Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #2winsbigday11 Instagram 2winsbigday11 hashtag, #2winsbigday11 meaning 2winsbigday11 photos

2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp 011 11904115 (tap link di bio)

#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp 011 11904115 (tap link di bio) #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/12/2019
2
2winsbigday11 New release #DenaDrawstringBag 🎉 .
Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! .
Ciri-ciri #DenaDrawstringBag
✅Kukuh, tahan lama & lasak
✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items
✅Tali untuk tutup dan buka
.
Material: Thick high quality canvas
Lining Material : Polyester
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.
Ukuran:
Tinggi : 39cm
Lebar : 33cm
.
Harga : RM35 exc.pos
Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja)
.
Cara order : Whatsapp xxx
.
#LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #totebag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebags #totebaglawa

New release #DenaDrawstringBag 🎉 . Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! . Ciri-ciri #DenaDrawstringBag ✅Kukuh, tahan lama & lasak ✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items ✅Tali untuk tutup dan buka . Material: Thick high quality canvas Lining Material : Polyester ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . Ukuran: Tinggi : 39cm Lebar : 33cm . Harga : RM35 exc.pos Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja) . Cara order : Whatsapp xxx . #LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #totebag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebags #totebaglawa

0
11/12/2019
5
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp  01121354876 (tap link di bio) .
.
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans #jeanslonggar #JeansPerempuan

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 01121354876 (tap link di bio) . . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans #jeanslonggar #JeansPerempuan

0
11/12/2019
11
2winsbigday11 TINGGAL LEBIH KURANG 3 JAM SAHAJA LAGI SIS 😎
.
#2WINSBigday11 SALE!
Combo Mix 2 Items get 11% discount! .
& PRE-ORDER BERLIN BOOTS!
.
Akan Berakhir Sebentar lagi.
Hanya berbaki 3 jam sahaja lagi 😭
.
Jom la sis pre-order your new boots now 💪👢👢👢
.
Whatsapp: 018-2594509 (tap link in bio)
.
#1111MEGASALE
#sale1111
#salekasut
#2winscircle
#2winsexclusive
#2winsexclusiveagent

TINGGAL LEBIH KURANG 3 JAM SAHAJA LAGI SIS 😎 . #2WINSBigday11 SALE! Combo Mix 2 Items get 11% discount! . & PRE-ORDER BERLIN BOOTS! . Akan Berakhir Sebentar lagi. Hanya berbaki 3 jam sahaja lagi 😭 . Jom la sis pre-order your new boots now 💪👢👢👢 . Whatsapp: 018-2594509 (tap link in bio) . #1111MEGASALE #sale1111 #salekasut #2winscircle #2winsexclusive #2winsexclusiveagent

0
11/12/2019
11
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp 01121354876 (tap link di bio )
.
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle #JeansPerempuan #jeanslonggar #straightcutjeans #bootcutjeans #jeansmuslimahLonggar

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 01121354876 (tap link di bio ) . . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle #JeansPerempuan #jeanslonggar #straightcutjeans #bootcutjeans #jeansmuslimahLonggar

0
11/12/2019
8
2winsbigday11 [Last Day] #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
Julie : RM 65 Exc.pos
Milan : RM 65 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 65 + RM 57.85 (after 11% OFF) =  RM 122.85
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅ Direct Message @realadieshopee_
✅ WhatsApp 011-37572167
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#DonaRelaxedPants 
#MonicaPatchShirt

[Last Day] #2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : Julie : RM 65 Exc.pos Milan : RM 65 exc.pos . HARGA COMBO : RM 65 + RM 57.85 (after 11% OFF) = RM 122.85 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅ Direct Message @realadieshopee_ ✅ WhatsApp 011-37572167 . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #DonaRelaxedPants #MonicaPatchShirt

0
11/12/2019
5
2winsbigday11 [Last Day] #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
Dona : RM 55 Exc.pos
Monica : RM 65 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 55 + RM 57.85 (after 11% OFF) =  RM 112.85
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅ Direct Message @realadieshopee_
✅ WhatsApp 011-37572167
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#DonaRelaxedPants 
#MonicaPatchShirt

[Last Day] #2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : Dona : RM 55 Exc.pos Monica : RM 65 exc.pos . HARGA COMBO : RM 55 + RM 57.85 (after 11% OFF) = RM 112.85 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅ Direct Message @realadieshopee_ ✅ WhatsApp 011-37572167 . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #DonaRelaxedPants #MonicaPatchShirt

0
11/12/2019
7
2winsbigday11 HYE EVERYONE FEW HOURS TO END OUR #2WINSBIGDAY11. Masih ada masa untuk korang grab COMBO DEALS korang 😱😱😱 #2winscircle #MonicaPatchShirt #parisjeans

HYE EVERYONE FEW HOURS TO END OUR #2WINSBIGDAY11. Masih ada masa untuk korang grab COMBO DEALS korang 😱😱😱 #2winscircle #MonicaPatchShirt #parisjeans

0
11/12/2019
2
2winsbigday11 [Last Day] #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
Paris : RM 85 Exc.pos
Monica : RM 65 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 85 + RM 57.85( after 11% OFF) =  RM 142.85
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅ Direct Message @realadieshopee_
✅ WhatsApp 011-37572167
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#DonaRelaxedPants 
#MonicaPatchShirt

[Last Day] #2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : Paris : RM 85 Exc.pos Monica : RM 65 exc.pos . HARGA COMBO : RM 85 + RM 57.85( after 11% OFF) = RM 142.85 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅ Direct Message @realadieshopee_ ✅ WhatsApp 011-37572167 . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #DonaRelaxedPants #MonicaPatchShirt

0
11/12/2019
4
2winsbigday11 She wore trousers and boots, 'cuz stuff needed to be kicked! 👢👢👢
.
Featuring Berlin White Boots!
Pre-Order ends tonight sis 😉
.
Tepat 11.59pm Malam Ini (12/11/19) kami close pre-order.
.
Black or White dua2 pun cantik 😍😍
.
Order: 0182594509 (tap link in bio)
..
#Berlinboots 
#bootshoes
#bootsshoesmalaysia
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#2winsexclusiveagent
#2WINSBigday11
#1111MEGASALE

She wore trousers and boots, 'cuz stuff needed to be kicked! 👢👢👢 . Featuring Berlin White Boots! Pre-Order ends tonight sis 😉 . Tepat 11.59pm Malam Ini (12/11/19) kami close pre-order. . Black or White dua2 pun cantik 😍😍 . Order: 0182594509 (tap link in bio) .. #Berlinboots #bootshoes #bootsshoesmalaysia #2WINSCircle #2WINSExclusive #2winsexclusiveagent #2WINSBigday11 #1111MEGASALE

2
11/12/2019
12
2winsbigday11 #2winsbigday11 Alang2 beli tshirt, jom beli sekali jeans yang macam model pakai ni.
Trendy looks tapi kekal sopan 😍
.
Beli combo dapat 11 %OFF untuk 2nd item. Valid hingga Selasa 12 /11.
. 
Featured :
👖#JulieWideLegJeans RM 65
👕 #MilanBasicShirt
👢 #SsBerlinBoots
.
Cara order :
✅ WhatsApp  011-37572167
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive

#2winsbigday11 Alang2 beli tshirt, jom beli sekali jeans yang macam model pakai ni. Trendy looks tapi kekal sopan 😍 . Beli combo dapat 11 %OFF untuk 2nd item. Valid hingga Selasa 12 /11. . Featured : 👖#JulieWideLegJeans RM 65 👕 #MilanBasicShirt 👢 #SsBerlinBoots . Cara order : ✅ WhatsApp 011-37572167 . #2WINSJeans #2WINSExclusive

0
11/11/2019
6
2winsbigday11 LAST DAY #2WINSBIGDAY11
😍 Kalau awak sejenis pakai tshirt dengan jeans longgar je kalau pergi mana2. Lepastu padankan dengan kasut bertutup ✅ Jom dapatkan combo harini 😉 Beli 2 item dan dapatkan 11% diskaun untuk harga item ke-2
.
. 
Featured :
#MonicaPatchShirt (RM 65)
#SandraFrayBootcut (RM 75)
#VivySlipOn (RM 89)
.
.
Cara order :
Whatsapp 
DM 
#2WINSCircle
#2WINSExclusive
#seluarjeans
#2WINSRelaxedShirt

LAST DAY #2WINSBIGDAY11 😍 Kalau awak sejenis pakai tshirt dengan jeans longgar je kalau pergi mana2. Lepastu padankan dengan kasut bertutup ✅ Jom dapatkan combo harini 😉 Beli 2 item dan dapatkan 11% diskaun untuk harga item ke-2 . . Featured : #MonicaPatchShirt (RM 65) #SandraFrayBootcut (RM 75) #VivySlipOn (RM 89) . . Cara order : Whatsapp DM #2WINSCircle #2WINSExclusive #seluarjeans #2WINSRelaxedShirt

0
11/11/2019
11
2winsbigday11 📢📢📢LAST DAY #2WINSBigday11 
10/11 - 12/10
.
#Belisatutakcukup 
#JomCOMBO .
Whatsapp📱www.wasap.my/0192003119
.
#2WINSExclusive 
#DonaRelaxedPants 
#MonicaPatchShirt

📢📢📢LAST DAY #2WINSBigday11 10/11 - 12/10 . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Whatsapp📱www.wasap.my/0192003119 . #2WINSExclusive #DonaRelaxedPants #MonicaPatchShirt

0
11/11/2019
3
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp 
Boleh klik link di bio😘
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp Boleh klik link di bio😘 . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans

2
11/11/2019
2
2winsbigday11 📢📢📢 LAST DAY #2WINSBigday11 COMBO DEALS! 
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1+1 & ENJOY 11% on 2nd item!
#Belisatutakcukup 
#JomCOMBO .
Whatsapp📱www.wasap.my/0192003119
.
#2winsjeans 
#2winsexclusive

📢📢📢 LAST DAY #2WINSBigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1+1 & ENJOY 11% on 2nd item! #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Whatsapp📱www.wasap.my/0192003119 . #2winsjeans #2winsexclusive

0
11/11/2019
4
2winsbigday11 📢📢📢 Last Day #2WINSBigday11 COMBO DEALS
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item!
#Belisatutakcukup 
#JomCOMBO .
Whatsapp:📱www.wasap.my/0192003119
.
#2winsjeans 
#2WINSExclusive 
#MonicaPatchShirt

📢📢📢 Last Day #2WINSBigday11 COMBO DEALS 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Whatsapp:📱www.wasap.my/0192003119 . #2winsjeans #2WINSExclusive #MonicaPatchShirt

0
11/11/2019
3
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp link di bio
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp link di bio . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans

0
11/11/2019
3
2winsbigday11 NEW BOOTS ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp 0129005399 (tap link di bio)

#SsBerlinBoots #SepatooSaya #Boots

NEW BOOTS ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp 0129005399 (tap link di bio) #SsBerlinBoots #SepatooSaya #Boots

2
11/11/2019
3
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 15/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp 0129005399 (tap link di bio)

#2WINSHPS #boots
#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 15/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp 0129005399 (tap link di bio) #2WINSHPS #boots #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/11/2019
3
2winsbigday11 Anyone Wants VIVY SHOES?
.
#2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp 0182594509 (tap link in bio) .
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn
#salekasut
#Parisboyfriendjeans
#2WINSBigday11
#sale1111
#1111MEGASALE

Anyone Wants VIVY SHOES? . #2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 0182594509 (tap link in bio) . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #salekasut #Parisboyfriendjeans #2WINSBigday11 #sale1111 #1111MEGASALE

6
11/11/2019
13
2winsbigday11 Awak lebih prefer pakai drawstring bag dari bag yang lain??⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jika awak adalah salah seorang yang suka memakai drawstring bag awak seorang yang ringkas, tangkas dan sibuk!.⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jadi  drawstring bag menjadi pilihan kerana ianya simple, kukuh dan mudah untuk bergerak kemana2!😍⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Komen ''YES" kalau tak sabar nak grab #DenaDrawstringBag !⁠
.
Baru release AHAD LEPAS 11 AM sempena #2winsbigday11
⁠.
#Lovelytote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #totebag #totebagmalaysia #totebags

Awak lebih prefer pakai drawstring bag dari bag yang lain??⁠ ⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jika awak adalah salah seorang yang suka memakai drawstring bag awak seorang yang ringkas, tangkas dan sibuk!.⁠ ⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jadi drawstring bag menjadi pilihan kerana ianya simple, kukuh dan mudah untuk bergerak kemana2!😍⁠ ⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Komen ''YES" kalau tak sabar nak grab #DenaDrawstringBag !⁠ . Baru release AHAD LEPAS 11 AM sempena #2winsbigday11 ⁠. #Lovelytote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #totebag #totebagmalaysia #totebags

0
11/11/2019
6
2winsbigday11 #2winsbigday11 LAST DAY ❗❗❗❗❗
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp  By click link on my bio 📩 DM me .
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans

#2winsbigday11 LAST DAY ❗❗❗❗❗ . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp By click link on my bio 📩 DM me . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans

0
11/11/2019
7
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp 014-9972307 (tap link di bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#SsBerlinBoots #SepatooSaya #2WINSCircle #kasutbootsmurah #kasutraya #kasutbootsmalaysia #kasutmurah #kasut #kasutboots #kasutbootmurah

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp 014-9972307 (tap link di bio) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SsBerlinBoots #SepatooSaya #2WINSCircle #kasutbootsmurah #kasutraya #kasutbootsmalaysia #kasutmurah #kasut #kasutboots #kasutbootmurah

0
11/11/2019
4
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp 014-9972307 (tap link di bio)

#SsBerlinBoots #SepatooSaya #2WINSCircle #kasutbootsmurah #kasutraya #kasutbootsmalaysia #kasutboots

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp 014-9972307 (tap link di bio) #SsBerlinBoots #SepatooSaya #2WINSCircle #kasutbootsmurah #kasutraya #kasutbootsmalaysia #kasutboots

0
11/11/2019
6
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp 0182594509 (tap link in bio) .
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans
#sale1111
#1111MEGASALE

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 0182594509 (tap link in bio) . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans #sale1111 #1111MEGASALE

2
11/11/2019
11
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Boleh campur COMBO DEAL dgn items lain selain drp jeans. Nak campur dgn kasut ke, shirt ke, bag pun boleh!
.

Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp : 018-2594509 (tap link in bio) .
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Boleh campur COMBO DEAL dgn items lain selain drp jeans. Nak campur dgn kasut ke, shirt ke, bag pun boleh! . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp : 018-2594509 (tap link in bio) . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

0
11/11/2019
11
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp xxxx (tap link di bio)

#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp xxxx (tap link di bio) #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/11/2019
11
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp (tap link di bio)

#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp (tap link di bio) #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/11/2019
12
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp (tap link di bio)

#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp (tap link di bio) #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/11/2019
13
2winsbigday11 #2WINSBIGDAY11 STILL ON GOING ❗❗
The most wanted bootcut jeans! Are Bootcut Jeans lovers?
DONT MISS THIS PERCIOUS SALE TO GRAB BOTH UR FAVOURITR BOOTCUT ⛔

No worries, Material stretchable & soft. .
Light blue : #RioBootcutJeans RM 93 
S- XL
Dark blue : #OsloBootcutJeans  RM 89
S-3XL
.
.
Cara order WhatsApp link di bio Or DM Kak en sekarang 😉😉
.
#2WINSExclusive #2WINSJeans
#JeansLonggar #Jeansbootcut

#2WINSBIGDAY11 STILL ON GOING ❗❗ The most wanted bootcut jeans! Are Bootcut Jeans lovers? DONT MISS THIS PERCIOUS SALE TO GRAB BOTH UR FAVOURITR BOOTCUT ⛔ No worries, Material stretchable & soft. . Light blue : #RioBootcutJeans RM 93 S- XL Dark blue : #OsloBootcutJeans RM 89 S-3XL . . Cara order WhatsApp link di bio Or DM Kak en sekarang 😉😉 . #2WINSExclusive #2WINSJeans #JeansLonggar #Jeansbootcut

2
11/11/2019
4
2winsbigday11 "Berat tak?"
Tak berat langsung sis, ringan je Berlin Boots ni👌😉
.
Tarikh PRE-ORDER masih open & akan berakhir esok!
Last day untuk order esok ok.
.
Ada 2 warna: Black & White
Size: 36,37,38,39,40,41
.
Ukuran measurement semua dah dipost & boleh refer kat previous post.
.
Nak Order?
WhatsApp: 018-2594509 (tap link in our bio)
.
#Berlinboots
#SepatooSaya
#2winscircle
#sayajualkasut
#sayajualkasutboots
#sayajualkasutmalaysia
#bootsshoesm
#bootsshoesmalaysia
#2WINSEXCLUSIVE
#2winsexclusiveagent
#2WINSBigday11
#sale1111
#1111MEGASALE

"Berat tak?" Tak berat langsung sis, ringan je Berlin Boots ni👌😉 . Tarikh PRE-ORDER masih open & akan berakhir esok! Last day untuk order esok ok. . Ada 2 warna: Black & White Size: 36,37,38,39,40,41 . Ukuran measurement semua dah dipost & boleh refer kat previous post. . Nak Order? WhatsApp: 018-2594509 (tap link in our bio) . #Berlinboots #SepatooSaya #2winscircle #sayajualkasut #sayajualkasutboots #sayajualkasutmalaysia #bootsshoesm #bootsshoesmalaysia #2WINSEXCLUSIVE #2winsexclusiveagent #2WINSBigday11 #sale1111 #1111MEGASALE

4
11/11/2019
9
2winsbigday11 New release #DarlaDrawstringBag 🎉 .
Berbeza dengan drawstring lain, Darla dihiasi dengan functional pocket berzip di luar.
.
Ciri-ciri #DarlaDrawstringBag
✅Kukuh, tahan lama & lasak
✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items
✅ Pocket berzip di luar beg
✅Tali untuk tutup dan buka
.
Material: Thick high quality canvas
Lining Material : Polyester .
Ukuran:
Tinggi : 43cm
Lebar : 33cm
.
Harga : RM35 exc.pos
Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja)
.
Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio)
.
.
.
#LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle#drawstringbagmalaysia

New release #DarlaDrawstringBag 🎉 . Berbeza dengan drawstring lain, Darla dihiasi dengan functional pocket berzip di luar. . Ciri-ciri #DarlaDrawstringBag ✅Kukuh, tahan lama & lasak ✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items ✅ Pocket berzip di luar beg ✅Tali untuk tutup dan buka . Material: Thick high quality canvas Lining Material : Polyester . Ukuran: Tinggi : 43cm Lebar : 33cm . Harga : RM35 exc.pos Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja) . Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio) . . . #LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle#drawstringbagmalaysia

0
11/11/2019
4
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp  0112 4789 764
.
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans
#salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 0112 4789 764 . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans #salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

0
11/11/2019
2
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp 0112 4789 764
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans
#salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 0112 4789 764 . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans #salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

0
11/11/2019
2
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp 0112 4789 764
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle
#salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 0112 4789 764 . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle #salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

2
11/11/2019
0
2winsbigday11 New release #DarlaDrawstringBag 🎉 .
Berbeza dengan drawstring lain, Darla dihiasi dengan functional pocket berzip di luar.
.
Ciri-ciri #DarlaDrawstringBag
✅Kukuh, tahan lama & lasak
✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items
✅ Pocket berzip di luar beg
✅Tali untuk tutup dan buka
.
Material: Thick high quality canvas
Lining Material : Polyester .
Ukuran:
Tinggi : 43cm
Lebar : 33cm
.
Harga : RM35 exc.pos
Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja)
.
Cara order : Whatsapp 0112 4789 764
.
#LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle
#salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

New release #DarlaDrawstringBag 🎉 . Berbeza dengan drawstring lain, Darla dihiasi dengan functional pocket berzip di luar. . Ciri-ciri #DarlaDrawstringBag ✅Kukuh, tahan lama & lasak ✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items ✅ Pocket berzip di luar beg ✅Tali untuk tutup dan buka . Material: Thick high quality canvas Lining Material : Polyester . Ukuran: Tinggi : 43cm Lebar : 33cm . Harga : RM35 exc.pos Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja) . Cara order : Whatsapp 0112 4789 764 . #LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #salenovember #sale11 #promosi11 #seluarperempuan #drawstringbag #diskaun #JeansPerempuan #jeansbootcut #jeansmalaysia #bootsperempuan #kasutboots #kasutbootsperempuan #bootswanita #BackpackMalaysia #BackpackStudent #begkuliah #bagkuliah

0
11/11/2019
1
2winsbigday11 New release #DenaDrawstringBag 🎉 .
Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! .
Ciri-ciri #DenaDrawstringBag
✅Kukuh, tahan lama & lasak
✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items
✅Tali untuk tutup dan buka
.
Material: Thick high quality canvas
Lining Material : Polyester
.
.
Ukuran:
Tinggi : 39cm
Lebar : 33cm
.
Harga : RM35 exc.pos
Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja)
.
.
Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio)
.
.
.
#LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt

New release #DenaDrawstringBag 🎉 . Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! . Ciri-ciri #DenaDrawstringBag ✅Kukuh, tahan lama & lasak ✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items ✅Tali untuk tutup dan buka . Material: Thick high quality canvas Lining Material : Polyester . . Ukuran: Tinggi : 39cm Lebar : 33cm . Harga : RM35 exc.pos Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja) . . Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio) . . . #LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt

0
11/11/2019
6
2winsbigday11 New release #DenaDrawstringBag 🎉 .
Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! .
Ciri-ciri #DenaDrawstringBag
✅Kukuh, tahan lama & lasak
✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items
✅Tali untuk tutup dan buka
.
Material: Thick high quality canvas
Lining Material : Polyester
.
.
Ukuran:
Tinggi : 39cm
Lebar : 33cm
.
Harga : RM35 exc.pos
Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja)
.
.
Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio)
.
.
.
#LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt

New release #DenaDrawstringBag 🎉 . Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! . Ciri-ciri #DenaDrawstringBag ✅Kukuh, tahan lama & lasak ✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items ✅Tali untuk tutup dan buka . Material: Thick high quality canvas Lining Material : Polyester . . Ukuran: Tinggi : 39cm Lebar : 33cm . Harga : RM35 exc.pos Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja) . . Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio) . . . #LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt

0
11/11/2019
7
2winsbigday11 New release #DenaDrawstringBag 🎉 .
Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! .
Ciri-ciri #DenaDrawstringBag
✅Kukuh, tahan lama & lasak
✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items
✅Tali untuk tutup dan buka
.
Material: Thick high quality canvas
Lining Material : Polyester
.
.
Ukuran:
Tinggi : 39cm
Lebar : 33cm
.
Harga : RM35 exc.pos
Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja)
.
.
Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio)
.
.
.
#LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt

New release #DenaDrawstringBag 🎉 . Direka khas untuk mereka yang inginkan bag yang simple, unik tahan lasak & mudah untuk bergerak! . Ciri-ciri #DenaDrawstringBag ✅Kukuh, tahan lama & lasak ✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items ✅Tali untuk tutup dan buka . Material: Thick high quality canvas Lining Material : Polyester . . Ukuran: Tinggi : 39cm Lebar : 33cm . Harga : RM35 exc.pos Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja) . . Cara order : Whatsapp 01121354876 (tap link di bio) . . . #LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSExclusive #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt

0
11/11/2019
7
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp 017-5741269
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 017-5741269 . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

0
11/11/2019
6
2winsbigday11 Hi Semua! Macam mana isnin awak hari ni? Tenang2 tak?
.
Ke tak tenang sebab byk sgt Sale 11/11 sampai tak tau nak shopping apa 🤣🤣
.
Jangan risau bawak bertenang semua 😎
.
Swipe ➡️➡️➡️ dengan tenang & pilih mana2 yg berkenan di hati.
.
Awak nak jeans baru kami ada!
Awak nak shirt baru kami ada!
Awak nak backpack pun kami ada!
Awak nak kasut baru pun kami ada!
..
Boleh campur2 design, beli 2 items terus dapat 11% off of the 2nd item.
.
Order hari ni, besok terus kami pos!
.
Nak order:
WhatsApp 018-2594509 (tap link in bio)
.
#1111MEGASALE
#sale1111
#mondayvibes
#2winsjeans
#2WINSRelaxedShirt
#Sepatoosaya
#LovelyTote
#igshoppermalaysia
#igshoponline
#2winscircle
#2winsexclusive
#2winsexclusiveagent
#2WINSBigday11

Hi Semua! Macam mana isnin awak hari ni? Tenang2 tak? . Ke tak tenang sebab byk sgt Sale 11/11 sampai tak tau nak shopping apa 🤣🤣 . Jangan risau bawak bertenang semua 😎 . Swipe ➡️➡️➡️ dengan tenang & pilih mana2 yg berkenan di hati. . Awak nak jeans baru kami ada! Awak nak shirt baru kami ada! Awak nak backpack pun kami ada! Awak nak kasut baru pun kami ada! .. Boleh campur2 design, beli 2 items terus dapat 11% off of the 2nd item. . Order hari ni, besok terus kami pos! . Nak order: WhatsApp 018-2594509 (tap link in bio) . #1111MEGASALE #sale1111 #mondayvibes #2winsjeans #2WINSRelaxedShirt #Sepatoosaya #LovelyTote #igshoppermalaysia #igshoponline #2winscircle #2winsexclusive #2winsexclusiveagent #2WINSBigday11

4
11/11/2019
11
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp 0132514159(Aimi)
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 0132514159(Aimi) . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans

1
11/11/2019
11
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp for order
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans #kasutboots #kasuttapaklembut #kasuttravel #kasutkelas #kasutjalanjalan

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp for order . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans #kasutboots #kasuttapaklembut #kasuttravel #kasutkelas #kasutjalanjalan

0
11/10/2019
3
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp for order
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle #JeansPerempuan #jeansmalaysia #JeansMuslimah #jeansmurah #jeanslovers #JeansLonggar

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp for order . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle #JeansPerempuan #jeansmalaysia #JeansMuslimah #jeansmurah #jeanslovers #JeansLonggar

1
11/10/2019
3
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp for order
.
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans #JeansPerempuan #jeansbootcut #JeansLonggar #jeanslovers #JeansMuslimah #jeansmurah #JeansMalaysia

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp for order . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans #JeansPerempuan #jeansbootcut #JeansLonggar #jeanslovers #JeansMuslimah #jeansmurah #JeansMalaysia

0
11/10/2019
4
2winsbigday11 New release #DarlaDrawstringBag 🎉 .
Berbeza dengan drawstring lain, Darla dihiasi dengan functional pocket berzip di luar.
.
Ciri-ciri #DarlaDrawstringBag
✅Kukuh, tahan lama & lasak
✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items
✅ Pocket berzip di luar beg
✅Tali untuk tutup dan buka
.
Material: Thick high quality canvas
Lining Material : Polyester .
Ukuran:
Tinggi : 43cm
Lebar : 33cm
.
Harga : RM35 exc.pos
Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja)
.
Cara order : Whatsapp +6010 450 5979 or link in bio
.
#LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle

New release #DarlaDrawstringBag 🎉 . Berbeza dengan drawstring lain, Darla dihiasi dengan functional pocket berzip di luar. . Ciri-ciri #DarlaDrawstringBag ✅Kukuh, tahan lama & lasak ✅ Ada pocket zip di bahagian dalam untuk letak small items ✅ Pocket berzip di luar beg ✅Tali untuk tutup dan buka . Material: Thick high quality canvas Lining Material : Polyester . Ukuran: Tinggi : 43cm Lebar : 33cm . Harga : RM35 exc.pos Beli 2 : Dapat 11% OFF (Valid dari 10.11 - 12.11 sahaja) . Cara order : Whatsapp +6010 450 5979 or link in bio . #LovelyTote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle

0
11/10/2019
0
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp
✅Dm
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp ✅Dm . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

0
11/10/2019
3
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11
. 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp +6010 450 5979 or link in bio
. 
#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 . Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp +6010 450 5979 or link in bio . #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/10/2019
1
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp
✅Dm
.
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp ✅Dm . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans

0
11/10/2019
1
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp
✅Dm
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp ✅Dm . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans

0
11/10/2019
2
2winsbigday11 [SWIPE] Ramai pada mulanya beli satu je, tapi lepas parcel sampai, terus grab kaler lain pulak😜 
Tak payah iron katenya😘

Alang2 tengah ada combo deals sempena #2winsBigDay11 ni, Jom grab combo  2 helai !
.
1+1 dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2WINSRelaxedShirt #2winsbyhuda #2winsbigdaysale #1111sale #bigdaysale #basicshirt #patchshirt

[SWIPE] Ramai pada mulanya beli satu je, tapi lepas parcel sampai, terus grab kaler lain pulak😜 Tak payah iron katenya😘 Alang2 tengah ada combo deals sempena #2winsBigDay11 ni, Jom grab combo 2 helai ! . 1+1 dapat 11% diskaun untuk item kedua. . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2WINSRelaxedShirt #2winsbyhuda #2winsbigdaysale #1111sale #bigdaysale #basicshirt #patchshirt

1
11/10/2019
8
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos

#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/10/2019
0
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp sekarang. Tekan je link whatsapp di bio 😉
.
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp sekarang. Tekan je link whatsapp di bio 😉 . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans

0
11/10/2019
3
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS JEANS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
. ✅WhatsApp 013-333 4847 sekarang. atau terus tekan link whatsapp di bio. 😉
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS JEANS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 013-333 4847 sekarang. atau terus tekan link whatsapp di bio. 😉 . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans

0
11/10/2019
3
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
VIVY : RM 89 Exc.pos
PARIS : RM 85 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) =  RM 164.65
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
📳 KLIK WS LINK DI BIO
.
.
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#VivySlipOn 
#Parisboyfriendjeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : VIVY : RM 89 Exc.pos PARIS : RM 85 exc.pos . HARGA COMBO : RM 89 + RM 75.65 ( after 11% OFF) = RM 164.65 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 sis buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . 📳 KLIK WS LINK DI BIO . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #VivySlipOn #Parisboyfriendjeans

0
11/10/2019
4
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
📳 Klik WS link di bio .
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . 📳 Klik WS link di bio . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans

0
11/10/2019
3
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
📳 Klik link WS di bio
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . 📳 Klik link WS di bio . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

2
11/10/2019
3
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp 📱www.wasap.my/0192003119

#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp 📱www.wasap.my/0192003119 #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/10/2019
3
2winsbigday11 Awak lebih prefer pakai drawstring bag dari bag yang lain??⁠
⁠.
.
Jika awak adalah salah seorang yang suka memakai drawstring bag awak seorang yang ringkas, tangkas dan sibuk!.⁠
⁠.
.
Jadi  drawstring bag menjadi pilihan kerana ianya simple, kukuh dan mudah untuk bergerak kemana2!😍⁠
⁠.
.
Komen ''YES" kalau tak sabar nak grab #DenaDrawstringBag !⁠
.
Released sempena  #2winsbigday11 . Nanti admin share detail lagi ya! .
.
⁠.
#Lovelytote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt #2WINSExclusive #drawstringback #drawstringbagmalaysia

Awak lebih prefer pakai drawstring bag dari bag yang lain??⁠ ⁠. . Jika awak adalah salah seorang yang suka memakai drawstring bag awak seorang yang ringkas, tangkas dan sibuk!.⁠ ⁠. . Jadi drawstring bag menjadi pilihan kerana ianya simple, kukuh dan mudah untuk bergerak kemana2!😍⁠ ⁠. . Komen ''YES" kalau tak sabar nak grab #DenaDrawstringBag !⁠ . Released sempena #2winsbigday11 . Nanti admin share detail lagi ya! . . ⁠. #Lovelytote #2WINSBIGDAY11 #2WINSCircle #2WINSJeans #2WINSRelaxedShirt #2WINSExclusive #drawstringback #drawstringbagmalaysia

1
11/10/2019
6
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp📱www.wasap.my/0192003119

#SsBerlinBoots #SepatooSaya

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp📱www.wasap.my/0192003119 #SsBerlinBoots #SepatooSaya

0
11/10/2019
3
2winsbigday11 NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa !
__
BERLIN BOOTS | 36 - 41

Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki.
.
[Ciri ciri BERLIN BOOTS]

Upper Material: Synthetic PU Leather
Insole Material : Synthetic PU Leather
Height: 6cm
Styles: Casual

Size: 36,37,38,39,40,41
Color: WHITE & BLACK
.
[Keistimewaan #SsBerlinBoots]
.
✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras
.
✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan.
.
✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak .

PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order
Whatsapp 01121354876 (tap link di bio)
.
.
.
#SsBerlinBoots #SepatooSaya #bootwanita #2WINSRelaxedShirt #2WINSCircle #2WINSJeans #2WINSExclusive

NEW ! Sudah lama tercari cari kasut boots yang ringgan & selesa ! __ BERLIN BOOTS | 36 - 41 Direka dengan heels sederhana tinggi dan sesuai untuk berjalan lama tanpa rasa sakit kaki. . [Ciri ciri BERLIN BOOTS] Upper Material: Synthetic PU Leather Insole Material : Synthetic PU Leather Height: 6cm Styles: Casual Size: 36,37,38,39,40,41 Color: WHITE & BLACK . [Keistimewaan #SsBerlinBoots] . ✔️MATERIAL- soft synthetic leather yang tidak keras . ✔️REKAAN - Mudah disarungkan dan ditanggalkan. . ✔️RINGAN - Hanya 0.4 kg sahaja. Selesa untuk bergerak . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order Whatsapp 01121354876 (tap link di bio) . . . #SsBerlinBoots #SepatooSaya #bootwanita #2WINSRelaxedShirt #2WINSCircle #2WINSJeans #2WINSExclusive

0
11/10/2019
4
2winsbigday11 INILAH MASANYAAAA!!!!! #2WINSBIGDAY11
.
.
.
Dapatkan tshirt Milan dan jeans favourite awak dengan diskaun 11% untuk item kedua 😱😱😱. Cepat dapatkan sementara stok masih ada 😉
.
.
.
.
#MilanBasicShirt : RM 69 
#LisaStraightCutJeans: RM 79
#JennieFrayJeans: RM 75
#OsloBootcutJeans: RM 89
#JulieWideLegJeans : RM65
#StellaStraightCut: RM 79
.
.
.
Whatapp (link di bio) atau DM sekarang!!!! #2WINSBIGDAY11 #2winsexclusive #JeansPerempuan #loosepants #loosejeans

INILAH MASANYAAAA!!!!! #2WINSBIGDAY11 . . . Dapatkan tshirt Milan dan jeans favourite awak dengan diskaun 11% untuk item kedua 😱😱😱. Cepat dapatkan sementara stok masih ada 😉 . . . . #MilanBasicShirt : RM 69 #LisaStraightCutJeans: RM 79 #JennieFrayJeans: RM 75 #OsloBootcutJeans: RM 89 #JulieWideLegJeans : RM65 #StellaStraightCut: RM 79 . . . Whatapp (link di bio) atau DM sekarang!!!! #2WINSBIGDAY11 #2winsexclusive #JeansPerempuan #loosepants #loosejeans

0
11/10/2019
15
2winsbigday11 [SWIPE] Ramai pada mulanya beli satu je, tapi lepas parcel sampai, terus grab kaler lain pulak😜 
Tak payah iron katenya😘

Alang2 tengah ada combo deals sempena #2winsBigDay11 ni, Jom grab combo 2 helai !
.
1+1 dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Cara order :
Boleh whatsapp terus dekat Kak Sya kay! Takpun comment je nanti Kak Sya pm korang ye 😍
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2WINSRelaxedShirt

[SWIPE] Ramai pada mulanya beli satu je, tapi lepas parcel sampai, terus grab kaler lain pulak😜 Tak payah iron katenya😘 Alang2 tengah ada combo deals sempena #2winsBigDay11 ni, Jom grab combo 2 helai ! . 1+1 dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Cara order : Boleh whatsapp terus dekat Kak Sya kay! Takpun comment je nanti Kak Sya pm korang ye 😍 . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2WINSRelaxedShirt

0
11/10/2019
17
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
READY STOCK
JENNIE : RM 75 Exc.pos
SANDRA : RM 75 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) =  RM 141.75
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
.
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2winscircle

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . READY STOCK JENNIE : RM 75 Exc.pos SANDRA : RM 75 exc.pos . HARGA COMBO : RM 75 + RM 66.75 ( after 11% dis) = RM 141.75 . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . . . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2winscircle

0
11/10/2019
10
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp 0132514159(Aimi)
.
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp 0132514159(Aimi) . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans

0
11/10/2019
11
2winsbigday11 Musim hujan ni better pakai boots pergi kerja, especially kalau awak naik public transport.
.
Berlin Boots ni dah la ringan, travel friendly. InshaAllah tak sakit kalau jalan jauh2.
.
. 
PRE ORDER SEKARANG 
Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11
Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 
Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL
RM 61 tak termasuk pos

Harga selepas tutup pre-order :
RM 69 tak termasuk pos
.
Cara Order⤵️
Whatsapp 018-2594509 (tap link di bio)

#SsBerlinBoots #SepatooSaya
#bootsshoesm
#bootsshoesmalaysia
#2winscircle
#2winsexclusive
#2WINSBigday11

Musim hujan ni better pakai boots pergi kerja, especially kalau awak naik public transport. . Berlin Boots ni dah la ringan, travel friendly. InshaAllah tak sakit kalau jalan jauh2. . . PRE ORDER SEKARANG Tarikh Pre-Order : 10/11 - 12/ 11 Tarikh Post out : 25/11 - 26/11 Harga Istimewa sempena #2WINSBigday11 untuk 30 ORANG TERAWAL RM 61 tak termasuk pos Harga selepas tutup pre-order : RM 69 tak termasuk pos . Cara Order⤵️ Whatsapp 018-2594509 (tap link di bio) #SsBerlinBoots #SepatooSaya #bootsshoesm #bootsshoesmalaysia #2winscircle #2winsexclusive #2WINSBigday11

4
11/10/2019
8
2winsbigday11 [SWIPE] Ramai pada mulanya beli satu je, tapi lepas parcel sampai, terus grab kaler lain pulak😜 
Tak payah iron katenya😘

Alang2 tengah ada combo deals sempena #2winsBigDay11 ni, Jom grab combo  2 helai !
.
1+1 dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Cara order :
✅ www.2winsexclusive. com
✅ WhatsApp @2winscircle_officialagents
. 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#2WINSRelaxedShirt

[SWIPE] Ramai pada mulanya beli satu je, tapi lepas parcel sampai, terus grab kaler lain pulak😜 Tak payah iron katenya😘 Alang2 tengah ada combo deals sempena #2winsBigDay11 ni, Jom grab combo 2 helai ! . 1+1 dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Cara order : ✅ www.2winsexclusive. com ✅ WhatsApp @2winscircle_officialagents . #2WINSJeans #2WINSExclusive #2WINSRelaxedShirt

7
11/10/2019
62
2winsbigday11 #2winsbigday11 COMBO DEALS!
10/11 - 12/11 ONLY
.
Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! .
#Belisatutakcukup
#JomCOMBO
.
Featured :
RIO : RM 93 Exc.pos
OSLO : RM 89 exc.pos
.
HARGA COMBO :
RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) =  RM 172.21
.
. 
Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua.
.
Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯
.
✅WhatsApp  link di bio
.
. 
#2winscircle 
#2WINSJeans
#2WINSExclusive
#RioBootcutJeans
#OsloBootcutJeans
#bajuseluarcantik #sayajualmurahmurah #sayajualseluar #jeansmuslimah #jeansperempuan #kl #kelantan #terengganu #selangor #hijab #hijabista #instagood #instafamous #bazaarpaknil #ootd

#2winsbigday11 COMBO DEALS! 10/11 - 12/11 ONLY . Beli 1 + 1 & ENJOY 11% on 2nd item! . #Belisatutakcukup #JomCOMBO . Featured : RIO : RM 93 Exc.pos OSLO : RM 89 exc.pos . HARGA COMBO : RM 93 + RM 79.21 ( after 11% OFF) = RM 172.21 . . Beli 1 harga normal, tapi kalau tambah lagi satu items terus boleh dapat 11% diskaun untuk item kedua. . Jarang2 2WINS buat combo macam ni, so jom grab peluang ni untuk beli combo sebelum harga kembali normal🤯 . ✅WhatsApp link di bio . . #2winscircle #2WINSJeans #2WINSExclusive #RioBootcutJeans #OsloBootcutJeans #bajuseluarcantik #sayajualmurahmurah #sayajualseluar #jeansmuslimah #jeansperempuan #kl #kelantan #terengganu #selangor #hijab #hijabista #instagood #instafamous #bazaarpaknil #ootd

1
11/10/2019
1