbagpack #sayajualbaggalas #sayajualbags #2winscircle #2WINSEXCLUSIVE #2winsexclusiveagent

0
11/19/2019
6
2WINSExclusive [2 RM 100] Ciri2 #SeluarSantai yang dicari mestilah ringan, lembut & selesa. #PinggangGetah
. 
Masa bila sesuai pakai?
. πŸ‘‰ Pergi mall masa weekend
πŸ‘‰ Santai2 di rumah bersama family
πŸ‘‰ Bawa anak2 ke pantai
πŸ‘‰ Travel di tempat2 yang perlukan banyak berjalan
πŸ‘‰ Di rumah mertua
πŸ‘‰ Nak pakai bawa tidur pun boleh ❀️
. 
Memang wajib ada #DonaRelaxedPants ni sebab seluar ni nampak simple tapi cantik & sopan 😘
.
1 RM 55 excl pos
2 RM 100 excl pos
. 
Free size muat sampai XL.
.
#2WINSExclusive
#2WINScircle
#2w071019

[2 RM 100] Ciri2 #SeluarSantai yang dicari mestilah ringan, lembut & selesa. #PinggangGetah . Masa bila sesuai pakai? . πŸ‘‰ Pergi mall masa weekend πŸ‘‰ Santai2 di rumah bersama family πŸ‘‰ Bawa anak2 ke pantai πŸ‘‰ Travel di tempat2 yang perlukan banyak berjalan πŸ‘‰ Di rumah mertua πŸ‘‰ Nak pakai bawa tidur pun boleh ❀️ . Memang wajib ada #DonaRelaxedPants ni sebab seluar ni nampak simple tapi cantik & sopan 😘 . 1 RM 55 excl pos 2 RM 100 excl pos . Free size muat sampai XL. . #2WINSExclusive #2WINScircle #2w071019

0
11/19/2019
1
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 011-37572167
.
.
.
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 011-37572167 . . . #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
8
2WINSExclusive Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘
. 
YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘
. 
Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹
.
#MonicaPatchShirt RM65 exc.pos
Size S hingga 2XL

Whatsaap πŸ“±www.wasap.my/0192003119

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Betullah tshirt yang paling best adalah tshirt tak payah iron langsung! 😘 . YES!! #MonicaPatchShirt adalah tshirt ironless lepas basuh boleh terus pakaiπŸ‘ . Nak tahu best ke tak best kenelah grab sekarang πŸ˜‹ . #MonicaPatchShirt RM65 exc.pos Size S hingga 2XL Whatsaap πŸ“±www.wasap.my/0192003119 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
2
2WINSExclusive Si #SandraFrayBootCut & Si #JennieFrayJeans 😍
The best selling jeans!
.
WhatsappπŸ“±www.wasap.my/0192003119
.
#2winsjeans 
#2WINSExclusive 
#jeanslonggar 
#JeansMuslimah

Si #SandraFrayBootCut & Si #JennieFrayJeans 😍 The best selling jeans! . WhatsappπŸ“±www.wasap.my/0192003119 . #2winsjeans #2WINSExclusive #jeanslonggar #JeansMuslimah

0
11/19/2019
1
2WINSExclusive Seluar pergi kerja mestilah longgar, sopan & nampak formal βœ…
Semestinya #JoyceJeans jadi pilihan hati ❀️
.
Available S M L
.
Nak order boleh terus klik link di bio IG atau WhatsApp 012-7954956

#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#seluarjeans
#JeansPerempuan
#2WINSCircle

Seluar pergi kerja mestilah longgar, sopan & nampak formal βœ… Semestinya #JoyceJeans jadi pilihan hati ❀️ . Available S M L . Nak order boleh terus klik link di bio IG atau WhatsApp 012-7954956 #2WINSJeans #2WINSExclusive #seluarjeans #JeansPerempuan #2WINSCircle

0
11/19/2019
6
2WINSExclusive [Swipe left] The most wanted bootcut jeans! Bootcut Jeans lovers?
Mesti double triple suka dengan cutting jeans ni.

No worries, Material stretchable & soft. Of course.
.
Light blue : #RioBootcutJeans RM 93 
S- XL
Dark blue : #OsloBootcutJeans  RM 89
S-3XL
.
Sizing chart @info2wins.exclusive
.
Cara order WhatsApp link di bio
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans
#JeansLonggar #Jeansbootcut

[Swipe left] The most wanted bootcut jeans! Bootcut Jeans lovers? Mesti double triple suka dengan cutting jeans ni. No worries, Material stretchable & soft. Of course. . Light blue : #RioBootcutJeans RM 93 S- XL Dark blue : #OsloBootcutJeans RM 89 S-3XL . Sizing chart @info2wins.exclusive . Cara order WhatsApp link di bio . #2WINSExclusive #2WINSJeans #JeansLonggar #Jeansbootcut

0
11/19/2019
2
2WINSExclusive Seluar pergi kerja mestilah longgar, sopan & nampak formal βœ…
Semestinya #JoyceJeans jadi pilihan hati ❀️
.
Available S M L
.
Nak order boleh terus klik link di bio IG atau WhatsApp 012-7954956

#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#seluarjeans
#JeansPerempuan
#2WINSCircle

Seluar pergi kerja mestilah longgar, sopan & nampak formal βœ… Semestinya #JoyceJeans jadi pilihan hati ❀️ . Available S M L . Nak order boleh terus klik link di bio IG atau WhatsApp 012-7954956 #2WINSJeans #2WINSExclusive #seluarjeans #JeansPerempuan #2WINSCircle

0
11/19/2019
3
2WINSExclusive Seluar pergi kerja mestilah longgar, sopan & nampak formal βœ…
Semestinya #JoyceJeans jadi pilihan hati ❀️
.
Available S M L
.
Nak order boleh terus klik link di bio IG atau WhatsApp 012-7954956

#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#seluarjeans
#JeansPerempuan
#2WINSCircle

Seluar pergi kerja mestilah longgar, sopan & nampak formal βœ… Semestinya #JoyceJeans jadi pilihan hati ❀️ . Available S M L . Nak order boleh terus klik link di bio IG atau WhatsApp 012-7954956 #2WINSJeans #2WINSExclusive #seluarjeans #JeansPerempuan #2WINSCircle

0
11/19/2019
3
2WINSExclusive It's so COMFY! 😍 Memang sejenis pakai tshirt dengan jeans longgar je kalau pergi mana2. Lepastu padankan dengan kasut bertutup βœ…

Siapa macam ni? πŸ™‹β€β™€οΈ
. 
Featured :
#MonicaPatchShirt size S (RM 65)
#SandraFrayBootcut size S (RM 75
#VivySlipOn (RM 89)
.
Sizing chart @info2wins.exclusive
.
Cara order :
Whatsapp 012-7954956

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#seluarjeans
#2WINSRelaxedShirt
#2w061119

It's so COMFY! 😍 Memang sejenis pakai tshirt dengan jeans longgar je kalau pergi mana2. Lepastu padankan dengan kasut bertutup βœ… Siapa macam ni? πŸ™‹β€β™€οΈ . Featured : #MonicaPatchShirt size S (RM 65) #SandraFrayBootcut size S (RM 75 #VivySlipOn (RM 89) . Sizing chart @info2wins.exclusive . Cara order : Whatsapp 012-7954956 #2WINSCircle #2WINSExclusive #seluarjeans #2WINSRelaxedShirt #2w061119

0
11/19/2019
4
2WINSExclusive "Longgar & selesa"
Pastinya #JennieFrayJeans !
.
Available size S hingga 2XL.
.
Siapa tak suka jeans warna hitam atau biru cair, boleh ambil jeans biru pekat macam #JennieFrayJeans Ni😍
.
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans
#2WINSCircle

"Longgar & selesa" Pastinya #JennieFrayJeans ! . Available size S hingga 2XL. . Siapa tak suka jeans warna hitam atau biru cair, boleh ambil jeans biru pekat macam #JennieFrayJeans Ni😍 . . #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSCircle

0
11/19/2019
3
2WINSExclusive #TshirtSantai! Pilihan 5 warna MILAN Basic Shirt. Kenapa tshirt? Bukan blouse atau long tunic?
.
Of course sebab semua orang mesti ada at least sehelai tshirt sebagai pakaian harian mahupun keluar rumah.

Material Tshirt kebiasaanyan tak komot sangat & sejuk.
Nyaman dipakai Walaupun cuaca panas.
So that's why Kak Fatin percaya semua orang pasti suka dengan #MilanBasicShirt ni❀️❀️
.
More designs : #2WINSRelaxedShirt

Size: S M L XL 2XL 
Harga : RM65 exc pos
.
#2WINSExclusive #2WINSCIRCLE

#TshirtSantai! Pilihan 5 warna MILAN Basic Shirt. Kenapa tshirt? Bukan blouse atau long tunic? . Of course sebab semua orang mesti ada at least sehelai tshirt sebagai pakaian harian mahupun keluar rumah. Material Tshirt kebiasaanyan tak komot sangat & sejuk. Nyaman dipakai Walaupun cuaca panas. So that's why Kak Fatin percaya semua orang pasti suka dengan #MilanBasicShirt ni❀️❀️ . More designs : #2WINSRelaxedShirt Size: S M L XL 2XL Harga : RM65 exc pos . #2WINSExclusive #2WINSCIRCLE

0
11/19/2019
2
2WINSExclusive Featuring #JennieFrayJeans (dark blue) dan #SandraFrayBootcut Jeans (light blue) ❀️.
.
#JennieFrayJeans :
S M L 
RM 75 excl pos . .
.
.
#SandraFrayBootcut
S M L XL 2XL
RM 75
.
.
Cara order :
Whatsaap 01121354876 (tap link di bio)
.
.
.
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans #JeansPerempuan  #JeansMuslimah #jeanswanita #jeansbootcut

Featuring #JennieFrayJeans (dark blue) dan #SandraFrayBootcut Jeans (light blue) ❀️. . #JennieFrayJeans : S M L RM 75 excl pos . . . . #SandraFrayBootcut S M L XL 2XL RM 75 . . Cara order : Whatsaap 01121354876 (tap link di bio) . . . #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #JeansPerempuan #JeansMuslimah #jeanswanita #jeansbootcut

0
11/19/2019
5
2WINSExclusive Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ…
See! Takde ikut bentuk kaki pun kan?
Jom pakai pergi mall atau bercuti!
.
Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65)
Stretchable denim material
Available : S M L XL
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ… See! Takde ikut bentuk kaki pun kan? Jom pakai pergi mall atau bercuti! . Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65) Stretchable denim material Available : S M L XL . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

0
11/19/2019
5
2WINSExclusive Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ…
See! Takde ikut bentuk kaki pun kan?
Jom pakai pergi mall atau bercuti!
.
Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65)
Stretchable denim material
Available : S M L XL
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ… See! Takde ikut bentuk kaki pun kan? Jom pakai pergi mall atau bercuti! . Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65) Stretchable denim material Available : S M L XL . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

0
11/19/2019
3
2WINSExclusive Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ…
See! Takde ikut bentuk kaki pun kan?
Jom pakai pergi mall atau bercuti!
.
Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65)
Stretchable denim material
Available : S M L XL
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

Pakai jeans longgar macam ni takpe hehe πŸ‘–βœ… See! Takde ikut bentuk kaki pun kan? Jom pakai pergi mall atau bercuti! . Featured : #JulieWideLegJeans (RM 65) Stretchable denim material Available : S M L XL . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

0
11/19/2019
3
2WINSExclusive So comfy & breathable!
It's #SandraFrayBootcut match with #MonicaPatchShirt 😍
. 
Girls, what are you waiting for? Grab now!
.
WhatsAap klik link di bio 😘

#2WINSCircle
#2WINSExclusive

So comfy & breathable! It's #SandraFrayBootcut match with #MonicaPatchShirt 😍 . Girls, what are you waiting for? Grab now! . WhatsAap klik link di bio 😘 #2WINSCircle #2WINSExclusive

0
11/19/2019
3
2WINSExclusive Kenapa tidak grab Shirt & Jeans sekali? Combine dalam satu postage je kan senang😘
_
Jeans tak lain tak bukan #JulieWideLegJeans S -XL
.
Shirt semestinya #MilanBasicShirt S-2XL
.
Nak order WhatsApp link di bio
.
#2WINSExclusive
#2WINSRelaxedShirt #2WINSJeans #2WINSCircle

Kenapa tidak grab Shirt & Jeans sekali? Combine dalam satu postage je kan senang😘 _ Jeans tak lain tak bukan #JulieWideLegJeans S -XL . Shirt semestinya #MilanBasicShirt S-2XL . Nak order WhatsApp link di bio . #2WINSExclusive #2WINSRelaxedShirt #2WINSJeans #2WINSCircle

0
11/19/2019
3
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 012-7954956

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 012-7954956 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
2
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 012-7954956

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 012-7954956 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
2
2WINSExclusive Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›«
#JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️.
.
S M L 
RM 75 excl pos . 
Cara order :
Whatsaap 012-7954956

#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2WINSJeans

Ada yang tengah cari #jeanslonggar yang selesa dipakai travel?πŸ›« #JennieFrayJeans pilihan terbaik ❀️. . S M L RM 75 excl pos . Cara order : Whatsaap 012-7954956 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans

0
11/19/2019
3