Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #family Instagram family hashtag, #family meaning family photos

family Good morning! 
I hope you guys are having a good week so far, it’s almost Friday! .

What’s one thing you did these week that made you feel accomplished? . 
For me, I would say that I finished my website & finally got it how I want it. 
Feel free to go check it out, I put the link in my bio 🙂

#santafephotographer
#photographer #nmphotographer #newmexico #family #liareanaphotography #espanolaphotographer #couples #passion #familyphoto #familyphotographer #seniors #seniorsabq #northernNM #northernNMmaternity #nikon #nikdond750 #espanola

Good morning! I hope you guys are having a good week so far, it’s almost Friday! . What’s one thing you did these week that made you feel accomplished? . For me, I would say that I finished my website & finally got it how I want it. Feel free to go check it out, I put the link in my bio 🙂 #santafephotographer #photographer #nmphotographer #newmexico #family #liareanaphotography #espanolaphotographer #couples #passion #familyphoto #familyphotographer #seniors #seniorsabq #northernNM #northernNMmaternity #nikon #nikdond750 #espanola

0
5/28/2020
0
family En 2020, une photo par jour. 
Quotidien 149
Cool Jérôme 
#quotidien #dayli #intime #intimacy #famille #family #photographie #photographyeveryday

En 2020, une photo par jour. Quotidien 149 Cool Jérôme #quotidien #dayli #intime #intimacy #famille #family #photographie #photographyeveryday

0
5/28/2020
0
family KANDJENG MAMII coba ikut gabung di usaha kuliner tuh dari tahun 2016....🥰🥰
Bukan "anak lama" sik, tapi juga gabisa disebut "anak baru" di bidang kuliner.......
Dan Puji Tuhan udah beberapa kali bikin sukses acara customer karena "katanya" makanannnya enak, "katanya" packagingnya rapih, dan "katanya" yang nggoreng ayamnya juga manis (ini sik bukan katanya, tapi kata aku... hihihihihiii)
.
Tapi YASINTA ADISTYA lebih pengen kalian kalian jangan percaya sama semua "katanya" itu yachhhhh... cuss aja cobain sendiri, bener gak sik apa yang mereka sampaikan tentang KANDJENG MAMII.....
.
Kalau ada waktu sempet, boleh mampir ke counter OUT THE BOX SENTRAKOTA JATIBENING....
tapi kalau emang lagi mager, boleh intip" aja dulu instagramnya di @kandjeng_mamii......
.
Dan walaupun sekarang aktif juga di facebook, tapi percayalah KANDJENG MAMI jauh lebih aktif di INSTAGRAM.... hohohohooo.......
.
Jadi, buat yang mau order, first boleh liat instagram kita di @kandjeng_mamii ...
Atau kontak langsung atau watsap di 0821 - 1403 - 1991....
Tentang HARGA, MENU sama PACKAGING bisa disesuain sama acara ko.... nanti juga bakalan ada STIKER yang bisa ditempel di atas box nya, LENGKAP SUDAH.....
.
Caption hari ini sengaja agak panjang, yachhh....
So, terimakasih loh sudah membacanya... kiss" deh 💋💋
.
.
#yasintaadistya #kandjengmamii #breakfast #lunch #dinner #family #eat #food #drinks #foodie #meal #order #instafood #instagood #instagram #igdaily #follow4like #followers #likeforfollow #like4follow #picoftheday #pink #culinary #bekasi #thankful #god #cooking #cook

KANDJENG MAMII coba ikut gabung di usaha kuliner tuh dari tahun 2016....🥰🥰 Bukan "anak lama" sik, tapi juga gabisa disebut "anak baru" di bidang kuliner....... Dan Puji Tuhan udah beberapa kali bikin sukses acara customer karena "katanya" makanannnya enak, "katanya" packagingnya rapih, dan "katanya" yang nggoreng ayamnya juga manis (ini sik bukan katanya, tapi kata aku... hihihihihiii) . Tapi YASINTA ADISTYA lebih pengen kalian kalian jangan percaya sama semua "katanya" itu yachhhhh... cuss aja cobain sendiri, bener gak sik apa yang mereka sampaikan tentang KANDJENG MAMII..... . Kalau ada waktu sempet, boleh mampir ke counter OUT THE BOX SENTRAKOTA JATIBENING.... tapi kalau emang lagi mager, boleh intip" aja dulu instagramnya di @kandjeng_mamii...... . Dan walaupun sekarang aktif juga di facebook, tapi percayalah KANDJENG MAMI jauh lebih aktif di INSTAGRAM.... hohohohooo....... . Jadi, buat yang mau order, first boleh liat instagram kita di @kandjeng_mamii ... Atau kontak langsung atau watsap di 0821 - 1403 - 1991.... Tentang HARGA, MENU sama PACKAGING bisa disesuain sama acara ko.... nanti juga bakalan ada STIKER yang bisa ditempel di atas box nya, LENGKAP SUDAH..... . Caption hari ini sengaja agak panjang, yachhh.... So, terimakasih loh sudah membacanya... kiss" deh 💋💋 . . #yasintaadistya #kandjengmamii #breakfast #lunch #dinner #family #eat #food #drinks #foodie #meal #order #instafood #instagood #instagram #igdaily #follow4like #followers #likeforfollow #like4follow #picoftheday #pink #culinary #bekasi #thankful #god #cooking #cook

0
5/28/2020
0
family Esse #tbt de hoje é de 2009, lá de Fortaleza. Mas não é um tbt normal. Hoje é aniversário desse cara que sempre foi a minha maior referência na vida e a minha grande inspiração, meu pai! E que orgulho eu sinto em dizer que você é meu pai! Mais orgulho ainda quando dizem que eu me pareço com você!
É seu dia sim, dia de ganhar muitos presentes, mas eu tenho certeza que o maior presente foi eu que ganhei tendo você como pai. 
Obrigada por ser meu parceiro, meu amigo, meu abrigo. Você sempre esteve lá por mim e continua estando, e pode ter certeza que eu sempre estarei lá pra você.
Eu te amo muito ♥️
.
.
.
.
.
.
.
#pai #dad #love #family #beach #fortaleza #ceara #daddy #beauty #2009 #dunas #nature #picoftheday #birthday #niver

Esse #tbt de hoje é de 2009, lá de Fortaleza. Mas não é um tbt normal. Hoje é aniversário desse cara que sempre foi a minha maior referência na vida e a minha grande inspiração, meu pai! E que orgulho eu sinto em dizer que você é meu pai! Mais orgulho ainda quando dizem que eu me pareço com você! É seu dia sim, dia de ganhar muitos presentes, mas eu tenho certeza que o maior presente foi eu que ganhei tendo você como pai. Obrigada por ser meu parceiro, meu amigo, meu abrigo. Você sempre esteve lá por mim e continua estando, e pode ter certeza que eu sempre estarei lá pra você. Eu te amo muito ♥️ . . . . . . . #pai #dad #love #family #beach #fortaleza #ceara #daddy #beauty #2009 #dunas #nature #picoftheday #birthday #niver

0
5/28/2020
0
family 💕AMO ESSAS FOTOS ANTIGAS 💕
.
Reveja suas fotos do passado, mas não as transforme numa lembrança congelada. 
Sinta alegria por ter vivido momentos maravilhosos, e sinta orgulho por estar onde você está. Não se prenda a sentimentos que já se foram, tudo está em movimento e devemos seguir em frente. .
Olhar essa fotos sempre me remete a sentimentos bons e penso que meus filhos além de nascerem numa família MARAVILHOSA e muito AMADA, serão muito LINDOS. 😊 (Tomara que puxe a mãe.. rs) 🤞🤣
.
#tbt #familia #love #family #espacoalinevital #instalove #happy #felicidade

💕AMO ESSAS FOTOS ANTIGAS 💕 . Reveja suas fotos do passado, mas não as transforme numa lembrança congelada. Sinta alegria por ter vivido momentos maravilhosos, e sinta orgulho por estar onde você está. Não se prenda a sentimentos que já se foram, tudo está em movimento e devemos seguir em frente. . Olhar essa fotos sempre me remete a sentimentos bons e penso que meus filhos além de nascerem numa família MARAVILHOSA e muito AMADA, serão muito LINDOS. 😊 (Tomara que puxe a mãe.. rs) 🤞🤣 . #tbt #familia #love #family #espacoalinevital #instalove #happy #felicidade

0
5/28/2020
0
family 🚀 Coleção Descubra - Viagem pelo universo.
.
Você consegue imaginar como era antes do surgimento do universo e dos planetas?
.
Descubra como tudo começou, aprenda o que um astronauta faz e como é o espaço. Há tantas curiosidades que não vai conseguir largar este livro.
.
Arraste para o lado e saiba mais➡➡
.
#universo #curiosidades #amolivros #cirandacultural #horadaleitura #ler #crianca #lendopracrianca #historinha #infantil #livros #leia #book #livrosinfantis #amoler #leitura #horadeler #aprender #editoracirandacultural #brincar #familia #family #diversao #fun #momentoparaleitura #euprefirolivro

🚀 Coleção Descubra - Viagem pelo universo. . Você consegue imaginar como era antes do surgimento do universo e dos planetas? . Descubra como tudo começou, aprenda o que um astronauta faz e como é o espaço. Há tantas curiosidades que não vai conseguir largar este livro. . Arraste para o lado e saiba mais➡➡ . #universo #curiosidades #amolivros #cirandacultural #horadaleitura #ler #crianca #lendopracrianca #historinha #infantil #livros #leia #book #livrosinfantis #amoler #leitura #horadeler #aprender #editoracirandacultural #brincar #familia #family #diversao #fun #momentoparaleitura #euprefirolivro

0
5/28/2020
1
family //自助婚紗//
-
穿著你們最喜歡的衣服,
一起手牽著手去你們喜歡的地方,
讓我們紀錄下每一個...
你們最真實最幸福的moment ☺️
-
#嘻惜囍繫 #台北 #淡水 #真理大學 #結婚 #自助婚紗 #婚紗 #真實 #婚禮攝影 #祝福 #北部婚攝 #婚攝 #新娘 #攝影
 #taiwan #taipei #weddingphotography #brides #words #weddingphotography #weddingphoto #wedding #love #couple #photography #family #heyphotography

//自助婚紗// - 穿著你們最喜歡的衣服, 一起手牽著手去你們喜歡的地方, 讓我們紀錄下每一個... 你們最真實最幸福的moment ☺️ - #嘻惜囍繫 #台北 #淡水 #真理大學 #結婚 #自助婚紗 #婚紗 #真實 #婚禮攝影 #祝福 #北部婚攝 #婚攝 #新娘 #攝影 #taiwan #taipei #weddingphotography #brides #words #weddingphotography #weddingphoto #wedding #love #couple #photography #family #heyphotography

0
5/28/2020
0
family Hari ini suami nekat motong rambutku setelah hopeless cari salon ga ada yang buka. Dengan peralatan seadanya, jadilah rambut ini dipotong meskipun beberapa kali kedistract, tau dia gratisan kaga bakal dibayar sama bininya 😂
 Lagi motong setengah jalan, ada kang sampah lewat dia sibuk angkut sampah dulu trus cuci tangan lanjut lagi. Apalagi motongnya rambut harus dalam keadaan basah kan biar rata. Kelamaan nunggu dia sering kedistract kan bikin rambut hamba jadi kering, eh dengan santuy diguyur ama ini orang. Pak.. mon maap salon mana ya yang basahin rambut customernya kek nyiram taneman, diguyur sekenanya pake gayung sampe bajuku basah 🙃
Liat nih mukanya sok serius, motong rambut doang keringetnya kaya orang habis lari 10k, padahal lagi sepoi-sepoi anginnya. Tapi ya lumayanlah yaa.. untung ga sampe bondol kek agnesmo udah alhamdulillah banget hamba. Kiri kanan panjangnya ga rata gapapa wong yg liat doi doang, kalo protes tinggal balikin aja "sape neh yg motong"
Terima kasih ya pak suami, kan jadi kelihatan bakat terpendammu ya tapi besok besok kalo diminta tolong motongin rambut lagi yaa jangan diguyur pake gayung rambut hamba. Seger sih seger tapi kan masuk angin nanti 😂
#proud #husband #photooftheday #family #happiness #haircut

Hari ini suami nekat motong rambutku setelah hopeless cari salon ga ada yang buka. Dengan peralatan seadanya, jadilah rambut ini dipotong meskipun beberapa kali kedistract, tau dia gratisan kaga bakal dibayar sama bininya 😂 Lagi motong setengah jalan, ada kang sampah lewat dia sibuk angkut sampah dulu trus cuci tangan lanjut lagi. Apalagi motongnya rambut harus dalam keadaan basah kan biar rata. Kelamaan nunggu dia sering kedistract kan bikin rambut hamba jadi kering, eh dengan santuy diguyur ama ini orang. Pak.. mon maap salon mana ya yang basahin rambut customernya kek nyiram taneman, diguyur sekenanya pake gayung sampe bajuku basah 🙃 Liat nih mukanya sok serius, motong rambut doang keringetnya kaya orang habis lari 10k, padahal lagi sepoi-sepoi anginnya. Tapi ya lumayanlah yaa.. untung ga sampe bondol kek agnesmo udah alhamdulillah banget hamba. Kiri kanan panjangnya ga rata gapapa wong yg liat doi doang, kalo protes tinggal balikin aja "sape neh yg motong" Terima kasih ya pak suami, kan jadi kelihatan bakat terpendammu ya tapi besok besok kalo diminta tolong motongin rambut lagi yaa jangan diguyur pake gayung rambut hamba. Seger sih seger tapi kan masuk angin nanti 😂 #proud #husband #photooftheday #family #happiness #haircut

0
5/28/2020
0
family Приветик♥хочешь +100 подписчиков за 48ч.?😻
Если хочешь, то выполни простые задания👇🏻
🖤Подписаться на @al1igator.1 и поставить лайк на последние 3 публикации 🌚
🖤Подписаться на всех спонсоров в разделе ПОДПИСКИ
🖤Напиши @al1igator.1 в директ "Готово" и выложи пост, который тебе отправит 📌 .
.
@prilaga #nutrition #healthy #work #moneymaking #energysmart #clearskin #free #energysmartdiet #energypro #amazingproduct #nl_int #family #nlstar #joinmyteam #nlinternational #fit #feelingood #sport #prilaga #team #tasty #formum #nlaforher #amazingproducts #beauty #businessathome #buildcareer #dreamteam #nl #money

Приветик♥хочешь +100 подписчиков за 48ч.?😻 Если хочешь, то выполни простые задания👇🏻 🖤Подписаться на @al1igator.1 и поставить лайк на последние 3 публикации 🌚 🖤Подписаться на всех спонсоров в разделе ПОДПИСКИ 🖤Напиши @al1igator.1 в директ "Готово" и выложи пост, который тебе отправит 📌 . . @prilaga #nutrition #healthy #work #moneymaking #energysmart #clearskin #free #energysmartdiet #energypro #amazingproduct #nl_int #family #nlstar #joinmyteam #nlinternational #fit #feelingood #sport #prilaga #team #tasty #formum #nlaforher #amazingproducts #beauty #businessathome #buildcareer #dreamteam #nl #money

0
5/28/2020
1
family Who says you can’t have fun during family photos? I love being able to capture natural moments, like this. Sure, poses photos are needed to. But seeing a family interact with each other and act naturally will bring great memories for the family to cherish for years to come. Having fun will also help them be more natural on posed shots.  #familyphotos #redartstudios #blackandwhitephotos #photographersofinstagram #nikond7100 #familymemories #sisters #family #floridaphotographer

Who says you can’t have fun during family photos? I love being able to capture natural moments, like this. Sure, poses photos are needed to. But seeing a family interact with each other and act naturally will bring great memories for the family to cherish for years to come. Having fun will also help them be more natural on posed shots. #familyphotos #redartstudios #blackandwhitephotos #photographersofinstagram #nikond7100 #familymemories #sisters #family #floridaphotographer

0
5/28/2020
0
family Petite minute culture, ou quand ma sœur me prend en photo pour immortaliser ma robe @boutiquelibertie ;) Émotion de réaliser après coup que mon petit filleul au Ciel est présent sur ce portrait ❤️ @surmonnuagecreations 
#family #filleul #sisterhood #enfamille #ouijelis #portrait #Louis

Petite minute culture, ou quand ma sœur me prend en photo pour immortaliser ma robe @boutiquelibertie ;) Émotion de réaliser après coup que mon petit filleul au Ciel est présent sur ce portrait ❤️ @surmonnuagecreations #family #filleul #sisterhood #enfamille #ouijelis #portrait #Louis

0
5/28/2020
1
family 𝕛ꪖꪗ ડꫝ𝕣ꫀꫀ 𝕜𝕣ⅈડꫝꪀꪖ
. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
#ro_hit_baraiya_45 #jaymaabalad #jay_maa_mogal #jay_gurudev #foryou
#india #america #australia #japan #brazil
#jayhind #fashion #family #taurus #king
#royalstyle #sportlovers #instagram #love
#lovequotes #jayshreekrishna❤🙏🤗 #jayshreekrishna
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@hardikpandya93
@swaamiramdev
@its_amritakhanal
@mr_rohit0045
@mr_faisu_07
@jannatzubair29
@deepikapadukone
@theshilpashetty
@aslisona
@ranveersingh

𝕛ꪖꪗ ડꫝ𝕣ꫀꫀ 𝕜𝕣ⅈડꫝꪀꪖ . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . #ro_hit_baraiya_45 #jaymaabalad #jay_maa_mogal #jay_gurudev #foryou #india #america #australia #japan #brazil #jayhind #fashion #family #taurus #king #royalstyle #sportlovers #instagram #love #lovequotes #jayshreekrishna❤🙏🤗 #jayshreekrishna . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @hardikpandya93 @swaamiramdev @its_amritakhanal @mr_rohit0045 @mr_faisu_07 @jannatzubair29 @deepikapadukone @theshilpashetty @aslisona @ranveersingh

0
5/28/2020
1
family My #family 🥰🥰🥰

My #family 🥰🥰🥰

0
5/28/2020
0
family Courage is fire, and bullying is smoke”.😎💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
.
.click by @jazim_razak 👌👌👌👌👌
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #summer #art #instadaily #friendsrepost #nature #girl #fun #style #smile #food #instalike #family #travel #likeforlike #fitness

Courage is fire, and bullying is smoke”.😎💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 . .click by @jazim_razak 👌👌👌👌👌 . . . . . . . . . . . . . . #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #summer #art #instadaily #friendsrepost #nature #girl #fun #style #smile #food #instalike #family #travel #likeforlike #fitness

0
5/28/2020
1
family Lovely winchelsea beach walk today #family #lockdown2020 #sunshine #beach #doglife

Lovely winchelsea beach walk today #family #lockdown2020 #sunshine #beach #doglife

0
5/28/2020
0
family Parents everywhere know this struggle all too well. Take this time to introduce some healthy snacks while the kids are at home. ⁣
⁣
Fun to make and eat. 😀⁣
⁣
Swipe ➡️ for some of our faves:⁣
🥣mango & yogurt⁣
🍎apple and peanut butter⁣
🥕carrot and peanut butter⁣
⁣
⁣
#barbados #childcare #childcareprovider #nanny #babysitter #childhood #⁣
#inspiration #family #entrepreneur #yummy #homemade #eating #delicious

Parents everywhere know this struggle all too well. Take this time to introduce some healthy snacks while the kids are at home. ⁣ ⁣ Fun to make and eat. 😀⁣ ⁣ Swipe ➡️ for some of our faves:⁣ 🥣mango & yogurt⁣ 🍎apple and peanut butter⁣ 🥕carrot and peanut butter⁣ ⁣ ⁣ #barbados #childcare #childcareprovider #nanny #babysitter #childhood #⁣ #inspiration #family #entrepreneur #yummy #homemade #eating #delicious

0
5/28/2020
1
family Like father, like son. What emotions does this picture trigger in you? Comment below❤️🐶
-
Follow @pets_of_instagrm for more adorable posts daily!❤️
-
Credits🎥: @golden_jeanpierre 
Follow: @pets_of_instagrm 🐶
Follow: @pets_of_instagrm 🐰
Follow: @pets_of_instagrm 🐱
-
-
-
-

#goldenretrieverpuppy #goldenretriever #dogsforlife #cutestpuppy #fatherandson #family #love #petsofinstagram #petsofinstagrm

Like father, like son. What emotions does this picture trigger in you? Comment below❤️🐶 - Follow @pets_of_instagrm for more adorable posts daily!❤️ - Credits🎥: @golden_jeanpierre Follow: @pets_of_instagrm 🐶 Follow: @pets_of_instagrm 🐰 Follow: @pets_of_instagrm 🐱 - - - - #goldenretrieverpuppy #goldenretriever #dogsforlife #cutestpuppy #fatherandson #family #love #petsofinstagram #petsofinstagrm

0
5/28/2020
0
family Schedule your FREE #MobileServe demo today & start volunteering! Link in bio 🔗

Schedule your FREE #MobileServe demo today & start volunteering! Link in bio 🔗

1
5/28/2020
0
family Áo tơ tay nơ
Chất liệu voan tơ
Size: S M < 55kg

Quần jean Asos
Dáng suông
Size: S M < 53kg

Áo tơ tay nơ Chất liệu voan tơ Size: S M < 55kg Quần jean Asos Dáng suông Size: S M < 53kg

1
5/28/2020
0
family *29/05*

Quando Deus dorme!
MC 4.335-41
Quantos de nós já passamos por dificuldades e tribulações e pensamos que Deus não estava conosco, ou que Ele não se importava conosco, a Bíblia conta-nos exemplos de varias pessoas que em momentos decisivos duvidaram, podemos falar de Elias que diante da ameaça de Jezabel fugiu e se escondeu nos montes desejando inclusive morrer, as irmãs de Lazaro que acharam que Jesus tinha chegado tarde demais diante da morte do irmão dentre outros casos nos deparamos com o texto de Mc 4.
Jesus escolheu 12 homens e para esses Deus poder de curar, expulsar demônios, realizar sinais e maravilhas em Seu Nome, o próprio já tinha dado vários exemplos de sua autoridade e poder, a partir do capitulo 4 versículo 35 lemos que o Mestre resolve atravessar o lago e logo eles enfrentam um grande temporal e o barco quase vai a pique, mas para surpresa dos seus discípulos Jesus está tranquilo dormindo na polpa, dormindo sobre um travesseiro, aparentemente alheio a tudo o que estava acontecendo, DORMINDO!
A história continua Jesus se levanta repreende o vento e ao mar dá ordem para se acalmar e ficar quieto, vira-se para os discípulos e os repreende, chamando-os de MEDROSOS e falando da falta de Fé deles.
A fé em Cristo é algo que vai além do nosso entendimento, muitas das vezes nos encontramos tão desesperado que não conseguimos enxergar um palmo do nosso nariz, o medo e as aflições fazem com que duvidamos até mesmo do Senhor, mesmo sabendo que Ele prometeu está em nosso barco até o fim, Mt 28.20, Ele não prometeu que seria fácil, que as coisas cairiam do céu, pelo contrario eles nos ensinou que seria difícil, mas que deveríamos ter bom ânimo, Jo 16.33. (continua nos comentários)

*29/05* Quando Deus dorme! MC 4.335-41 Quantos de nós já passamos por dificuldades e tribulações e pensamos que Deus não estava conosco, ou que Ele não se importava conosco, a Bíblia conta-nos exemplos de varias pessoas que em momentos decisivos duvidaram, podemos falar de Elias que diante da ameaça de Jezabel fugiu e se escondeu nos montes desejando inclusive morrer, as irmãs de Lazaro que acharam que Jesus tinha chegado tarde demais diante da morte do irmão dentre outros casos nos deparamos com o texto de Mc 4. Jesus escolheu 12 homens e para esses Deus poder de curar, expulsar demônios, realizar sinais e maravilhas em Seu Nome, o próprio já tinha dado vários exemplos de sua autoridade e poder, a partir do capitulo 4 versículo 35 lemos que o Mestre resolve atravessar o lago e logo eles enfrentam um grande temporal e o barco quase vai a pique, mas para surpresa dos seus discípulos Jesus está tranquilo dormindo na polpa, dormindo sobre um travesseiro, aparentemente alheio a tudo o que estava acontecendo, DORMINDO! A história continua Jesus se levanta repreende o vento e ao mar dá ordem para se acalmar e ficar quieto, vira-se para os discípulos e os repreende, chamando-os de MEDROSOS e falando da falta de Fé deles. A fé em Cristo é algo que vai além do nosso entendimento, muitas das vezes nos encontramos tão desesperado que não conseguimos enxergar um palmo do nosso nariz, o medo e as aflições fazem com que duvidamos até mesmo do Senhor, mesmo sabendo que Ele prometeu está em nosso barco até o fim, Mt 28.20, Ele não prometeu que seria fácil, que as coisas cairiam do céu, pelo contrario eles nos ensinou que seria difícil, mas que deveríamos ter bom ânimo, Jo 16.33. (continua nos comentários)

2
5/28/2020
0
family 初めてハウスの上に登りました✨

木村さんはお腹がつっかえて登れないので🤣堀内さんと登りました✨

携帯落としたら終わりって言ってます😂

上から見る圃場はとてもキレイで最高!

堀内さんも楽しんでくださったようです😆  #れんこん #kumamoto #カワカミれんこん #れんこんのカワカミ #カワカミ #lotusroot #新れんこん #農業 #farm #farmer #food #食 #kawakami #コストコ #costco #免疫力アップ #腸活 #美活 #喉 #花粉症対策 #食物繊維 #葉酸 #れんこんパウダー #風邪予防 #ポリフェノール #アンチエイジング #ベトナム人実習生 #vietnamese  #family

初めてハウスの上に登りました✨ 木村さんはお腹がつっかえて登れないので🤣堀内さんと登りました✨ 携帯落としたら終わりって言ってます😂 上から見る圃場はとてもキレイで最高! 堀内さんも楽しんでくださったようです😆 #れんこん #kumamoto #カワカミれんこん #れんこんのカワカミ #カワカミ #lotusroot #新れんこん #農業 #farm #farmer #food #食 #kawakami #コストコ #costco #免疫力アップ #腸活 #美活 #喉 #花粉症対策 #食物繊維 #葉酸 #れんこんパウダー #風邪予防 #ポリフェノール #アンチエイジング #ベトナム人実習生 #vietnamese #family

0
5/28/2020
0
family We never forget the details.

We never forget the details.

1
5/28/2020
0
family To every girl, every woman in this world,
You bleed to create and to nourish.
This day offers an opportunity to actively advocate for the integration of menstrual hygiene management (MHM) into global, national and local policies and programmes. 
Team Amicitia wishes every girl A Happy world Menstrual Day.
•
•
•
•
#friends #friendship #everythingship #videocreators #instagram #teamwork #team #amicitia#friendship #friends #girlsquad #girls #team #teamwork #teameffort #friendshipgoals💕 #friendshipeverythingship #friendshipandeverything #friendship #girlsquad #squad #team #teameffort #girlgroup #friendshipeverythingship #girls #family#teamgoals #friendsforever #12 #funnyvideos #instagram #quarantine #quarantinelife #quarantineroutine #funnyvideos

To every girl, every woman in this world, You bleed to create and to nourish. This day offers an opportunity to actively advocate for the integration of menstrual hygiene management (MHM) into global, national and local policies and programmes. Team Amicitia wishes every girl A Happy world Menstrual Day. • • • • #friends #friendship #everythingship #videocreators #instagram #teamwork #team #amicitia#friendship #friends #girlsquad #girls #team #teamwork #teameffort #friendshipgoals💕 #friendshipeverythingship #friendshipandeverything #friendship #girlsquad #squad #team #teameffort #girlgroup #friendshipeverythingship #girls #family#teamgoals #friendsforever #12 #funnyvideos #instagram #quarantine #quarantinelife #quarantineroutine #funnyvideos

0
5/28/2020
1
family Share me your thought... 💭

Share me your thought... 💭

1
5/28/2020
0
family Tastes like summer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#ExtraordinaryLittleE

Tastes like summer. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ExtraordinaryLittleE

1
5/28/2020
0
family They say he’s a preschool graduate, but I’m not sure he knows the purpose of tape 🤨🤔😂
•
•
•
#preschool #graduate #graduationday #covid_19 #capandgown #toocute

They say he’s a preschool graduate, but I’m not sure he knows the purpose of tape 🤨🤔😂 • • • #preschool #graduate #graduationday #covid_19 #capandgown #toocute

1
5/28/2020
4
family Please help a great cause! We all need to stop and take a minute and support others.

Please help a great cause! We all need to stop and take a minute and support others.

1
5/28/2020
1
family One frequent questions: What age children do we accept?

The short answer is 2.5 to transitioning to Kindergarten.

The longer answer is that we are intentionally a one classroom, mixed-age program. We believe growth in children isn’t linear, and chronology tells us very little about how and why a child make strides in their development. The mixed-age classroom is like a family; older peers have an opportunity to model, show leadership, nurture, and practice patience. Younger peers have a chance to learn new skills, become part of a more emotionally-sophisticated community, and to build self-esteem.

Most human activities involve a cycle that includes learning a new skill, honing it through repetition and practice, and eventually mastering it through the exercise of teaching it to others, and the mixed-age classroom naturally invites children to do so. It also eliminates the trap of comparison based on age, and opens up children to the potential that comes from a diverse classroom experience.

One frequent questions: What age children do we accept? The short answer is 2.5 to transitioning to Kindergarten. The longer answer is that we are intentionally a one classroom, mixed-age program. We believe growth in children isn’t linear, and chronology tells us very little about how and why a child make strides in their development. The mixed-age classroom is like a family; older peers have an opportunity to model, show leadership, nurture, and practice patience. Younger peers have a chance to learn new skills, become part of a more emotionally-sophisticated community, and to build self-esteem. Most human activities involve a cycle that includes learning a new skill, honing it through repetition and practice, and eventually mastering it through the exercise of teaching it to others, and the mixed-age classroom naturally invites children to do so. It also eliminates the trap of comparison based on age, and opens up children to the potential that comes from a diverse classroom experience.

1
5/28/2020
0
family Zzzzz

Zzzzz

1
5/28/2020
1
family Tomorrow it's going to be 1st wedding anniversary of my friend, and as she's  not on Instagram I can afford to post this today😜
Stay tuned for the finished portrait with some background work which I'll be uploading tomorrow 😘
Let's surprise her🥳💕
.
.
.
Follow @illusion_brush for more amazing digital Portraits😊
.
.
.
.
Note: This is gonna be my first couple Portrait 💕
.
.
#digitalart #digitalportrait #couples #love #couplegoals #couple #relationshipgoals #couplesgoals #relationships #cute #photography #wedding #lovequotes  #instagood #relationship #family #lovers #happy #kiss #goals #girlfriend #instagram #boyfriend #loveyou #marriage #beautiful #romance #couplelove #photooftheday #bhfyp

Tomorrow it's going to be 1st wedding anniversary of my friend, and as she's not on Instagram I can afford to post this today😜 Stay tuned for the finished portrait with some background work which I'll be uploading tomorrow 😘 Let's surprise her🥳💕 . . . Follow @illusion_brush for more amazing digital Portraits😊 . . . . Note: This is gonna be my first couple Portrait 💕 . . #digitalart #digitalportrait #couples #love #couplegoals #couple #relationshipgoals #couplesgoals #relationships #cute #photography #wedding #lovequotes #instagood #relationship #family #lovers #happy #kiss #goals #girlfriend #instagram #boyfriend #loveyou #marriage #beautiful #romance #couplelove #photooftheday #bhfyp

4
5/28/2020
10
family come quando torni a casa e posi le chiavi all’ingresso, e sorridi perché sai di essere al sicuro. Per me sei questo 🐼

come quando torni a casa e posi le chiavi all’ingresso, e sorridi perché sai di essere al sicuro. Per me sei questo 🐼

6
5/28/2020
17
family Well, the intention is what counts, this is my participation in "Drawing this in your style" from @nightwork546
Je je It was fun😁, but I have to follow the instructions 🥺 (DISQUALIFIED)
If you want to participe #duiys_nwk546 
Monster in the Dark...
Bueno, la intención es lo que cuenta, esta es mi participación en "Dibuja esto a tu estilo" de @nightwork546
Je je fue divertido😀, pero tengo que seguir las instrucciones😭 (DESCALIFICADO) Si quieres participar #duiys_nwk546 
Monster in the Dark...
.
. #anime #draw #drawing #girl #animegirl #mangagirl #manga #cute #watercolor #nice #sketch #dark #shiwi #family #monster #oscuridad #monstruo #daughter #girlpower #dibujomanga #dibujo #animedraw #traditionalart #fantasia #artetradicional #dibujoanime #mangaart #animedrawing #monsterinthedark #duiys_nwk546

Well, the intention is what counts, this is my participation in "Drawing this in your style" from @nightwork546 Je je It was fun😁, but I have to follow the instructions 🥺 (DISQUALIFIED) If you want to participe #duiys_nwk546 Monster in the Dark... Bueno, la intención es lo que cuenta, esta es mi participación en "Dibuja esto a tu estilo" de @nightwork546 Je je fue divertido😀, pero tengo que seguir las instrucciones😭 (DESCALIFICADO) Si quieres participar #duiys_nwk546 Monster in the Dark... . . #anime #draw #drawing #girl #animegirl #mangagirl #manga #cute #watercolor #nice #sketch #dark #shiwi #family #monster #oscuridad #monstruo #daughter #girlpower #dibujomanga #dibujo #animedraw #traditionalart #fantasia #artetradicional #dibujoanime #mangaart #animedrawing #monsterinthedark #duiys_nwk546

26
5/25/2020
336
family Lo más increíble del mundo!!♥️💖

Lo más increíble del mundo!!♥️💖

1
11/18/2019
15