Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #bajupengantin Instagram bajupengantin hashtag, #bajupengantin meaning bajupengantin photos

bajupengantin ‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘
.
.
FATIMA KURUNG in Navy Blue ❤️
* For more colors & measurement chart, kindly click #fatimakurungbyizatulhada ‼️
.
Price : RM199 (NP : RM299)
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
Material : Premium dutches crepe with lace
.
▪ Zip at back, wrist & skirt
▪ Kembang payung skirt with half elastic waist
.
-
⚠️ Disclaimer
▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
▪ Prices are subject to change without notice
.
🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry
(or hit link in bio) ☝🏻
.
❌ STRICTLY NO DM ❌

‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . FATIMA KURUNG in Navy Blue ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #fatimakurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM199 (NP : RM299) Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Premium dutches crepe with lace . ▪ Zip at back, wrist & skirt ▪ Kembang payung skirt with half elastic waist . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . 🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry (or hit link in bio) ☝🏻 . ❌ STRICTLY NO DM ❌

3
3/29/2020
6
bajupengantin • BUSANA MYAA WEDDING COUTURE •
MUA : @makeupbyija_mnm 
Photog : @dsphot0 .
.
.
SEWA BUSANA PENGANTIN
Promo ‼️ Promo ‼️ Promo ‼️ .

Haa bakal pengantin kat luar sana MYAA WEDDING COUTURE ada promosi untuk BUSANA ni 😍

RM450 SAHAJA RM450 SAHAJA RM450 SAHAJA. 
Sepasang L & P full aksesori. .
.

Jomm lah booking sekarang sebelum tamat promo‼️ Cepat Whatsapp sekarang dan grab promo ni. Mesti nak cantik kan masa hari bahagia korang 🥰 Mesti nak nampak letop 😍 so jom datang butik and book terus 😁. So tunggu apa lagi jom Whatsapp atau datang butik 😁
.
☎ Whatsapp 
019 489 7119
.
📍 Waze
Myaa wedding couture
.
#myaaweddingcouture 
#gardenwedding 
#bajupengantin 
#songket
#pelamindewan 
#gardenwedding 
#weddingdress
#weddingvenuekl 
#pakejpengantin 
#fairylights 
#venuekl
#malaywedding 
#songket 
#songketmoden
#songketwedding 
#pelaminkerawang
#pelaminsanding 
#pelaminnikah 
#weddingvenuekl
#pelamindewan 
#weddingplannerkl 
#pelaminsimple
#pelaminexclusive 
#pakejdewan 
#butikpengantinkajang 
#butikpelaminbangi

• BUSANA MYAA WEDDING COUTURE • MUA : @makeupbyija_mnm Photog : @dsphot0 . . . SEWA BUSANA PENGANTIN Promo ‼️ Promo ‼️ Promo ‼️ . Haa bakal pengantin kat luar sana MYAA WEDDING COUTURE ada promosi untuk BUSANA ni 😍 RM450 SAHAJA RM450 SAHAJA RM450 SAHAJA. Sepasang L & P full aksesori. . . Jomm lah booking sekarang sebelum tamat promo‼️ Cepat Whatsapp sekarang dan grab promo ni. Mesti nak cantik kan masa hari bahagia korang 🥰 Mesti nak nampak letop 😍 so jom datang butik and book terus 😁. So tunggu apa lagi jom Whatsapp atau datang butik 😁 . ☎ Whatsapp 019 489 7119 . 📍 Waze Myaa wedding couture . #myaaweddingcouture #gardenwedding #bajupengantin #songket #pelamindewan #gardenwedding #weddingdress #weddingvenuekl #pakejpengantin #fairylights #venuekl #malaywedding #songket #songketmoden #songketwedding #pelaminkerawang #pelaminsanding #pelaminnikah #weddingvenuekl #pelamindewan #weddingplannerkl #pelaminsimple #pelaminexclusive #pakejdewan #butikpengantinkajang #butikpelaminbangi

0
3/29/2020
6
bajupengantin Ready sist GAUN  PENGANTIN EKOR PANJANG 
Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA 
Yg mau (COD)  kita juga nerima khusus daerah jabodetabek

Wa : 0895336799130
IG : puspadewi kebaya 
Fb : puspadewi kebaya
#pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

Ready sist GAUN PENGANTIN EKOR PANJANG Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA Yg mau (COD) kita juga nerima khusus daerah jabodetabek Wa : 0895336799130 IG : puspadewi kebaya Fb : puspadewi kebaya #pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

0
3/29/2020
0
bajupengantin Ready sist GAUN  PENGANTIN EKOR PANJANG 
Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA 
Yg mau (COD)  kita juga nerima khusus daerah jabodetabek

Wa : 0895336799130
IG : puspadewi kebaya 
Fb : puspadewi kebaya
#pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

Ready sist GAUN PENGANTIN EKOR PANJANG Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA Yg mau (COD) kita juga nerima khusus daerah jabodetabek Wa : 0895336799130 IG : puspadewi kebaya Fb : puspadewi kebaya #pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

0
3/29/2020
0
bajupengantin Ready sist GAUN  PENGANTIN EKOR PANJANG 
Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA 
Yg mau (COD)  kita juga nerima khusus daerah jabodetabek

Wa : 0895336799130
IG : puspadewi kebaya 
Fb : puspadewi kebaya
#pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

Ready sist GAUN PENGANTIN EKOR PANJANG Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA Yg mau (COD) kita juga nerima khusus daerah jabodetabek Wa : 0895336799130 IG : puspadewi kebaya Fb : puspadewi kebaya #pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

0
3/29/2020
0
bajupengantin Ready sist GAUN  PENGANTIN EKOR PANJANG 
Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA 
Yg mau (COD)  kita juga nerima khusus daerah jabodetabek

Wa : 0895336799130
IG : puspadewi kebaya 
Fb : puspadewi kebaya
#pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

Ready sist GAUN PENGANTIN EKOR PANJANG Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA Yg mau (COD) kita juga nerima khusus daerah jabodetabek Wa : 0895336799130 IG : puspadewi kebaya Fb : puspadewi kebaya #pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

0
3/29/2020
0
bajupengantin Ready sist GAUN  PENGANTIN EKOR PANJANG 
Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA 
Yg mau (COD)  kita juga nerima khusus daerah jabodetabek

Wa : 0895336799130
IG : puspadewi kebaya 
Fb : puspadewi kebaya
#pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

Ready sist GAUN PENGANTIN EKOR PANJANG Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA Yg mau (COD) kita juga nerima khusus daerah jabodetabek Wa : 0895336799130 IG : puspadewi kebaya Fb : puspadewi kebaya #pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

0
3/29/2020
0
bajupengantin Ready sist GAUN  PENGANTIN EKOR PANJANG 
Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA 
Yg mau (COD)  kita juga nerima khusus daerah jabodetabek

Wa : 0895336799130
IG : puspadewi kebaya 
Fb : puspadewi kebaya
#pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

Ready sist GAUN PENGANTIN EKOR PANJANG Siapa cpt dia dpt untuk pemesenan via inbox/WA Yg mau (COD) kita juga nerima khusus daerah jabodetabek Wa : 0895336799130 IG : puspadewi kebaya Fb : puspadewi kebaya #pengantin #wedding #mua #bajupengantin #nikah #bajuraya #bridal #makeup #kebaya #pernikahan #bajunikah #pengantinmuslim #malaywedding #makeupartist #pelamin #lace #bride #weddingku #kahwin #weddingday #like #prewedding #akadnikah #songket #weddingdress #pab #lacemurah #borderlace #weddingindonesia #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

0
3/29/2020
0
bajupengantin BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA
.
✔Material : Pearl Skin Satin
✔50% cotton &  50% satin
✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti
✔Tidak jarang & tidak luntur
✔Jahitan kemas
✔Mudah digosok
✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL)
✔Harga Rm70-Rm110
✔FREE POSTAGE!
.
*warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution
*Sampin & butang dijual berasingan

Whatsapp kami untuk detail:
📲013-7234190
📲013-7234190 ⏩Whatsapp link di bio

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumalaysia #bajumelayukualiti #sampin #bajupengantin #akadnikah #bajuraya #bajusanding #bajupengapit #bajumelayumoden #kanak #baby #murah #quality #kualiti #slimfit #bajumelayuslimfit #dewasa #plussize #nikah #kahwin #pengapit #pengantin #dulangboy #raya #baju #segak #singapore #malaysia

BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA . ✔Material : Pearl Skin Satin ✔50% cotton & 50% satin ✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti ✔Tidak jarang & tidak luntur ✔Jahitan kemas ✔Mudah digosok ✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL) ✔Harga Rm70-Rm110 ✔FREE POSTAGE! . *warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution *Sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk detail: 📲013-7234190 📲013-7234190 ⏩Whatsapp link di bio #bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumalaysia #bajumelayukualiti #sampin #bajupengantin #akadnikah #bajuraya #bajusanding #bajupengapit #bajumelayumoden #kanak #baby #murah #quality #kualiti #slimfit #bajumelayuslimfit #dewasa #plussize #nikah #kahwin #pengapit #pengantin #dulangboy #raya #baju #segak #singapore #malaysia

0
3/29/2020
0
bajupengantin BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA
.
✔Material : Pearl Skin Satin
✔50% cotton &  50% satin
✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti
✔Tidak jarang & tidak luntur
✔Jahitan kemas
✔Mudah digosok
✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL)
✔Harga Rm70-Rm110
✔FREE POSTAGE!
.
*warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution
*Sampin & butang dijual berasingan

Whatsapp kami untuk detail:
📲013-7234190
📲013-7234190 ⏩Whatsapp link di bio

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumalaysia #bajumelayukualiti #sampin #bajupengantin #akadnikah #bajuraya #bajusanding #bajupengapit #bajumelayumoden #kanak #baby #murah #quality #kualiti #slimfit #bajumelayuslimfit #dewasa #plussize #nikah #kahwin #pengapit #pengantin #dulangboy #raya #baju #segak #singapore #malaysia

BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA . ✔Material : Pearl Skin Satin ✔50% cotton & 50% satin ✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti ✔Tidak jarang & tidak luntur ✔Jahitan kemas ✔Mudah digosok ✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL) ✔Harga Rm70-Rm110 ✔FREE POSTAGE! . *warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution *Sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk detail: 📲013-7234190 📲013-7234190 ⏩Whatsapp link di bio #bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumalaysia #bajumelayukualiti #sampin #bajupengantin #akadnikah #bajuraya #bajusanding #bajupengapit #bajumelayumoden #kanak #baby #murah #quality #kualiti #slimfit #bajumelayuslimfit #dewasa #plussize #nikah #kahwin #pengapit #pengantin #dulangboy #raya #baju #segak #singapore #malaysia

0
3/29/2020
0
bajupengantin BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA
.
✔Material : Pearl Skin Satin
✔50% cotton &  50% satin
✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti
✔Tidak jarang & tidak luntur
✔Jahitan kemas
✔Mudah digosok
✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL)
✔Harga Rm70-Rm110
✔FREE POSTAGE!
.
*warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution
*Sampin & butang dijual berasingan

Whatsapp kami untuk detail:
📲013-7234190
📲013-7234190 ⏩Whatsapp link di bio

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumalaysia #bajumelayukualiti #sampin #bajupengantin #akadnikah #bajuraya #bajusanding #bajupengapit #bajumelayumoden #kanak #baby #murah #quality #kualiti #slimfit #bajumelayuslimfit #dewasa #plussize #nikah #kahwin #pengapit #pengantin #dulangboy #raya #baju #segak #singapore #malaysia

BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA . ✔Material : Pearl Skin Satin ✔50% cotton & 50% satin ✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti ✔Tidak jarang & tidak luntur ✔Jahitan kemas ✔Mudah digosok ✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL) ✔Harga Rm70-Rm110 ✔FREE POSTAGE! . *warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution *Sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk detail: 📲013-7234190 📲013-7234190 ⏩Whatsapp link di bio #bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumalaysia #bajumelayukualiti #sampin #bajupengantin #akadnikah #bajuraya #bajusanding #bajupengapit #bajumelayumoden #kanak #baby #murah #quality #kualiti #slimfit #bajumelayuslimfit #dewasa #plussize #nikah #kahwin #pengapit #pengantin #dulangboy #raya #baju #segak #singapore #malaysia

0
3/29/2020
0
bajupengantin ‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘
.
.
FATIMA KURUNG in Pink & Aqua Blue ❤️
* For more colors & measurement chart, kindly click #fatimakurungbyizatulhada ‼️
.
Price : RM199 (NP : RM299)
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
Material : Premium dutches crepe with lace
.
▪ Zip at back, wrist & skirt
▪ Kembang payung skirt with half elastic waist
.
-
⚠️ Disclaimer
▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
▪ Prices are subject to change without notice
.
🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry
(or hit link in bio) ☝🏻
.
❌ STRICTLY NO DM ❌

‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . FATIMA KURUNG in Pink & Aqua Blue ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #fatimakurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM199 (NP : RM299) Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Premium dutches crepe with lace . ▪ Zip at back, wrist & skirt ▪ Kembang payung skirt with half elastic waist . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . 🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry (or hit link in bio) ☝🏻 . ❌ STRICTLY NO DM ❌

3
3/29/2020
7
bajupengantin ‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘
.
.
CATERINA BRIDE ❤️
* For more pictures & measurement chart, kindly click #caterinabyizatulhada ‼️
.
Price : RM209 (NP : RM299)
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
Material : Premium dutches crepe with lace
.
▪ Zip at back & wrist
.
-
⚠️ Disclaimer
▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
▪ Prices are subject to change without notice
.
🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry
(or hit link in bio) ☝🏻
.
❌ STRICTLY NO DM ❌

‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . CATERINA BRIDE ❤️ * For more pictures & measurement chart, kindly click #caterinabyizatulhada ‼️ . Price : RM209 (NP : RM299) Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Premium dutches crepe with lace . ▪ Zip at back & wrist . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . 🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry (or hit link in bio) ☝🏻 . ❌ STRICTLY NO DM ❌

3
3/29/2020
14
bajupengantin CATERINA BRIDE Measurement Chart ❤️
#caterinabyizatulhada
.
-
🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry
(or hit link in bio) ☝🏻
.
❌ STRICTLY NO DM ❌

CATERINA BRIDE Measurement Chart ❤️ #caterinabyizatulhada . - 🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry (or hit link in bio) ☝🏻 . ❌ STRICTLY NO DM ❌

3
3/29/2020
1
bajupengantin ğŸ’ğŸ’ŽCincin Silver 925 Original
✅ Anti Karat
✅ Design Menarik ✅ Tahan Lasak 
Nak order? Whatsapp jer 👇
Www.wassap.my/01112175412/nakcincin

#cincinkahwin 
#cincin #cincintunang #cincinperempuan #cincinsilver925 #cincincantik #cincincouple
#cincinsilver
#cincinkahwinlelaki 
#majliskahwin #pelaminmurah #bajupengantin #hantaran #jubah #tudung #hadiah #stayathome #stayhome

ğŸ’ğŸ’ŽCincin Silver 925 Original ✅ Anti Karat ✅ Design Menarik ✅ Tahan Lasak Nak order? Whatsapp jer 👇 Www.wassap.my/01112175412/nakcincin #cincinkahwin #cincin #cincintunang #cincinperempuan #cincinsilver925 #cincincantik #cincincouple #cincinsilver #cincinkahwinlelaki #majliskahwin #pelaminmurah #bajupengantin #hantaran #jubah #tudung #hadiah #stayathome #stayhome

0
3/29/2020
0
bajupengantin ğŸ’ğŸ’ŽCincin Silver 925 Original
✅ Anti Karat
✅ Design Menarik ✅ Tahan Lasak 
Nak order? Whatsapp jer 👇
Www.wassap.my/01112175412/nakcincin

#cincinkahwin 
#cincin #cincintunang #cincinperempuan #cincinsilver925 #cincincantik #cincincouple
#cincinsilver
#cincinkahwinlelaki 
#majliskahwin #pelaminmurah #bajupengantin #hantaran #jubah #tudung #hadiah #stayathome #stayhome

ğŸ’ğŸ’ŽCincin Silver 925 Original ✅ Anti Karat ✅ Design Menarik ✅ Tahan Lasak Nak order? Whatsapp jer 👇 Www.wassap.my/01112175412/nakcincin #cincinkahwin #cincin #cincintunang #cincinperempuan #cincinsilver925 #cincincantik #cincincouple #cincinsilver #cincinkahwinlelaki #majliskahwin #pelaminmurah #bajupengantin #hantaran #jubah #tudung #hadiah #stayathome #stayhome

0
3/29/2020
0
bajupengantin ğŸ’ğŸ’ŽCincin Silver 925 Original
✅ Anti Karat
✅ Design Menarik ✅ Tahan Lasak 
Nak order? Whatsapp jer 👇
Www.wassap.my/01112175412/nakcincin

#cincinkahwin 
#cincin #cincintunang #cincinperempuan #cincinsilver925 #cincincantik #cincincouple
#cincinsilver
#cincinkahwinlelaki 
#majliskahwin #pelaminmurah #bajupengantin #hantaran #jubah #tudung #hadiah #stayathome #stayhome

ğŸ’ğŸ’ŽCincin Silver 925 Original ✅ Anti Karat ✅ Design Menarik ✅ Tahan Lasak Nak order? Whatsapp jer 👇 Www.wassap.my/01112175412/nakcincin #cincinkahwin #cincin #cincintunang #cincinperempuan #cincinsilver925 #cincincantik #cincincouple #cincinsilver #cincinkahwinlelaki #majliskahwin #pelaminmurah #bajupengantin #hantaran #jubah #tudung #hadiah #stayathome #stayhome

0
3/29/2020
0
bajupengantin Kalau yang tengah cari baju untuk majlis nikah, sanding or tunang. ORKID LUXE ni. Memang sesuai Sgt la. And color navy blue ni. Pon menarik. Korang tak pernah try? Cbe kali. Ni try color navy blue. Org slalu majlis. Nak. Color soft je kan? Korang amek. Color bold pulak. OK kan? 😁
.
.
#bajupengantin #bajupengantinmurah #bajunikah #bajunikahmurah #bajutunang #bajutunangmurah #setpengantin #setpengantinmurah #setbajupengantin #setbajupengantinmurah #kurungterkini #kurungterkinimurah #bajukurungterkini #bajukurungmurah #bajukurunglace #kurunglace #kurunglacemurah #peplummurah #peplumkepok #veil #veilmurah #bajuraya2020 #kurungraya  #bajukurungklasikmurah #bajupengantinviral #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #raya2020 #peplumraya #bajupengapit

Kalau yang tengah cari baju untuk majlis nikah, sanding or tunang. ORKID LUXE ni. Memang sesuai Sgt la. And color navy blue ni. Pon menarik. Korang tak pernah try? Cbe kali. Ni try color navy blue. Org slalu majlis. Nak. Color soft je kan? Korang amek. Color bold pulak. OK kan? 😁 . . #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajunikah #bajunikahmurah #bajutunang #bajutunangmurah #setpengantin #setpengantinmurah #setbajupengantin #setbajupengantinmurah #kurungterkini #kurungterkinimurah #bajukurungterkini #bajukurungmurah #bajukurunglace #kurunglace #kurunglacemurah #peplummurah #peplumkepok #veil #veilmurah #bajuraya2020 #kurungraya #bajukurungklasikmurah #bajupengantinviral #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #raya2020 #peplumraya #bajupengapit

0
3/29/2020
0
bajupengantin Rental this Dress today! Do contact us now for booking your slot with us 🌷
.
👗 @istanaputeh . 💖 KEEP CALM... ALL YOU NEED IS LOVE AND A WEDDING CONSULTANT ❤
.
🌟A TOUCH OF CLASS: ISTANA PUTEH KUALA LUMPUR [Your Event Decorator & Wedding Consultant] 🌟
.
---------- 💕💕💕💕💕💕----------
.
📱019-6456284 [Gee Cantik]
📱019-2151056 [Adira]
📱019-7667355 (katty) ☎03-91079076
💻 istanaputeh@gmail.com
🏠 Butik Istana Puteh, 66-2, Wisma Alam Damai, Jalan Alam Damai 1, 56000 Cheras, Kuala Lumpur
⏰ 10.00am to 7.00pm
⏲ 7.00pm to 11.00pm [appointment]
---------------------------
@istanaputeh @geecantik #istanaputeh #pelamin #gardenwedding #nikah #bajupengantin #songket #pelamindewan #indianwedding #weddingdress #weddingvenuekl #pakejdewankl #fairylights #venuekl #malaywedding #songket #songketmoden  #chinesewedding #pelaminfreshflower #pelaminkerawang #pelaminsanding #pelamin #weddingvenuekl #pelamindewan #weddingplannerkl #pelaminsimple #pelaminexclusive #pakejperkahwinan dewan #freshflower #tabledecoration #englishwedding

Rental this Dress today! Do contact us now for booking your slot with us 🌷 . 👗 @istanaputeh . 💖 KEEP CALM... ALL YOU NEED IS LOVE AND A WEDDING CONSULTANT ❤ . 🌟A TOUCH OF CLASS: ISTANA PUTEH KUALA LUMPUR [Your Event Decorator & Wedding Consultant] 🌟 . ---------- 💕💕💕💕💕💕---------- . 📱019-6456284 [Gee Cantik] 📱019-2151056 [Adira] 📱019-7667355 (katty) ☎03-91079076 💻 istanaputeh@gmail.com 🏠 Butik Istana Puteh, 66-2, Wisma Alam Damai, Jalan Alam Damai 1, 56000 Cheras, Kuala Lumpur ⏰ 10.00am to 7.00pm ⏲ 7.00pm to 11.00pm [appointment] --------------------------- @istanaputeh @geecantik #istanaputeh #pelamin #gardenwedding #nikah #bajupengantin #songket #pelamindewan #indianwedding #weddingdress #weddingvenuekl #pakejdewankl #fairylights #venuekl #malaywedding #songket #songketmoden #chinesewedding #pelaminfreshflower #pelaminkerawang #pelaminsanding #pelamin #weddingvenuekl #pelamindewan #weddingplannerkl #pelaminsimple #pelaminexclusive #pakejperkahwinan dewan #freshflower #tabledecoration #englishwedding

0
3/29/2020
2
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
3
bajupengantin Hijau ni ada lg sikit, korek2 terjumpa terselit. Lembut tak perlu lining. Biru pun ada lg design ni.
.

Brocade
Bidang 60
Rm85/m

Set murah:
1.5m brocade 2m dull satin rm155.
.
Whatsapp 0182274345 or click link di bio

#kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

Hijau ni ada lg sikit, korek2 terjumpa terselit. Lembut tak perlu lining. Biru pun ada lg design ni. . Brocade Bidang 60 Rm85/m Set murah: 1.5m brocade 2m dull satin rm155. . Whatsapp 0182274345 or click link di bio #kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

0
3/29/2020
0
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
2
bajupengantin 💥2 HARI LAGI💥
.
PROMOSI SEMPENA RAYA DAH NAK DEKAT🤪
Bermula 21 Mac 2020
.

Sebotol Pinklady + free gift beg dari HQ 😋
.
TAPIIIII
.
Jieha nak bagi lagi satu free gift kalau korang grab sekarang🥰
.
ğŸŽŠSeutas gelang kakiğŸŽŠ
.
Semua harga item pinklady sedang jatuh tau sekarang🤩
.
Jadi cepat2 sape nak gelang kaki free dan harga jatuh jom selit order sekarang🙈 .

#kesihatan #breast #flawless #tudung  #pinkladyfact #perfume  #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa  #fragrancemist

💥2 HARI LAGI💥 . PROMOSI SEMPENA RAYA DAH NAK DEKAT🤪 Bermula 21 Mac 2020 . Sebotol Pinklady + free gift beg dari HQ 😋 . TAPIIIII . Jieha nak bagi lagi satu free gift kalau korang grab sekarang🥰 . ğŸŽŠSeutas gelang kakiğŸŽŠ . Semua harga item pinklady sedang jatuh tau sekarang🤩 . Jadi cepat2 sape nak gelang kaki free dan harga jatuh jom selit order sekarang🙈 . #kesihatan #breast #flawless #tudung #pinkladyfact #perfume #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa #fragrancemist

0
3/29/2020
0
bajupengantin 💥2 HARI LAGI💥
.
PROMOSI SEMPENA RAYA DAH NAK DEKAT🤪
Bermula 21 Mac 2020
.

Sebotol Pinklady + free gift beg dari HQ 😋
.
TAPIIIII
.
Jieha nak bagi lagi satu free gift kalau korang grab sekarang🥰
.
ğŸŽŠSeutas gelang kakiğŸŽŠ
.
Semua harga item pinklady sedang jatuh tau sekarang🤩
.
Jadi cepat2 sape nak gelang kaki free dan harga jatuh jom selit order sekarang🙈 .

#kesihatan #breast #flawless #tudung  #pinkladyfact #perfume  #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa  #fragrancemist

💥2 HARI LAGI💥 . PROMOSI SEMPENA RAYA DAH NAK DEKAT🤪 Bermula 21 Mac 2020 . Sebotol Pinklady + free gift beg dari HQ 😋 . TAPIIIII . Jieha nak bagi lagi satu free gift kalau korang grab sekarang🥰 . ğŸŽŠSeutas gelang kakiğŸŽŠ . Semua harga item pinklady sedang jatuh tau sekarang🤩 . Jadi cepat2 sape nak gelang kaki free dan harga jatuh jom selit order sekarang🙈 . #kesihatan #breast #flawless #tudung #pinkladyfact #perfume #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa #fragrancemist

0
3/29/2020
0
bajupengantin 💥2 HARI LAGI💥
.
PROMOSI SEMPENA RAYA DAH NAK DEKAT🤪
Bermula 21 Mac 2020
.

Sebotol Pinklady + free gift beg dari HQ 😋
.
TAPIIIII
.
Jieha nak bagi lagi satu free gift kalau korang grab sekarang🥰
.
ğŸŽŠSeutas gelang kakiğŸŽŠ
.
Semua harga item pinklady sedang jatuh tau sekarang🤩
.
Jadi cepat2 sape nak gelang kaki free dan harga jatuh jom selit order sekarang🙈 .

#kesihatan #breast #flawless #tudung  #pinkladyfact #perfume  #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa  #fragrancemist

💥2 HARI LAGI💥 . PROMOSI SEMPENA RAYA DAH NAK DEKAT🤪 Bermula 21 Mac 2020 . Sebotol Pinklady + free gift beg dari HQ 😋 . TAPIIIII . Jieha nak bagi lagi satu free gift kalau korang grab sekarang🥰 . ğŸŽŠSeutas gelang kakiğŸŽŠ . Semua harga item pinklady sedang jatuh tau sekarang🤩 . Jadi cepat2 sape nak gelang kaki free dan harga jatuh jom selit order sekarang🙈 . #kesihatan #breast #flawless #tudung #pinkladyfact #perfume #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa #fragrancemist

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
4
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin Sapa ade anak dara tu boleh recommend this design, mesti mereka suka.
.

Brocade
Bidang 60
Rm85/m

Set murah:
1.5m brocade 2m dull satin rm155.
.
Whatsapp 0182274345 or click link di bio

#kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

Sapa ade anak dara tu boleh recommend this design, mesti mereka suka. . Brocade Bidang 60 Rm85/m Set murah: 1.5m brocade 2m dull satin rm155. . Whatsapp 0182274345 or click link di bio #kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
2
bajupengantin Cantik colour ni, bunga pun kecil2 comel. Buat full kurung modern/kedah anak2 muda ni sesuai sangat.
.

Brocade
Bidang 60
Rm85/m

Set murah:
1.5m brocade 2m dull satin rm155.
.
Whatsapp 0182274345 or click link di bio

#kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

Cantik colour ni, bunga pun kecil2 comel. Buat full kurung modern/kedah anak2 muda ni sesuai sangat. . Brocade Bidang 60 Rm85/m Set murah: 1.5m brocade 2m dull satin rm155. . Whatsapp 0182274345 or click link di bio #kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

0
3/29/2020
1
bajupengantin #rentalbycassandra Slide left utk byk lg gmbr Cantik cust pakai baju bollywood from @cassandracollection 👉🏻👉🏻Alhamdulillah, satu family sewa baju bollywood dgn kita utk wedding 😍❤️ tq sgt support @cassandracollection @rentalbycassandra  kalo nk Sewa whtsap 014-7262522 ye ..bole sewa by pos/ pick up kt butik ! 😘 highly recommended for wedding/dinner event
.
.
.
Follow @rentalbycassandra utk sewa baju bollywood !
Follow 1st ig @cassandracollection 
Follow @brideofcassandra utk koleksi pengantin
.
.
.
#bajubollywood #bajubollywoodmurah #bajubollywoodmalaysia #lehenga #saree #anarkali #bollywooddress #bajucantik #bajumurah #indiandress #bajupengantin #bajuraya #malamberinai #mehendinight #dinnerdress #bollywooddressmurah #bollywooddressmalaysia #sewabaju #bajusewa #bollywoodtheme #viral #trending #bajupengantinmurah  #temabollywood #bollywooddinner #bajudinner  #bajukahwin #bajutunang #sewabajubollywood

#rentalbycassandra Slide left utk byk lg gmbr Cantik cust pakai baju bollywood from @cassandracollection 👉🏻👉🏻Alhamdulillah, satu family sewa baju bollywood dgn kita utk wedding 😍❤️ tq sgt support @cassandracollection @rentalbycassandra kalo nk Sewa whtsap 014-7262522 ye ..bole sewa by pos/ pick up kt butik ! 😘 highly recommended for wedding/dinner event . . . Follow @rentalbycassandra utk sewa baju bollywood ! Follow 1st ig @cassandracollection Follow @brideofcassandra utk koleksi pengantin . . . #bajubollywood #bajubollywoodmurah #bajubollywoodmalaysia #lehenga #saree #anarkali #bollywooddress #bajucantik #bajumurah #indiandress #bajupengantin #bajuraya #malamberinai #mehendinight #dinnerdress #bollywooddressmurah #bollywooddressmalaysia #sewabaju #bajusewa #bollywoodtheme #viral #trending #bajupengantinmurah #temabollywood #bollywooddinner #bajudinner #bajukahwin #bajutunang #sewabajubollywood

0
3/29/2020
5
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
3
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
2
bajupengantin Our limited edition!❤️ MasyaAllah betapa cantiknyaaaaa baju ni sisssss boleh buat semua tak keruan tau. Haa TENGOK SAMPAI HBESS!

Featuring : Aadhira Maharanee | RM179
Normal price : RM219

Colours available : black, maroon, pale mint, warm nude, navy blue & English Rose

Whatsapp tia now utk booked slot raya korang okay // link in bio @tiapublika.my
.
.
☎️ 0135250502
☎️ 0135250502
http://www.wasap.my/60135250502

HAPPY SHOPPING 🛍 
_______________

#qiszaragent #bajuibudananak #kebayamodern #lebaran2020 #bajupengantin #kurungmoden #tunang #dressviral  #tiapublikamyootd #kurungsaree #qiszarbrideseries #solemnization #annagraceqiszar #kurungmoden #bridesmaids #authorizeddropshipqiszar #kurungbytia  #QiszarTimelessRaya2020 #QiszarMaharanee2020 #QiszarAuthorisedCircle #QiszarTimelessRaya #BajuMelayuEmierQiszar #bajumelayu #bajumelayukanakkanak #bajukurungmurah #bajuraya2020 #bajukurungmoden #TheComfyAndGorgeousBajuRayaEver 
#AudreySeriesQiszar #SandhyaMaharaneeQiszar

Our limited edition!❤️ MasyaAllah betapa cantiknyaaaaa baju ni sisssss boleh buat semua tak keruan tau. Haa TENGOK SAMPAI HBESS! Featuring : Aadhira Maharanee | RM179 Normal price : RM219 Colours available : black, maroon, pale mint, warm nude, navy blue & English Rose Whatsapp tia now utk booked slot raya korang okay // link in bio @tiapublika.my . . ☎️ 0135250502 ☎️ 0135250502 http://www.wasap.my/60135250502 HAPPY SHOPPING 🛍 _______________ #qiszaragent #bajuibudananak #kebayamodern #lebaran2020 #bajupengantin #kurungmoden #tunang #dressviral #tiapublikamyootd #kurungsaree #qiszarbrideseries #solemnization #annagraceqiszar #kurungmoden #bridesmaids #authorizeddropshipqiszar #kurungbytia #QiszarTimelessRaya2020 #QiszarMaharanee2020 #QiszarAuthorisedCircle #QiszarTimelessRaya #BajuMelayuEmierQiszar #bajumelayu #bajumelayukanakkanak #bajukurungmurah #bajuraya2020 #bajukurungmoden #TheComfyAndGorgeousBajuRayaEver #AudreySeriesQiszar #SandhyaMaharaneeQiszar

0
3/29/2020
8
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin .
.
KURUNG PUTRI
.
.
PRICE: RM110 SM/ RM115 SS
.
.
. 🌸MATERIAL SAKURA
. 🌸CUTTING KURUNG MODEN
. 🌸HIGH QUALITY MATERIAL
. 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG
. 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN
. 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS
.
.
SIZE 36 38 40 42 44 46 48
.
UKURAN RUJUK CARTA
.
.
📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT
.
.
📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS
.
.
#merdekasale #setsedondon
#trustedonlineseller
#imanz_collections
#sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop
#sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig
#ootd#nikah #bertunang#bajumelayu
#bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden
#bajukurungmurah #singaporeonlineshopping
.

. . KURUNG PUTRI . . PRICE: RM110 SM/ RM115 SS . . . 🌸MATERIAL SAKURA . 🌸CUTTING KURUNG MODEN . 🌸HIGH QUALITY MATERIAL . 🌸ZIP BAJU DIBAHAGIAN BELAKANG . 🌸KAIN BERZIP DI TEPI DN SEPARUH GETAH KIRI KANAN . 🌸SELESA DAN SESUAI DIPAKAI DALAM APA JUA MAJLIS . . SIZE 36 38 40 42 44 46 48 . UKURAN RUJUK CARTA . . 📌NO BOOKING. 1ST COME 1ST SERVE WITH FULL PAYMENT . . 📌PROCESS ORDER 2-3 DAYS . . #merdekasale #setsedondon #trustedonlineseller #imanz_collections #sayajualmurah #sayajualbaju #trustedonlineseller #fattzura #jubahborong#bazarpaknil #instashop #sale #murahmurah #bajupengantin#visitmyig #ootd#nikah #bertunang#bajumelayu #bridesmaid#busanapengantin#bruneiiklan #bruneionlineshopping #bruneidarussalam #bruneionlineshop #bruneionlinestore #bruneikurungmoden #bajukurungmurah #singaporeonlineshopping .

0
3/29/2020
1
bajupengantin Makanan tambahan yang terbaik utk semua peringkat wanita sama ada sebelum atau selepas kahwin dan muda atau tua😁
.
Semua boleh consume PINKLADY dan PL boleh bantu masalah korang pada peringkat semasa🥰
.
Jngn biar masalah tu lama2 jom cuba ikhtiar dgn PL in shaa Allah boleh 💃🏻
. 
#kesihatan #breast #flawless #tudung  #pinkladyfact #perfume  #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa  #fragrancemist

Makanan tambahan yang terbaik utk semua peringkat wanita sama ada sebelum atau selepas kahwin dan muda atau tua😁 . Semua boleh consume PINKLADY dan PL boleh bantu masalah korang pada peringkat semasa🥰 . Jngn biar masalah tu lama2 jom cuba ikhtiar dgn PL in shaa Allah boleh 💃🏻 . #kesihatan #breast #flawless #tudung #pinkladyfact #perfume #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa #fragrancemist

0
3/29/2020
2
bajupengantin FEEDBACK PADU CUSTOMER YANG BERJAYA (Miss V makin ketat, tak berbau dan tiada lagi keputihan)😍
.
Masalah common wanita in shaa Allah ikhtiar je dgn PL😇
. 
#kesihatan #breast #flawless #tudung  #pinkladyfact #perfume  #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa  #fragrancemist

FEEDBACK PADU CUSTOMER YANG BERJAYA (Miss V makin ketat, tak berbau dan tiada lagi keputihan)😍 . Masalah common wanita in shaa Allah ikhtiar je dgn PL😇 . #kesihatan #breast #flawless #tudung #pinkladyfact #perfume #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #happycream #teampinkladyaa #fragrancemist

0
3/29/2020
0
bajupengantin #rentalbycassandra @rentalbycassandra SLIDE LEFT utk lihat feedback2 cust sewa Arihant Turquoise Silk Anarkali for dinner event ! Alhamdulillah semua nmpk happy je pakai baju from @cassandracollection Baju ni sewa RM 100 je taw. - free size fit S-XXL size , 😘😘- kalo nk Sewa whtsap 016-2362680 ye ..bole sewa by pos/ pick up kt butik ! 😘 highly recommended for wedding/dinner event
.
.
.
Follow @rentalbycassandra utk sewa baju bollywood !
Follow 1st ig @cassandracollection 
Follow @brideofcassandra utk koleksi pengantin
.
.
.
#bajubollywood #bajubollywoodmurah #bajubollywoodmalaysia #lehenga #saree #anarkali #bollywooddress #bajucantik #bajumurah #indiandress #bajupengantin #bajuraya #malamberinai #mehendinight #dinnerdress #bollywooddressmurah #bollywooddressmalaysia #sewabaju #bajusewa #bollywoodtheme #viral #trending #bajupengantinmurah  #temabollywood #bollywooddinner #bajudinner  #bajukahwin #bajutunang #sewabajubollywood

#rentalbycassandra @rentalbycassandra SLIDE LEFT utk lihat feedback2 cust sewa Arihant Turquoise Silk Anarkali for dinner event ! Alhamdulillah semua nmpk happy je pakai baju from @cassandracollection Baju ni sewa RM 100 je taw. - free size fit S-XXL size , 😘😘- kalo nk Sewa whtsap 016-2362680 ye ..bole sewa by pos/ pick up kt butik ! 😘 highly recommended for wedding/dinner event . . . Follow @rentalbycassandra utk sewa baju bollywood ! Follow 1st ig @cassandracollection Follow @brideofcassandra utk koleksi pengantin . . . #bajubollywood #bajubollywoodmurah #bajubollywoodmalaysia #lehenga #saree #anarkali #bollywooddress #bajucantik #bajumurah #indiandress #bajupengantin #bajuraya #malamberinai #mehendinight #dinnerdress #bollywooddressmurah #bollywooddressmalaysia #sewabaju #bajusewa #bollywoodtheme #viral #trending #bajupengantinmurah #temabollywood #bollywooddinner #bajudinner #bajukahwin #bajutunang #sewabajubollywood

0
3/29/2020
6
bajupengantin Brocade berpanel mint green+silver, lembut! Dual colour brocade.
.

Brocade
Bidang 60
Rm85/m

Set murah:
1.5m brocade 2m dull satin rm155.
.
Whatsapp 0182274345 or click link di bio

#kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

Brocade berpanel mint green+silver, lembut! Dual colour brocade. . Brocade Bidang 60 Rm85/m Set murah: 1.5m brocade 2m dull satin rm155. . Whatsapp 0182274345 or click link di bio #kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

0
3/29/2020
0
bajupengantin Sikit lagi ni ada, merah cili mix with yellow.
.

Brocade
Bidang 60
Rm85/m

Set murah:
1.5m brocade 2m dull satin rm155.
.
Whatsapp 0182274345 or click link di bio

#kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

Sikit lagi ni ada, merah cili mix with yellow. . Brocade Bidang 60 Rm85/m Set murah: 1.5m brocade 2m dull satin rm155. . Whatsapp 0182274345 or click link di bio #kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

0
3/29/2020
0
bajupengantin Last pc brocade 1.5m. Lembut! Boleh pakai depan/belakang.
.

Brocade
Bidang 60
Rm85/m

Set murah:
1.5m brocade 2m dull satin rm155.
.
Whatsapp 0182274345 or click link di bio

#kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

Last pc brocade 1.5m. Lembut! Boleh pakai depan/belakang. . Brocade Bidang 60 Rm85/m Set murah: 1.5m brocade 2m dull satin rm155. . Whatsapp 0182274345 or click link di bio #kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

0
3/29/2020
0
bajupengantin Cantik betul abstract brocade ni, lain drpd lain. .

Brocade
Bidang 60
Rm85/m

Set murah:
1.5m brocade 2m dull satin rm155.
.
Whatsapp 0182274345 or click link di bio

#kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

Cantik betul abstract brocade ni, lain drpd lain. . Brocade Bidang 60 Rm85/m Set murah: 1.5m brocade 2m dull satin rm155. . Whatsapp 0182274345 or click link di bio #kainmurah #brocademurah #bajupengantin #bajubridesmaid #brocademalaysia #brocadesg #kainpasangcantik #kainpasangmurah #bajukurungmurah #brocadedress #bajukurungcantik #bajukurungbrocade #kainbrocade #kurungbrocade #kurungmoden #bajuraya2020

0
3/29/2020
1
bajupengantin Gaun modern by Dessy salon
°
°
°
#makeup #bajupengantin #riaspengantin

Gaun modern by Dessy salon ° ° ° #makeup #bajupengantin #riaspengantin

0
3/29/2020
3
bajupengantin Introducing our new Estella Kurung, now open for pre order‼️
.
Available colours:
Black🖤
Maroon❤️
Lavender💜
.
Whatsapp +60145189498 for details atau tekan je link kat bio😉
.
#bajuraya #bajutunang #bajunikah #bajusanding #kurungmoden #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah #bajusandingmurah #OOTDraya2020 #raya2020 #bajudinner #bajudinnermurah #bajupengantin #bajupengantinmurah #kebayaraya #kebayarayamurah #kebayanikah

Introducing our new Estella Kurung, now open for pre order‼️ . Available colours: Black🖤 Maroon❤️ Lavender💜 . Whatsapp +60145189498 for details atau tekan je link kat bio😉 . #bajuraya #bajutunang #bajunikah #bajusanding #kurungmoden #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah #bajusandingmurah #OOTDraya2020 #raya2020 #bajudinner #bajudinnermurah #bajupengantin #bajupengantinmurah #kebayaraya #kebayarayamurah #kebayanikah

1
3/29/2020
22
bajupengantin Berbaki dua hari lagi untuk DUDUK RUMAH JE SALE. Korang jangan tunggu lama lama kalau tak nak terlepas sale kali ni😜
.
Featuring : Sandy Dalia
Promo Price : RM 99✅
.
DUDUK RUMAH JE SALE
Valid till 30th March 2020
.
#HijabistahubSandySeries
.
Click link in bio to shop ⬆💕
.
#weddingdress #bajukurungpengantin #bajupengantin #solemnization #bajunikah #bajunikahsimple #eday #makayweddingdress #myravallyn #camielakurung #luciakurung #julietlacekurung #audreykebaya #angelicabride #caterinebride #anastasiabride #carolinebride #jacquelinebride #carlaluxekurung #scarlettdress #jeanellepeplum #gracekurung #vanessakebaya #bajubridesmaid #bridalmalaysia #dulanggirls #teamshaa #byfashionsleisure

Berbaki dua hari lagi untuk DUDUK RUMAH JE SALE. Korang jangan tunggu lama lama kalau tak nak terlepas sale kali ni😜 . Featuring : Sandy Dalia Promo Price : RM 99✅ . DUDUK RUMAH JE SALE Valid till 30th March 2020 . #HijabistahubSandySeries . Click link in bio to shop ⬆💕 . #weddingdress #bajukurungpengantin #bajupengantin #solemnization #bajunikah #bajunikahsimple #eday #makayweddingdress #myravallyn #camielakurung #luciakurung #julietlacekurung #audreykebaya #angelicabride #caterinebride #anastasiabride #carolinebride #jacquelinebride #carlaluxekurung #scarlettdress #jeanellepeplum #gracekurung #vanessakebaya #bajubridesmaid #bridalmalaysia #dulanggirls #teamshaa #byfashionsleisure

0
3/29/2020
1
bajupengantin 🔥New Style Gown🔥⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kode : XQ
Harga :⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣
Harga Promo : ⁣⁣call
⁣⁣
Ekor : Panjang ⁣⁣⁣
⁣ ⁣⁣⁣
➡️ WhatsApp ğŸŽğŸ–ğŸğŸ‘ğŸ‘ğŸğŸğŸ—ğŸğŸğŸŽğŸŽ ⬅️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣
Pre Order, Lama Lead time 2-3 bulan, setelah pembayaran Dp 30-50%⁣⁣⁣
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Gaun- Gaun Baru Premium Branded siap jadi koleksi anda.. Pre Order⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☑️ Lokasi Warehouse : Batam⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☑️ Katalog harga dibawah 4jt : ⁣  @experienceglobalindo_2⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☑️ Fanpage : https://m.facebook.com/experienceglobalindo⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☑️Instagram⁣⁣⁣⁣⁣⁣
:@EXPERIENCEGLOBALINDO⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☑️ Web : 𝐰𝐰𝐰.ğ£ğ®ğšğ¥ğ ğšğ®ğ§ğ©ğžğ§ğ ğšğ§ğ­ğ¢ğ§.𝐜𝐨𝐦⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
☑️ Tokopedia⁣⁣⁣
:⁣⁣⁣experienceglobalindo - Kota Batam | Tokopedia⁣⁣⁣
https://tokopedia.link/KI2hz6G6Z2⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣
☑️ YOUTUBE :https://www.youtube.com/channel/UCSP_7O7pgQXdb4LUuM5sjRA⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ğ„ğ±ğ©ğžğ«ğ¢ğžğ§ğœğž 𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥𝐢𝐧𝐝𝐨, distributor Gaun Pengantin Import ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disc Member 5%⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Disc Grosir Call⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#gaunpengantin⁣⁣⁣
#bajupengantin #gaunpengantinimport #gaunpengantinmurah ⁣⁣⁣
#RiccaSposa
#gaunpengantinmuslim⁣⁣⁣
#gaunpengantinresepsi  #suppliergaunpengantin ⁣⁣⁣
#muajakarta⁣⁣⁣
# bajupengantin2020
#gaunpengantinmuslimah⁣⁣⁣
#weddinggownmurah
#bajupengantinmuslimah
#jualgaunpengantin⁣⁣⁣
#jualgaunpengantinmurah⁣⁣⁣
#jualgaun 
#gaunpengantinfullpayet
#gaunpengantinlenganpendek
#bridal
#bajupengantingold
#gaunpengantingold

🔥New Style Gown🔥⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Kode : XQ Harga :⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Harga Promo : ⁣⁣call ⁣⁣ Ekor : Panjang ⁣⁣⁣ ⁣ ⁣⁣⁣ ➡️ WhatsApp ğŸŽğŸ–ğŸğŸ‘ğŸ‘ğŸğŸğŸ—ğŸğŸğŸŽğŸŽ ⬅️⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣ Pre Order, Lama Lead time 2-3 bulan, setelah pembayaran Dp 30-50%⁣⁣⁣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Gaun- Gaun Baru Premium Branded siap jadi koleksi anda.. Pre Order⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☑️ Lokasi Warehouse : Batam⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☑️ Katalog harga dibawah 4jt : ⁣ @experienceglobalindo_2⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☑️ Fanpage : https://m.facebook.com/experienceglobalindo⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☑️Instagram⁣⁣⁣⁣⁣⁣ :@EXPERIENCEGLOBALINDO⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☑️ Web : 𝐰𝐰𝐰.ğ£ğ®ğšğ¥ğ ğšğ®ğ§ğ©ğžğ§ğ ğšğ§ğ­ğ¢ğ§.𝐜𝐨𝐦⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ☑️ Tokopedia⁣⁣⁣ :⁣⁣⁣experienceglobalindo - Kota Batam | Tokopedia⁣⁣⁣ https://tokopedia.link/KI2hz6G6Z2⁣⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣ ☑️ YOUTUBE :https://www.youtube.com/channel/UCSP_7O7pgQXdb4LUuM5sjRA⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ğ„ğ±ğ©ğžğ«ğ¢ğžğ§ğœğž 𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥𝐢𝐧𝐝𝐨, distributor Gaun Pengantin Import ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Disc Member 5%⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Disc Grosir Call⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #gaunpengantin⁣⁣⁣ #bajupengantin #gaunpengantinimport #gaunpengantinmurah ⁣⁣⁣ #RiccaSposa #gaunpengantinmuslim⁣⁣⁣ #gaunpengantinresepsi #suppliergaunpengantin ⁣⁣⁣ #muajakarta⁣⁣⁣ # bajupengantin2020 #gaunpengantinmuslimah⁣⁣⁣ #weddinggownmurah #bajupengantinmuslimah #jualgaunpengantin⁣⁣⁣ #jualgaunpengantinmurah⁣⁣⁣ #jualgaun #gaunpengantinfullpayet #gaunpengantinlenganpendek #bridal #bajupengantingold #gaunpengantingold

0
3/29/2020
4
bajupengantin ‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘
.
.
PRIMROSE BRIDE ❤️
* For more pictures & measurement chart, kindly click #primrosebyizatulhada ‼️
.
Price : RM179 (NP : RM279)
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
Material : Full lace with lining
.
▪ Zip at back & wrist
.
-
⚠️ Disclaimer
▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
▪ Prices are subject to change without notice
.
🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry
(or hit link in bio) ☝🏻
.
❌ STRICTLY NO DM ❌

‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . PRIMROSE BRIDE ❤️ * For more pictures & measurement chart, kindly click #primrosebyizatulhada ‼️ . Price : RM179 (NP : RM279) Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Full lace with lining . ▪ Zip at back & wrist . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . 🛍️ WhatsApp 01137826894 to purchase/enquiry (or hit link in bio) ☝🏻 . ❌ STRICTLY NO DM ❌

3
3/28/2020
17
bajupengantin Not like I used to do. At that time, said everything that was in my heart but I rarely say it directly. Masya Allah.. #untiltomorrow
.
.
.
.
📸 : @wiwitreyes
#ootd #hijaberstyle #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #latepost #siraman #pinterest #nikahasik #nikahyuk #beraniberhijrah #hadist #pengantinmuslim #pengantin #muslimah #bridesmaids #nikahsyari #pernikahanmuslim #muslimwedding #bajupengantin #weddingdress #hijabpengantin #nikah #pengantintradisional #pernikahanindonesia #inspirasipengantinmuslim #inspirasinikah #inspirasigaunmuslimah #inspirasihijabpengantin #wedding #bride

Not like I used to do. At that time, said everything that was in my heart but I rarely say it directly. Masya Allah.. #untiltomorrow . . . . 📸 : @wiwitreyes #ootd #hijaberstyle #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #latepost #siraman #pinterest #nikahasik #nikahyuk #beraniberhijrah #hadist #pengantinmuslim #pengantin #muslimah #bridesmaids #nikahsyari #pernikahanmuslim #muslimwedding #bajupengantin #weddingdress #hijabpengantin #nikah #pengantintradisional #pernikahanindonesia #inspirasipengantinmuslim #inspirasinikah #inspirasigaunmuslimah #inspirasihijabpengantin #wedding #bride

20
3/28/2020
104