Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #juststayathome Instagram juststayathome hashtag, #juststayathome meaning juststayathome photos

juststayathome Offer apa pulak kalini??🔥🔥
--
--
🎉CIK KIAH SALES🎉
--
--
Item: Hanna Suits
Date: 9-12 April
--
--
Promo price: RM69/pc
Combo price: 2 pcs RM130
Normal price: RM89/pc
--
--
FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above
--
--
Nak order? --
--
Tekan link di bio @pastelbyfifarasol --
--
Atau
--
--
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
--
--
#bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

Offer apa pulak kalini??🔥🔥 -- -- 🎉CIK KIAH SALES🎉 -- -- Item: Hanna Suits Date: 9-12 April -- -- Promo price: RM69/pc Combo price: 2 pcs RM130 Normal price: RM89/pc -- -- FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above -- -- Nak order? -- -- Tekan link di bio @pastelbyfifarasol -- -- Atau -- -- SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 -- -- #bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

0
4/9/2020
0
juststayathome 💕🌹💕🌹💕🌹💕🌹💕
Assalamualaikum
Salam Jumaat yg Barakah
.
Ya Allah
Anugerahkan kami Rahmat keampunan mu.
Panjangkan umur kami
Sihatkan badan kami
Tenangkan hati kami
Perbaiki amal kami
Luaskan rezeki kami
Dekatkan kami dgn kebaikan dan jauhkan kami dgn kebatilan.
Sesungguhnya engkau maha kuasa atas tiap² sesuatu.
.
Aamiin Aamiin Aamiin ya robbal alamin 🤲🤲🤲
.

Muhasabah Diri
.
.
#muhasabahdiri
#juststayathome
#hapusrantaiancovid19
#i’good😂
#i’mstrong😁
#i’mpretty😍 
#i’mfine😎
#i’mverykind😉
#i’mgreatwoman😊
#i’manamazingmom😘
#i’msweet
#i’mincredible
#adaberidapat
#bahagiadanmembahagiakan
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💕🌹💕🌹💕🌹💕🌹💕 Assalamualaikum Salam Jumaat yg Barakah . Ya Allah Anugerahkan kami Rahmat keampunan mu. Panjangkan umur kami Sihatkan badan kami Tenangkan hati kami Perbaiki amal kami Luaskan rezeki kami Dekatkan kami dgn kebaikan dan jauhkan kami dgn kebatilan. Sesungguhnya engkau maha kuasa atas tiap² sesuatu. . Aamiin Aamiin Aamiin ya robbal alamin 🤲🤲🤲 . Muhasabah Diri . . #muhasabahdiri #juststayathome #hapusrantaiancovid19 #i’good😂 #i’mstrong😁 #i’mpretty😍 #i’mfine😎 #i’mverykind😉 #i’mgreatwoman😊 #i’manamazingmom😘 #i’msweet #i’mincredible #adaberidapat #bahagiadanmembahagiakan 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

0
4/9/2020
0
juststayathome ﺑِﺴْﻢِ اﻟﻠَّﻪِ اﻟﺮَّﺣْﻤَٰﻦِ اﻟﺮَّﺣِﻴﻢِ *اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّد*ٍٍ السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه💫

Petikan daripada Al-Quran: Hud (11:114)

وَأَقِمِ ٱلصَّلَوٰةَ طَرَفَىِ ٱلنَّهَارِ وَزُلَفًا مِّنَ ٱلَّيْلِ ۚ إِنَّ ٱلْحَسَنَٰتِ يُذْهِبْنَ ٱلسَّيِّـَٔاتِ ۚ ذَٰلِكَ ذِكْرَىٰ لِلذَّٰكِرِينَ

Waaqimi alssalata tarafayi alnnahari wazulafan mina allayli inna alhasanati yuthhibna alssayyiati thalika thikra lilththakireena

Dan dirikanlah sembahyang (wahai Muhammad, engkau dan umatmu), pada dua bahagian siang (pagi dan petang), dan pada waktu-waktu yang berhampiran dengannya dari waktu malam. Sesungguhnya amal-amal kebajikan (terutama sembahyang) itu menghapuskan kejahatan. Perintah-perintah Allah yang demikian adalah menjadi peringatan bagi orang-orang yang mahu beringat.✨✨✨ 👉http://www.jutawan2step.com/1589444
#http://www.jutawan2step.com/1589444
Klik link 👇
http://www.jutawan2step.com/1589444
‎ 
#DudukRumah
#JustStayAtHome
#Covid19

ﺑِﺴْﻢِ اﻟﻠَّﻪِ اﻟﺮَّﺣْﻤَٰﻦِ اﻟﺮَّﺣِﻴﻢِ *اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّد*ٍٍ السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه💫 Petikan daripada Al-Quran: Hud (11:114) وَأَقِمِ ٱلصَّلَوٰةَ طَرَفَىِ ٱلنَّهَارِ وَزُلَفًا مِّنَ ٱلَّيْلِ ۚ إِنَّ ٱلْحَسَنَٰتِ يُذْهِبْنَ ٱلسَّيِّـَٔاتِ ۚ ذَٰلِكَ ذِكْرَىٰ لِلذَّٰكِرِينَ Waaqimi alssalata tarafayi alnnahari wazulafan mina allayli inna alhasanati yuthhibna alssayyiati thalika thikra lilththakireena Dan dirikanlah sembahyang (wahai Muhammad, engkau dan umatmu), pada dua bahagian siang (pagi dan petang), dan pada waktu-waktu yang berhampiran dengannya dari waktu malam. Sesungguhnya amal-amal kebajikan (terutama sembahyang) itu menghapuskan kejahatan. Perintah-perintah Allah yang demikian adalah menjadi peringatan bagi orang-orang yang mahu beringat.✨✨✨ 👉http://www.jutawan2step.com/1589444 #http://www.jutawan2step.com/1589444 Klik link 👇 http://www.jutawan2step.com/1589444 ‎ #DudukRumah #JustStayAtHome #Covid19

0
4/9/2020
0
juststayathome Offer apa pulak kalini??🔥🔥
--
--
🎉CIK KIAH SALES🎉
--
--
Item: Hanna Suits
Date: 9-12 April
--
--
Promo price: RM69/pc
Combo price: 2 pcs RM130
Normal price: RM89/pc
--
--
FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above
--
--
Nak order? --
--
Tekan link di bio @pastelbyfifarasol --
--
Atau
--
--
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
--
--
#bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

Offer apa pulak kalini??🔥🔥 -- -- 🎉CIK KIAH SALES🎉 -- -- Item: Hanna Suits Date: 9-12 April -- -- Promo price: RM69/pc Combo price: 2 pcs RM130 Normal price: RM89/pc -- -- FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above -- -- Nak order? -- -- Tekan link di bio @pastelbyfifarasol -- -- Atau -- -- SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 -- -- #bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

0
4/9/2020
0
juststayathome Selalu beli air mineral dekat supermarket?
Selalu beli air mesin tepi-tepi jalan?

Hanya RM2.63 sehari untuk air mineral alkali ringan non-stop 24/7 di rumah.

Kalau sebelum ni RM100 sebulan,
Tapi sekarang dengan rebate RM21 hanya RM79 sebulan 💓
.
.
.
Cepat grab stock tak banyak
Boleh terus klik link di profile Kak Ain
www.wasap.my/60165241860/Cuckoo

#JustStayAtHome
#PKP 14 April 2020
#DudukRumah 
#UsahawanCuckoo
#CuckooBeyondStandard
#syazain_cuckoo
#AgentCuckoo
#PenapisAir
#PenapisAirCuckoo
#PenapisAirMurah
#perintahkawalanpergerakan
#XcelCuckoo
#pemasanganseluruhMalaysia
#CuckooMalaysia
#CuckooPerak
#CuckooManjung
#CuckooSitiawan
#CuckooJohor
#CuckooMuar
#CuckooBakri
#CuckooSungaiAbong
#CuckooBatuPahat
#CuckooSelangor
#CuckooMelaka
#CuckooNegeriSembilan
#CuckooKedah
#CuckooPerlis
#CuckooTerengganu
#CuckooPahang
#CuckooPutrajaya
.
💓PENDAFTARAN DAN PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA💓

Cuckoo - No.1 Home Appliance Brand in South Korea

Nur Ain Haron
Natural Executive Cuckoo NE68432
Cuckoo International (Mal) Sdn Bhd

https://store.cuckoo.com.my/estore/Syazain/

Selalu beli air mineral dekat supermarket? Selalu beli air mesin tepi-tepi jalan? Hanya RM2.63 sehari untuk air mineral alkali ringan non-stop 24/7 di rumah. Kalau sebelum ni RM100 sebulan, Tapi sekarang dengan rebate RM21 hanya RM79 sebulan 💓 . . . Cepat grab stock tak banyak Boleh terus klik link di profile Kak Ain www.wasap.my/60165241860/Cuckoo #JustStayAtHome #PKP 14 April 2020 #DudukRumah #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandard #syazain_cuckoo #AgentCuckoo #PenapisAir #PenapisAirCuckoo #PenapisAirMurah #perintahkawalanpergerakan #XcelCuckoo #pemasanganseluruhMalaysia #CuckooMalaysia #CuckooPerak #CuckooManjung #CuckooSitiawan #CuckooJohor #CuckooMuar #CuckooBakri #CuckooSungaiAbong #CuckooBatuPahat #CuckooSelangor #CuckooMelaka #CuckooNegeriSembilan #CuckooKedah #CuckooPerlis #CuckooTerengganu #CuckooPahang #CuckooPutrajaya . 💓PENDAFTARAN DAN PEMASANGAN SELURUH MALAYSIA💓 Cuckoo - No.1 Home Appliance Brand in South Korea Nur Ain Haron Natural Executive Cuckoo NE68432 Cuckoo International (Mal) Sdn Bhd https://store.cuckoo.com.my/estore/Syazain/

0
4/9/2020
0
juststayathome Offer apa pulak kalini??🔥🔥
--
--
🎉CIK KIAH SALES🎉
--
--
Item: Hanna Suits
Date: 9-12 April
--
--
Promo price: RM69/pc
Combo price: 2 pcs RM130
Normal price: RM89/pc
--
--
FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above
--
--
Nak order? --
--
Tekan link di bio @pastelbyfifarasol --
--
Atau
--
--
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
--
--
#bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

Offer apa pulak kalini??🔥🔥 -- -- 🎉CIK KIAH SALES🎉 -- -- Item: Hanna Suits Date: 9-12 April -- -- Promo price: RM69/pc Combo price: 2 pcs RM130 Normal price: RM89/pc -- -- FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above -- -- Nak order? -- -- Tekan link di bio @pastelbyfifarasol -- -- Atau -- -- SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 -- -- #bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

0
4/9/2020
0
juststayathome hidup ini bagai mimpi..byk sudah ku lihat..semuanya ku ingat...hahaha
#jangankacaukita 
#juststayathome 
#kitajagakita

hidup ini bagai mimpi..byk sudah ku lihat..semuanya ku ingat...hahaha #jangankacaukita #juststayathome #kitajagakita

0
4/9/2020
0
juststayathome #breakfast #sarapanpagi #squareburger #fishburger #homemadeburger #burger #miniburger #homemadebread ~ kitchen hari ni start awal sebab kelas start pukul 🕗am ~ #fluffyinside #freshlybaked #freshnessoverload #simplerecipes #resepimudah #foodie #foodblogger #homecooked #juststayathome #socialdistancing #day24 #controlmovementorder #partiallockdownmalaysia
.
.
🦠⛔️SOCIAL DISTANCING⛔️🦠
.
.
🔴AVOID🔴
🤹🏻‍♀️Group Gatherings
😴Sleep Overs🛌🛏
🍻Playdates
🎼🎹Concerts🎺🎸
🎭Theater Outings
⛹🏿🤺Athletic Events
🏬Crowded Retail Stores🛒
🏦Malls🛍
🏋️‍♀️Workouts in Gyms
👫Visitors in Your House
🧹🧺Non-essential Workers in Your House
🚃🚞Mass Transit System
.
.
🟡USE CAUTION🟡
🍴🍽Visiting a Local Restaurant🍝🍜
🛒Visit Grocery Store🛍
😎Get Take Out🚲
💉💊🩺Pick Up Medications
🏸Play Tennis in a Park🏓
📚Visiting the Library
🚘Traveling🚁🛩
.
.
🟢SAFE TO DO🟢
👣Take a Walk🚶‍♀️🚶‍♂️
🗻Go for a Hike🧗‍♂️
🌾👨🏻‍🌾Yard Work
🖼Play in Your Yard🧸🎈
🧺Clean Out a Closet
📚Read a Good Book📙
🎶Listen to Music
🥘Cook a Meal🍜
👨‍👩‍👦‍👦Family Game Night👩‍👦🧶🧵
🚖Go for a Drive🛺
👩🏻‍💻Group Video Chats💻
🎬Stream a Favorite Show
👧Check on a Friend📞
👵🏻Check on Elderly Neighbor📞
;credit to: https://www.gradyhealth.org/social-distancing/

#breakfast #sarapanpagi #squareburger #fishburger #homemadeburger #burger #miniburger #homemadebread ~ kitchen hari ni start awal sebab kelas start pukul 🕗am ~ #fluffyinside #freshlybaked #freshnessoverload #simplerecipes #resepimudah #foodie #foodblogger #homecooked #juststayathome #socialdistancing #day24 #controlmovementorder #partiallockdownmalaysia . . 🦠⛔️SOCIAL DISTANCING⛔️🦠 . . 🔴AVOID🔴 🤹🏻‍♀️Group Gatherings 😴Sleep Overs🛌🛏 🍻Playdates 🎼🎹Concerts🎺🎸 🎭Theater Outings ⛹🏿🤺Athletic Events 🏬Crowded Retail Stores🛒 🏦Malls🛍 🏋️‍♀️Workouts in Gyms 👫Visitors in Your House 🧹🧺Non-essential Workers in Your House 🚃🚞Mass Transit System . . 🟡USE CAUTION🟡 🍴🍽Visiting a Local Restaurant🍝🍜 🛒Visit Grocery Store🛍 😎Get Take Out🚲 💉💊🩺Pick Up Medications 🏸Play Tennis in a Park🏓 📚Visiting the Library 🚘Traveling🚁🛩 . . 🟢SAFE TO DO🟢 👣Take a Walk🚶‍♀️🚶‍♂️ 🗻Go for a Hike🧗‍♂️ 🌾👨🏻‍🌾Yard Work 🖼Play in Your Yard🧸🎈 🧺Clean Out a Closet 📚Read a Good Book📙 🎶Listen to Music 🥘Cook a Meal🍜 👨‍👩‍👦‍👦Family Game Night👩‍👦🧶🧵 🚖Go for a Drive🛺 👩🏻‍💻Group Video Chats💻 🎬Stream a Favorite Show 👧Check on a Friend📞 👵🏻Check on Elderly Neighbor📞 ;credit to: https://www.gradyhealth.org/social-distancing/

0
4/9/2020
1
juststayathome #juststayathome

#juststayathome

0
4/9/2020
0
juststayathome Kenapa perlu duduk di rumah? Ini sebabnya... Bersama kita putuskan rantaian jangkitan COVID-19.

#COVID19
#stayathome
#KitaJagaKita
#dudukrumahdiamdiam
#perintahkawalanpergerakan
#MovementControlOrder
#StaySafeStayHome
#JustStayAtHome
#CoronavirusOutbreak
#coronavirus
#KLCeria
#CMSWPKL

Kenapa perlu duduk di rumah? Ini sebabnya... Bersama kita putuskan rantaian jangkitan COVID-19. #COVID19 #stayathome #KitaJagaKita #dudukrumahdiamdiam #perintahkawalanpergerakan #MovementControlOrder #StaySafeStayHome #JustStayAtHome #CoronavirusOutbreak #coronavirus #KLCeria #CMSWPKL

0
4/9/2020
0
juststayathome Jom perbanyakkan selawat pada Hari Jumaat yg mulia ni...
.
Perbanyakkan selawat juga di saat2 kita sedang berhadapan dalam keadaan genting ini... 😊
.
.
.
.
. 🧕 Coach Liz
📲 0175328284

Jom perbanyakkan selawat pada Hari Jumaat yg mulia ni... . Perbanyakkan selawat juga di saat2 kita sedang berhadapan dalam keadaan genting ini... 😊 . . . . . 🧕 Coach Liz 📲 0175328284

1
4/9/2020
0
juststayathome #COVID-19

PIC OF THE DAY: POLIS DAN MASYARAKAT BERPISAH TIADA

Yang tua dihormati, yang muda disayangi. 
Terpancar jelas sikap prihatin Konstabel Mohamad Shahmin Anuar dalam menyantuni seorang warga emas di Kampung Rapat, Ipoh ketika menjalankan tugas rondaan Op Covid-19 semalam, wajar dihargai.

Syabas dan tahniah warga Polis Ipoh! 
Sumber: Polis Daerah Ipoh

HELP BREAK THE COVID-19 CHAIN

#PicOfTheDay
#PolisDirajaMalaysia
#RoyalMalaysiaPolice
#PDRM

Follow IG www.instagram.com/seremban_page #serembanpage
#seremban #serembangroup
#juststayathome
#mco #pkp
#perintahkawalanpergerakan
#movementcontrolorder
#stayathome
#dudukrumah 
#呆在家
#Covid19
#socialdistancing
#jaraksosial
#negerisembilan

#COVID-19 PIC OF THE DAY: POLIS DAN MASYARAKAT BERPISAH TIADA Yang tua dihormati, yang muda disayangi. Terpancar jelas sikap prihatin Konstabel Mohamad Shahmin Anuar dalam menyantuni seorang warga emas di Kampung Rapat, Ipoh ketika menjalankan tugas rondaan Op Covid-19 semalam, wajar dihargai. Syabas dan tahniah warga Polis Ipoh! Sumber: Polis Daerah Ipoh HELP BREAK THE COVID-19 CHAIN #PicOfTheDay #PolisDirajaMalaysia #RoyalMalaysiaPolice #PDRM Follow IG www.instagram.com/seremban_page #serembanpage #seremban #serembangroup #juststayathome #mco #pkp #perintahkawalanpergerakan #movementcontrolorder #stayathome #dudukrumah #呆在家 #Covid19 #socialdistancing #jaraksosial #negerisembilan

1
4/9/2020
4
juststayathome Good morning & salam jumaat everyone 😀
.
PROMO TODAY❗️
.
FREE postage to all item! #juststayathome . 
You can save RM 5 😍
.
Grab NOW❗️ .
Take care & happy shopping 😉

Good morning & salam jumaat everyone 😀 . PROMO TODAY❗️ . FREE postage to all item! #juststayathome . You can save RM 5 😍 . Grab NOW❗️ . Take care & happy shopping 😉

0
4/9/2020
5
juststayathome AMBOI.. AMBOI..AMBOI.. HASIL YG SUPERWOW SEMUA ORG BUAT !!! Al kisah sejak cuti nie lemak mula berkumpul??? Meh Cik Piah share tips.. Jom baca smp abis👇👇👇 1. Minum air masak lbh 3liter xtermasuk air manis - Tujuan utk detox apa yg kita dh mkn n minum.. 2. Sebelum nak letak nasi yg sepinggan ala2 membukit tu, sila laa letak lauk2 dulu.. Maka portion nasi sure kena letak ckit kan??? Sb dh penuh letak lauk td.. 3. Kat rmh xada alat nk buat exercise??? Don't worry... Pi angkat ank yg umur 1, 2, 3 thn yg agak kurang/bawah dr 15kg.. Masih ringan kan?? Apa lg buat laa ala2 'Dumbbell'.. AMARAN jgn angkat lbh 20kg, nnt terburai isi peghut kuar nasi yg korg mkn td.. Abis celoteh Tips Cik Piah ari nie, tp lg mudah hampa terus tekan link kilat kt bwh nie 👇👇👇 www.wasap.my/60187700206/NakCairLemak 
#Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

AMBOI.. AMBOI..AMBOI.. HASIL YG SUPERWOW SEMUA ORG BUAT !!! Al kisah sejak cuti nie lemak mula berkumpul??? Meh Cik Piah share tips.. Jom baca smp abis👇👇👇 1. Minum air masak lbh 3liter xtermasuk air manis - Tujuan utk detox apa yg kita dh mkn n minum.. 2. Sebelum nak letak nasi yg sepinggan ala2 membukit tu, sila laa letak lauk2 dulu.. Maka portion nasi sure kena letak ckit kan??? Sb dh penuh letak lauk td.. 3. Kat rmh xada alat nk buat exercise??? Don't worry... Pi angkat ank yg umur 1, 2, 3 thn yg agak kurang/bawah dr 15kg.. Masih ringan kan?? Apa lg buat laa ala2 'Dumbbell'.. AMARAN jgn angkat lbh 20kg, nnt terburai isi peghut kuar nasi yg korg mkn td.. Abis celoteh Tips Cik Piah ari nie, tp lg mudah hampa terus tekan link kilat kt bwh nie 👇👇👇 www.wasap.my/60187700206/NakCairLemak #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome AMBOI.. AMBOI..AMBOI.. HASIL YG SUPERWOW SEMUA ORG BUAT !!! Al kisah sejak cuti nie lemak mula berkumpul??? Meh Cik Piah share tips.. Jom baca smp abis👇👇👇 1. Minum air masak lbh 3liter xtermasuk air manis - Tujuan utk detox apa yg kita dh mkn n minum.. 2. Sebelum nak letak nasi yg sepinggan ala2 membukit tu, sila laa letak lauk2 dulu.. Maka portion nasi sure kena letak ckit kan??? Sb dh penuh letak lauk td.. 3. Kat rmh xada alat nk buat exercise??? Don't worry... Pi angkat ank yg umur 1, 2, 3 thn yg agak kurang/bawah dr 15kg.. Masih ringan kan?? Apa lg buat laa ala2 'Dumbbell'.. AMARAN jgn angkat lbh 20kg, nnt terburai isi peghut kuar nasi yg korg mkn td.. Abis celoteh Tips Cik Piah ari nie, tp lg mudah hampa terus tekan link kilat kt bwh nie 👇👇👇 www.wasap.my/60187700206/NakCairLemak 
#Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

AMBOI.. AMBOI..AMBOI.. HASIL YG SUPERWOW SEMUA ORG BUAT !!! Al kisah sejak cuti nie lemak mula berkumpul??? Meh Cik Piah share tips.. Jom baca smp abis👇👇👇 1. Minum air masak lbh 3liter xtermasuk air manis - Tujuan utk detox apa yg kita dh mkn n minum.. 2. Sebelum nak letak nasi yg sepinggan ala2 membukit tu, sila laa letak lauk2 dulu.. Maka portion nasi sure kena letak ckit kan??? Sb dh penuh letak lauk td.. 3. Kat rmh xada alat nk buat exercise??? Don't worry... Pi angkat ank yg umur 1, 2, 3 thn yg agak kurang/bawah dr 15kg.. Masih ringan kan?? Apa lg buat laa ala2 'Dumbbell'.. AMARAN jgn angkat lbh 20kg, nnt terburai isi peghut kuar nasi yg korg mkn td.. Abis celoteh Tips Cik Piah ari nie, tp lg mudah hampa terus tekan link kilat kt bwh nie 👇👇👇 www.wasap.my/60187700206/NakCairLemak #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome MORNING MY LOVE!!!!😍😍😍 Assalamualaikum..
Bgn pagi WAJIB segar dgn Deina.

Yg selalu n ada masalah
😍Lesu Badan
😍Period xlancar
😍Perut buncit
😍Masalah lemak di lengan, peha, punggung
😍Berat badan susah turun
😍Selalu kena ejek GEMOKSSS
😍Rasa xada keyakinan diri

Lg WAJIB anda PM Lynn segera, sb Lynn nk bantu 7org pertama shj utk kurus cantik cara selamat. 
@ Terus tekan link kilat kt bwh 👇👇👇www.wasap.my/60187700206/bakarlemakcepat

#Covid19 #CoronaVirus #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #HandSanitizer #JusLondehSeluarNo1

MORNING MY LOVE!!!!😍😍😍 Assalamualaikum.. Bgn pagi WAJIB segar dgn Deina. Yg selalu n ada masalah 😍Lesu Badan 😍Period xlancar 😍Perut buncit 😍Masalah lemak di lengan, peha, punggung 😍Berat badan susah turun 😍Selalu kena ejek GEMOKSSS 😍Rasa xada keyakinan diri Lg WAJIB anda PM Lynn segera, sb Lynn nk bantu 7org pertama shj utk kurus cantik cara selamat. @ Terus tekan link kilat kt bwh 👇👇👇www.wasap.my/60187700206/bakarlemakcepat #Covid19 #CoronaVirus #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #HandSanitizer #JusLondehSeluarNo1

0
4/9/2020
1
juststayathome MORNING MY LOVE😍😍
Selamat Pagi Chintahhh😍
Assalamualaikum.. " Jgn terus fikir & kenang kesedihan @ kerisauan.. Ianya hanya 1 perasaan saja..Tapi ubah berfikir ujian itu hanya 1 cara utk DIA jentik hati kita agar selalu ingat DIA & pastinya ada sebab "... Semoga siapa yg baca, Lynn doakan anda di luaskan rezeki, dibentangkan kejayaan dunia akhirat, dimudahkan segala urusan serta dilimpahkan kesihatan yg baik.. Aamiin... #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

MORNING MY LOVE😍😍 Selamat Pagi Chintahhh😍 Assalamualaikum.. " Jgn terus fikir & kenang kesedihan @ kerisauan.. Ianya hanya 1 perasaan saja..Tapi ubah berfikir ujian itu hanya 1 cara utk DIA jentik hati kita agar selalu ingat DIA & pastinya ada sebab "... Semoga siapa yg baca, Lynn doakan anda di luaskan rezeki, dibentangkan kejayaan dunia akhirat, dimudahkan segala urusan serta dilimpahkan kesihatan yg baik.. Aamiin... #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome MORNING MY LOVE😍😍
Selamat Pagi Chintahhh😍
Assalamualaikum.. " Jgn terus fikir & kenang kesedihan @ kerisauan.. Ianya hanya 1 perasaan saja..Tapi ubah berfikir ujian itu hanya 1 cara utk DIA jentik hati kita agar selalu ingat DIA & pastinya ada sebab "... Semoga siapa yg baca, Lynn doakan anda di luaskan rezeki, dibentangkan kejayaan dunia akhirat, dimudahkan segala urusan serta dilimpahkan kesihatan yg baik.. Aamiin... #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

MORNING MY LOVE😍😍 Selamat Pagi Chintahhh😍 Assalamualaikum.. " Jgn terus fikir & kenang kesedihan @ kerisauan.. Ianya hanya 1 perasaan saja..Tapi ubah berfikir ujian itu hanya 1 cara utk DIA jentik hati kita agar selalu ingat DIA & pastinya ada sebab "... Semoga siapa yg baca, Lynn doakan anda di luaskan rezeki, dibentangkan kejayaan dunia akhirat, dimudahkan segala urusan serta dilimpahkan kesihatan yg baik.. Aamiin... #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome READY STOCK MALAYSIA 🇲🇾 HARINI ODER , ESOK POS 🚚 🔥 Tshirt #JustStayAtHome Viral 🔥
✔️ Size : Xs-4xl (Adult)
☑️Size : 1-14years (Kids)
✔Price : RM 40 SM / RM45 ss
✅ Material : Cotton💯 .
Kepuasan pelanggan keutamaan kami 😘
___
Cara pembelian :
📸Screenshot gambar 📍Click link di bio untuk terus Whatsap

READY STOCK MALAYSIA 🇲🇾 HARINI ODER , ESOK POS 🚚 🔥 Tshirt #JustStayAtHome Viral 🔥 ✔️ Size : Xs-4xl (Adult) ☑️Size : 1-14years (Kids) ✔Price : RM 40 SM / RM45 ss ✅ Material : Cotton💯 . Kepuasan pelanggan keutamaan kami 😘 ___ Cara pembelian : 📸Screenshot gambar 📍Click link di bio untuk terus Whatsap

0
4/9/2020
2
juststayathome #JUSTSTAYATHOME
#HANYADUDUKDIRUMAH

RAYUAN BUAT SELURUH RAKYAT MALAYSIA.
MELAYU CINA INDIA DAN SELAINNYA.

TOLONG JANGAN PENTING DIRI. 14 HARI UNTUK KITA KEMBALI NORMAL DENGAN IKUTI SEGALA ARAHAN.

JANGAN JADIKAN 14 HARI INI MENJADI BUBUR UNTUK SELAMANYA.

BAHASA MELAYU

1. Kekal berada di rumah
2. Jaga Jarak anda
3. Patuhi Arahan semasa
4. Elakkan berita palsu

#melayu

BAHASA CINA

1. Kekal dirumah
待在家里
2. JagaJarak
保持人与人距离
3. Patuh arahan
遵守规则
4. Elakkan berita palsu 
别传不实讯息

#Cina

BAHASA INDIA
1.Kekal dirumah 
அமைதியாக வீட்டில் உட்கார்ந்து கொள்ளுங்கள்
2. Jaga jarak 
எல்லோரிடமும் தூரத்தை பராமரிக்கவும்
3. Patuh arahan 
விதிகளைப் பின்பற்றவும்
4. Elakkan berita palsu 
வதந்தி செய்திகளைத் தவிர்க்கவும்

#India

LOGHAT

TERENGGANU
#COVID-19
1. Dok diang2 dumoh deh
2. Dok jauh skek dari orang, 1 meter deh
3. Dok soh beng kumpul ramai2 ah
4. Dengor hok kherajaang royat tu
5. Tohok berite hok belebong

#ganukite

KELANTAN
#COVID-19

1. Dok dumah .. Jange tubit
2. Tulung sengoti
3. Mapuh kalu degil

#gomokelategomo

JAWA
#COVID-19

1. Nang ngumah wae usah metu
2. Usah cerek kare wong
3. Ojo rame rame
4. Diru’ngoe kerajaan ngomong
5. Seng ngapusi jar ke

PERAK
#COVID-19

1. Duduk diam dalam rumah, usah keluor-keluor
2. Usah ngenden dekat orang, jarak 1 meter 
3. Usah le kumpui ramai-ramai mengkome oii
4. Ate dengor je le arahan kerajaan tu
5. Jangan seborkan berita palesu

NEGERI SEMBILAN
#COVID-19

1. Dok ontok2 kek ghumah
2. Jaghak 1 meter
3. Jangan kumpul ghamai2
4. Dongar apo yg PM kobaan
5. Padam beghito palsu

#hobenjanghoben

SARAWAK
#COVID-19

1. Diam ajak dalam umah
2. Jarak 1 meter
3. Iboh begumpol rami rami
4. Dengar arahan perentah
5. Hapuskan berita sik benar

#bujangsenang

SIAM
#COVID-19

1. อยู่แต่ในบ้าน
2. ระยะห่าง 1 เมตร
3. อย่ารวมตัวกันหรืออยู่ที่คนเยอะๆ
3. ทำตามคำสั่งของรัฐบาล
4. หยุดข่าวลือ

#sawadeekap

ADA LAGI BAHASA YANG ANDA TIDAK FAHAM UNTUK DI IKUTI?
ATAU ANDA SEMEMANGNYA PENTINGKAN DIRI.

SEBAR UNTUK KEBAIKAN BERSAMA.
KITA BERSAMA BEBASKAN MALAYSIA DARI VIRUS INI.

RAKYAT MALAYSIA SATU HATI
#ceo
#covid_19 
#corona 
#ifaraziah
#starvendors 
#starvendorsmegarayafest2020 
#malaysia

#JUSTSTAYATHOME #HANYADUDUKDIRUMAH RAYUAN BUAT SELURUH RAKYAT MALAYSIA. MELAYU CINA INDIA DAN SELAINNYA. TOLONG JANGAN PENTING DIRI. 14 HARI UNTUK KITA KEMBALI NORMAL DENGAN IKUTI SEGALA ARAHAN. JANGAN JADIKAN 14 HARI INI MENJADI BUBUR UNTUK SELAMANYA. BAHASA MELAYU 1. Kekal berada di rumah 2. Jaga Jarak anda 3. Patuhi Arahan semasa 4. Elakkan berita palsu #melayu BAHASA CINA 1. Kekal dirumah 待在家里 2. JagaJarak 保持人与人距离 3. Patuh arahan 遵守规则 4. Elakkan berita palsu 别传不实讯息 #Cina BAHASA INDIA 1.Kekal dirumah அமைதியாக வீட்டில் உட்கார்ந்து கொள்ளுங்கள் 2. Jaga jarak எல்லோரிடமும் தூரத்தை பராமரிக்கவும் 3. Patuh arahan விதிகளைப் பின்பற்றவும் 4. Elakkan berita palsu வதந்தி செய்திகளைத் தவிர்க்கவும் #India LOGHAT TERENGGANU #COVID-19 1. Dok diang2 dumoh deh 2. Dok jauh skek dari orang, 1 meter deh 3. Dok soh beng kumpul ramai2 ah 4. Dengor hok kherajaang royat tu 5. Tohok berite hok belebong #ganukite KELANTAN #COVID-19 1. Dok dumah .. Jange tubit 2. Tulung sengoti 3. Mapuh kalu degil #gomokelategomo JAWA #COVID-19 1. Nang ngumah wae usah metu 2. Usah cerek kare wong 3. Ojo rame rame 4. Diru’ngoe kerajaan ngomong 5. Seng ngapusi jar ke PERAK #COVID-19 1. Duduk diam dalam rumah, usah keluor-keluor 2. Usah ngenden dekat orang, jarak 1 meter 3. Usah le kumpui ramai-ramai mengkome oii 4. Ate dengor je le arahan kerajaan tu 5. Jangan seborkan berita palesu NEGERI SEMBILAN #COVID-19 1. Dok ontok2 kek ghumah 2. Jaghak 1 meter 3. Jangan kumpul ghamai2 4. Dongar apo yg PM kobaan 5. Padam beghito palsu #hobenjanghoben SARAWAK #COVID-19 1. Diam ajak dalam umah 2. Jarak 1 meter 3. Iboh begumpol rami rami 4. Dengar arahan perentah 5. Hapuskan berita sik benar #bujangsenang SIAM #COVID-19 1. อยู่แต่ในบ้าน 2. ระยะห่าง 1 เมตร 3. อย่ารวมตัวกันหรืออยู่ที่คนเยอะๆ 3. ทำตามคำสั่งของรัฐบาล 4. หยุดข่าวลือ #sawadeekap ADA LAGI BAHASA YANG ANDA TIDAK FAHAM UNTUK DI IKUTI? ATAU ANDA SEMEMANGNYA PENTINGKAN DIRI. SEBAR UNTUK KEBAIKAN BERSAMA. KITA BERSAMA BEBASKAN MALAYSIA DARI VIRUS INI. RAKYAT MALAYSIA SATU HATI #ceo #covid_19 #corona #ifaraziah #starvendors #starvendorsmegarayafest2020 #malaysia

1
4/9/2020
7
juststayathome Antara tanda tanda besar kebesaran Allah SWT adalah kejadian langit dan bumi serta alam manusia dan haiwan yang menghiasi muka bumi ini.

Penghujung minit jam 6 pagi hingga ke minit awal jam 7 pagi adalah antara waktu yang paling kelihatan indahnya perubahan warna langit. Moment ni bila terlepas, kena tunggu hari lain pula. Itupun kalau cuaca elok.

Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakhbar. Hanya itu yang mampu di ucapkan sebagai tanda syukurku padaMu Ya Allah kerana masih memberi hambaMu ini peluang melihat keindahan ciptaanMu.

Semoga Engkau merahmati seluruh patugas barisan hadapan yang berkorban jiwa raga menjalani tanggungjawab menguruskan perihal wabak Covid 19 demi kami seluruh rakyat Malaysia. Ameen.

#JustStayAtHome #DudukRumah #StopCovid19 #kitajagakita❤️

Antara tanda tanda besar kebesaran Allah SWT adalah kejadian langit dan bumi serta alam manusia dan haiwan yang menghiasi muka bumi ini. Penghujung minit jam 6 pagi hingga ke minit awal jam 7 pagi adalah antara waktu yang paling kelihatan indahnya perubahan warna langit. Moment ni bila terlepas, kena tunggu hari lain pula. Itupun kalau cuaca elok. Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakhbar. Hanya itu yang mampu di ucapkan sebagai tanda syukurku padaMu Ya Allah kerana masih memberi hambaMu ini peluang melihat keindahan ciptaanMu. Semoga Engkau merahmati seluruh patugas barisan hadapan yang berkorban jiwa raga menjalani tanggungjawab menguruskan perihal wabak Covid 19 demi kami seluruh rakyat Malaysia. Ameen. #JustStayAtHome #DudukRumah #StopCovid19 #kitajagakita❤️

0
4/9/2020
3
juststayathome READY STOCK MALAYSIA 🇲🇾 HARINI ODER , ESOK POS 🚚 🔥 Tshirt #JustStayAtHome Viral 🔥
✔️ Size : Xs-4xl (Adult)
☑️Size : 1-14years (Kids)
✔Price : RM 40 SM / RM45 ss
✅ Material : Cotton💯 .
Kepuasan pelanggan keutamaan kami 😘
.
#streetwear #hipster #hipsterstyle #hipsterfashion #trending #trend #supportsmallbusiness #trustedseller #clothingbrand #fashion #jacket #jacketstyle #jacketfashion #jacketmurah #sayajual #sayajualbajumurah #bajuviral #bajuviralmalaysia #bajumurah

READY STOCK MALAYSIA 🇲🇾 HARINI ODER , ESOK POS 🚚 🔥 Tshirt #JustStayAtHome Viral 🔥 ✔️ Size : Xs-4xl (Adult) ☑️Size : 1-14years (Kids) ✔Price : RM 40 SM / RM45 ss ✅ Material : Cotton💯 . Kepuasan pelanggan keutamaan kami 😘 . #streetwear #hipster #hipsterstyle #hipsterfashion #trending #trend #supportsmallbusiness #trustedseller #clothingbrand #fashion #jacket #jacketstyle #jacketfashion #jacketmurah #sayajual #sayajualbajumurah #bajuviral #bajuviralmalaysia #bajumurah

0
4/9/2020
2
juststayathome Kegiatan HomeSchooling ARFA
SD.IT Tunas Cendikia
Kelas 1.C Al Fatih 
Hari Kamis,09 April 2020

TUGAS HARIAN
1.Melaksanakan Shalat5 Waktu
2.Melaksanakan Shalat Dhuha
3.Membantu Ortu melakukan kebaikan 
TUGAS BELAJAR
Assalamu'alaykum. Kegiatan ananda hari ini :
1. Tematik: tema 7, subtema 1, pembelajaran 5 hal.34-39 ( untuk hal.36 kegiatan 2 bernyanyi "naik kereta api" tidak usah disetorkan krn sdh di setorkan ke bu guru di pembelajaran sebelumnya) 
Yg difotokan dan dikirim japri ke bu guru hal.37(menjawab pertanyaan), dan hal. 38(ayo aplikasikan)

2. PJOK : joging bolak balik di halaman rumah di tmpt ananda tinggal sbnyk 3x(sebelumnya pemanasan dulu) 
Jazakumullah.🙏 #JustStayAtHoMe
#homeschoolingarfaDay20
#TugasBelajarARFA20
#TugasHarianARFA20
@ Baturaja, Sumatera Selatan, Indonesia @ Baturaja, Sumatera Selatan, Indonesia

Kegiatan HomeSchooling ARFA SD.IT Tunas Cendikia Kelas 1.C Al Fatih Hari Kamis,09 April 2020 TUGAS HARIAN 1.Melaksanakan Shalat5 Waktu 2.Melaksanakan Shalat Dhuha 3.Membantu Ortu melakukan kebaikan TUGAS BELAJAR Assalamu'alaykum. Kegiatan ananda hari ini : 1. Tematik: tema 7, subtema 1, pembelajaran 5 hal.34-39 ( untuk hal.36 kegiatan 2 bernyanyi "naik kereta api" tidak usah disetorkan krn sdh di setorkan ke bu guru di pembelajaran sebelumnya) Yg difotokan dan dikirim japri ke bu guru hal.37(menjawab pertanyaan), dan hal. 38(ayo aplikasikan) 2. PJOK : joging bolak balik di halaman rumah di tmpt ananda tinggal sbnyk 3x(sebelumnya pemanasan dulu) Jazakumullah.🙏 #JustStayAtHoMe #homeschoolingarfaDay20 #TugasBelajarARFA20 #TugasHarianARFA20 @ Baturaja, Sumatera Selatan, Indonesia @ Baturaja, Sumatera Selatan, Indonesia

0
4/9/2020
1
juststayathome WOWWW... POSTOOO.. POSTOOO!!!!! Hakak dh tukar 'profesion' ???? Still mengajar, kerja, & part time..
Hidup kena rajin, matlamat kena jelas, cari jea ilmu, timba pengalaman.. Kesusahan, kepayahan, kesulitan, kegagalan lumrah hidup!!! Itu proses kejayaan.. Jgn pernah berhenti mengalah tapi terus melangkah!!!! Semoga anda semua yg baca, diberikan kejayaan dunia akhirat!!!
Aamiin.. Terus tekan link utk fast respon👇👇👇
www.wasap.my/60187700206/NakJadiDropship

##Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

WOWWW... POSTOOO.. POSTOOO!!!!! Hakak dh tukar 'profesion' ???? Still mengajar, kerja, & part time.. Hidup kena rajin, matlamat kena jelas, cari jea ilmu, timba pengalaman.. Kesusahan, kepayahan, kesulitan, kegagalan lumrah hidup!!! Itu proses kejayaan.. Jgn pernah berhenti mengalah tapi terus melangkah!!!! Semoga anda semua yg baca, diberikan kejayaan dunia akhirat!!! Aamiin.. Terus tekan link utk fast respon👇👇👇 www.wasap.my/60187700206/NakJadiDropship ##Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome WOWWWWW... PRODUK LAKU KERAS!!! Terima kasih sebab mempercayai Jus DEINA.

Setiap hari pasti ada pelanggan COD/Postage..
Xboleh tahan.. Semua repeat order!!! Badan naik 'mendadak' gara2 xblh control makan??? Jom komen PM @ klik link whatspps bawah ni 👇
www.wasap.my/60187700206/NakKurus

#Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

WOWWWWW... PRODUK LAKU KERAS!!! Terima kasih sebab mempercayai Jus DEINA. Setiap hari pasti ada pelanggan COD/Postage.. Xboleh tahan.. Semua repeat order!!! Badan naik 'mendadak' gara2 xblh control makan??? Jom komen PM @ klik link whatspps bawah ni 👇 www.wasap.my/60187700206/NakKurus #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome WOWW.. KALI NIE TERBANG KE TERENGGANU !!! Tips mcm mn nak buat customer TRUST bisnes anda.. Kenapa customer suka beli dgn Team Lynn??? 1. TRUSTED SELLER
2. BE HONEST

Info update postage, perubahan waktu dlm tempoh PKP nie pasti diberitahu segera dekat customer.. Nie lbh mudah n customer percaya & faham keadaan semasa.. Jgn diamkan diri.. "Servis mmg cepat, br bnk in dah dapat produk dlm masa 2ari- Pn. Ayu - Terengganu . 
Xsabar nk bantu anda pula, sb Team Lynn akan poskan produk anda sepantas kilat ke alamat rumah anda.. Nasib ada link kilat nie👇👇👇
www.wasap.my/60187700206/NakKempisPerut 
#Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

WOWW.. KALI NIE TERBANG KE TERENGGANU !!! Tips mcm mn nak buat customer TRUST bisnes anda.. Kenapa customer suka beli dgn Team Lynn??? 1. TRUSTED SELLER 2. BE HONEST Info update postage, perubahan waktu dlm tempoh PKP nie pasti diberitahu segera dekat customer.. Nie lbh mudah n customer percaya & faham keadaan semasa.. Jgn diamkan diri.. "Servis mmg cepat, br bnk in dah dapat produk dlm masa 2ari- Pn. Ayu - Terengganu . Xsabar nk bantu anda pula, sb Team Lynn akan poskan produk anda sepantas kilat ke alamat rumah anda.. Nasib ada link kilat nie👇👇👇 www.wasap.my/60187700206/NakKempisPerut #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome WOWW.. KALI NIE TERBANG KE TERENGGANU !!! Tips mcm mn nak buat customer TRUST bisnes anda.. Kenapa customer suka beli dgn Team Lynn??? 1. TRUSTED SELLER
2. BE HONEST

Info update postage, perubahan waktu dlm tempoh PKP nie pasti diberitahu segera dekat customer.. Nie lbh mudah n customer percaya & faham keadaan semasa.. Jgn diamkan diri.. "Servis mmg cepat, br bnk in dah dapat produk dlm masa 2ari- Pn. Ayu - Terengganu . 
Xsabar nk bantu anda pula, sb Team Lynn akan poskan produk anda sepantas kilat ke alamat rumah anda.. Nasib ada link kilat nie👇👇👇
www.wasap.my/60187700206/NakKempisPerut 
#Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

WOWW.. KALI NIE TERBANG KE TERENGGANU !!! Tips mcm mn nak buat customer TRUST bisnes anda.. Kenapa customer suka beli dgn Team Lynn??? 1. TRUSTED SELLER 2. BE HONEST Info update postage, perubahan waktu dlm tempoh PKP nie pasti diberitahu segera dekat customer.. Nie lbh mudah n customer percaya & faham keadaan semasa.. Jgn diamkan diri.. "Servis mmg cepat, br bnk in dah dapat produk dlm masa 2ari- Pn. Ayu - Terengganu . Xsabar nk bantu anda pula, sb Team Lynn akan poskan produk anda sepantas kilat ke alamat rumah anda.. Nasib ada link kilat nie👇👇👇 www.wasap.my/60187700206/NakKempisPerut #Covid19 #Viral #JustStayAtHome #TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #JusKurus

0
4/9/2020
1
juststayathome Jika Harta Yang Menyebab Kan Kita Membeza Bezakan Cara Kita Layan Manusiaa .. Kita Harus Muhasabah Diri .. Kita Nie Hamba Allah Atau Hamba Harta ??? ... Fikir Kan Renung Kan Zikir Kan ... #PkPMatttDenyuttt ..
#DudukGhumahhLaaHawauu ..
#JustStayAtHome ..
#PendosaJugaInginKeSyurga ..
#DakwahSantaii ..

Jika Harta Yang Menyebab Kan Kita Membeza Bezakan Cara Kita Layan Manusiaa .. Kita Harus Muhasabah Diri .. Kita Nie Hamba Allah Atau Hamba Harta ??? ... Fikir Kan Renung Kan Zikir Kan ... #PkPMatttDenyuttt .. #DudukGhumahhLaaHawauu .. #JustStayAtHome .. #PendosaJugaInginKeSyurga .. #DakwahSantaii ..

0
4/9/2020
2
juststayathome [Kawan dan Wira] 
Kawan oh kekawan
Ayuhlah muafakat
Patuhi kawalan pergerakan 
Tak perlu bersusah payah
Ke sini dan ke sana
Stay at home, stay safe and keep calm

Wira negara
Diperbatasan
Hanya doa iringan
Untuk kalian

Dugaan datang
Hadapinya tenang
Agar bangsa negara
Terpelihara

Dengan penuh jiwa raga
Korban masa dan tenaga
Amanah laksana dengan redha

Hingga kita terasa
Aman damai sejahtera
Kembali pada fitrahnya

Oh kawanku
Bangkit semua
Perangi bersama

Oh wiraku
Terima kasih
Dari hati yang kasih

#JustStayAtHome #DudukDiRumah #EkayEkhuan #retinapelangi #Smule #nanorecordsmalaysia
@muhyiddinyassin_official 
@kementeriankesihatanmalaysia 
@pdrmsia_official 
@fopdrm 
@nanorecords.malaysia
@ewanatv

[Kawan dan Wira] Kawan oh kekawan Ayuhlah muafakat Patuhi kawalan pergerakan Tak perlu bersusah payah Ke sini dan ke sana Stay at home, stay safe and keep calm Wira negara Diperbatasan Hanya doa iringan Untuk kalian Dugaan datang Hadapinya tenang Agar bangsa negara Terpelihara Dengan penuh jiwa raga Korban masa dan tenaga Amanah laksana dengan redha Hingga kita terasa Aman damai sejahtera Kembali pada fitrahnya Oh kawanku Bangkit semua Perangi bersama Oh wiraku Terima kasih Dari hati yang kasih #JustStayAtHome #DudukDiRumah #EkayEkhuan #retinapelangi #Smule #nanorecordsmalaysia @muhyiddinyassin_official @kementeriankesihatanmalaysia @pdrmsia_official @fopdrm @nanorecords.malaysia @ewanatv

0
4/9/2020
1
juststayathome Alhamdulillah, feedback positif drpd customers🤲🏻 Kami cuba berikan khidmat delivery BARANG BASAH YG TERBAIK buat anda semua, jadi anda tidak perlu bazirkan masa di luar/ risikokan diri/ beratur lama menunggu giliran🚙

Biar kami yg uruskan semuanya untuk anda, anda hanya perlu duduk di rumah & tunggu sahaja runner kami sampai. Sabar separuh drpd iman ya🙏🏻 Jaminan barang basah yg SEGAR SETIAP HARI UNTUK ANDA! إن شاء الله‎ 
Untuk sebarang tempahan, sila contact link di bawah👇🏻 http://www.wassap.my/60127499037/FreshMarketMahmudLarkin

#pasarawamlarkin #pkpjohor #pkpjohorbahru #pkpdjohor #pkpdjohorbahru #juststayathome #kitajagakita #codbarangbasahjb #barangbasahjb #barangbasahpasarawamlarkin #barangbasahpasarlarkin #pasarlarkin #larkinsentral #ikansegar #ayamsegar #dagingsegar #sayursegar #sotongsegar #udangsegar #ketamsegar #ayam #daging #pasarjb #codjb #ikan #sotong #udang #ketam

Alhamdulillah, feedback positif drpd customers🤲🏻 Kami cuba berikan khidmat delivery BARANG BASAH YG TERBAIK buat anda semua, jadi anda tidak perlu bazirkan masa di luar/ risikokan diri/ beratur lama menunggu giliran🚙 Biar kami yg uruskan semuanya untuk anda, anda hanya perlu duduk di rumah & tunggu sahaja runner kami sampai. Sabar separuh drpd iman ya🙏🏻 Jaminan barang basah yg SEGAR SETIAP HARI UNTUK ANDA! إن شاء الله‎ Untuk sebarang tempahan, sila contact link di bawah👇🏻 http://www.wassap.my/60127499037/FreshMarketMahmudLarkin #pasarawamlarkin #pkpjohor #pkpjohorbahru #pkpdjohor #pkpdjohorbahru #juststayathome #kitajagakita #codbarangbasahjb #barangbasahjb #barangbasahpasarawamlarkin #barangbasahpasarlarkin #pasarlarkin #larkinsentral #ikansegar #ayamsegar #dagingsegar #sayursegar #sotongsegar #udangsegar #ketamsegar #ayam #daging #pasarjb #codjb #ikan #sotong #udang #ketam

1
4/9/2020
0
juststayathome ✂️ #COVIDmemes
#juststayathome

✂️ #COVIDmemes #juststayathome

0
4/9/2020
9
juststayathome Reposted from @bpdbali.cab.utamadps 
Ini bukan tentang pribadi kita saja
Ini tentang keselamatan kita semua
Gunakan Masker & TetapJaga jarak, hindari keramaian

Transaksi dengan E-Channel Bank BPD Bali 
#BersatuuntukIndonesia
#BersamaLawanCovid19
#Mask4All
#socialdistancing
#socialresponsibility
#physicaldistancing
#caringtoothers
#juststayathome
#workfromhome
#weworkforyou
#bpdbalimobile
#bankbpdbali

Reposted from @bpdbali.cab.utamadps Ini bukan tentang pribadi kita saja Ini tentang keselamatan kita semua Gunakan Masker & TetapJaga jarak, hindari keramaian Transaksi dengan E-Channel Bank BPD Bali #BersatuuntukIndonesia #BersamaLawanCovid19 #Mask4All #socialdistancing #socialresponsibility #physicaldistancing #caringtoothers #juststayathome #workfromhome #weworkforyou #bpdbalimobile #bankbpdbali

0
4/9/2020
3
juststayathome Day 24
Movement Control Order
10 April 2020
.
Merapi, Jogjakarta
.
#juststayathome #movementcontrolorder #lockdown #covid_19 #covid19 #instagram #ikutcarakita #kitajagakita

Day 24 Movement Control Order 10 April 2020 . Merapi, Jogjakarta . #juststayathome #movementcontrolorder #lockdown #covid_19 #covid19 #instagram #ikutcarakita #kitajagakita

0
4/9/2020
2
juststayathome Satay doctor in action...
#juststayathome #jommakansatay

Satay doctor in action... #juststayathome #jommakansatay

0
4/9/2020
1
juststayathome Salam jumaat penghulu segala hari dan Salam subuh semua.. Rindu dng Surau kg Surau Hidayatul Musolli.. Rindu dng pejuang-pejuang subuh di kg..😭😭😭 Semoga kita semua dilindungi Allah SWT dipermudahkan segala urusannye.. Aamiin AllahHuma Aamiin.. #juststayathome 
#kitainimusafir 
#kitapejuangsubuh

Salam jumaat penghulu segala hari dan Salam subuh semua.. Rindu dng Surau kg Surau Hidayatul Musolli.. Rindu dng pejuang-pejuang subuh di kg..😭😭😭 Semoga kita semua dilindungi Allah SWT dipermudahkan segala urusannye.. Aamiin AllahHuma Aamiin.. #juststayathome #kitainimusafir #kitapejuangsubuh

0
4/9/2020
3
juststayathome Dalam #freediving ni ada teknik cara kawal penafasan membuatkan kita akan rasa relax serta tenang.... Jadi dalam keadaan stress dok dalam perintah #PKP ni... Kita praktik lerr... Mana nak taw lepas #LockDown ni nanti boleh tahan nafas sampai 45minit 😆 terus tak payah pakai tank scuba lerr lepas tu 🤣😂🤣😂#SuratBawahPintu 🍌
#JustStayAtHome
#StayAtHomeTV3
#StayAtHome #Pishang
#BiarGambarBerbicara
#RemarkableRider 
#RemarkableDivers 
#Givista #Explorer 
#KameraTikam #CeritaKita 
#135LcAdventureTouring
#UnderwaterExplore  #LimitedEdison #freediving
#Gopro #GoproMy #Huawei
#SyukurSelalu #ScubaDiving
#SayangKetatSendatPadat
#MalysiaBookOfRecords

Dalam #freediving ni ada teknik cara kawal penafasan membuatkan kita akan rasa relax serta tenang.... Jadi dalam keadaan stress dok dalam perintah #PKP ni... Kita praktik lerr... Mana nak taw lepas #LockDown ni nanti boleh tahan nafas sampai 45minit 😆 terus tak payah pakai tank scuba lerr lepas tu 🤣😂🤣😂#SuratBawahPintu 🍌 #JustStayAtHome #StayAtHomeTV3 #StayAtHome #Pishang #BiarGambarBerbicara #RemarkableRider #RemarkableDivers #Givista #Explorer #KameraTikam #CeritaKita #135LcAdventureTouring #UnderwaterExplore #LimitedEdison #freediving #Gopro #GoproMy #Huawei #SyukurSelalu #ScubaDiving #SayangKetatSendatPadat #MalysiaBookOfRecords

0
4/9/2020
8
juststayathome ﺑِﺴْﻢِ اﻟﻠَّﻪِ اﻟﺮَّﺣْﻤَٰﻦِ اﻟﺮَّﺣِﻴﻢِ *اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّد*ٍٍ السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه💫

Petikan daripada Al-Quran: Hud (11:114)

وَأَقِمِ ٱلصَّلَوٰةَ طَرَفَىِ ٱلنَّهَارِ وَزُلَفًا مِّنَ ٱلَّيْلِ ۚ إِنَّ ٱلْحَسَنَٰتِ يُذْهِبْنَ ٱلسَّيِّـَٔاتِ ۚ ذَٰلِكَ ذِكْرَىٰ لِلذَّٰكِرِينَ

Waaqimi alssalata tarafayi alnnahari wazulafan mina allayli inna alhasanati yuthhibna alssayyiati thalika thikra lilththakireena

Dan dirikanlah sembahyang (wahai Muhammad, engkau dan umatmu), pada dua bahagian siang (pagi dan petang), dan pada waktu-waktu yang berhampiran dengannya dari waktu malam. Sesungguhnya amal-amal kebajikan (terutama sembahyang) itu menghapuskan kejahatan. Perintah-perintah Allah yang demikian adalah menjadi peringatan bagi orang-orang yang mahu beringat.✨✨✨ 👉http://www.jutawan2step.com/1589444
#http://www.jutawan2step.com/1589444
Klik link 👇
http://www.jutawan2step.com/1589444
‎ 
#DudukRumah
#JustStayAtHome
#COVID19

ﺑِﺴْﻢِ اﻟﻠَّﻪِ اﻟﺮَّﺣْﻤَٰﻦِ اﻟﺮَّﺣِﻴﻢِ *اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّد*ٍٍ السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه💫 Petikan daripada Al-Quran: Hud (11:114) وَأَقِمِ ٱلصَّلَوٰةَ طَرَفَىِ ٱلنَّهَارِ وَزُلَفًا مِّنَ ٱلَّيْلِ ۚ إِنَّ ٱلْحَسَنَٰتِ يُذْهِبْنَ ٱلسَّيِّـَٔاتِ ۚ ذَٰلِكَ ذِكْرَىٰ لِلذَّٰكِرِينَ Waaqimi alssalata tarafayi alnnahari wazulafan mina allayli inna alhasanati yuthhibna alssayyiati thalika thikra lilththakireena Dan dirikanlah sembahyang (wahai Muhammad, engkau dan umatmu), pada dua bahagian siang (pagi dan petang), dan pada waktu-waktu yang berhampiran dengannya dari waktu malam. Sesungguhnya amal-amal kebajikan (terutama sembahyang) itu menghapuskan kejahatan. Perintah-perintah Allah yang demikian adalah menjadi peringatan bagi orang-orang yang mahu beringat.✨✨✨ 👉http://www.jutawan2step.com/1589444 #http://www.jutawan2step.com/1589444 Klik link 👇 http://www.jutawan2step.com/1589444 ‎ #DudukRumah #JustStayAtHome #COVID19

0
4/9/2020
1
juststayathome "With this, everyone can avoid and help stop the spread of the Covid-19 outbreak and Insyallah, it will be stopped," - Tan Sri Muhyiddin Yassin.
#JustStayAtHome

"With this, everyone can avoid and help stop the spread of the Covid-19 outbreak and Insyallah, it will be stopped," - Tan Sri Muhyiddin Yassin. #JustStayAtHome

0
4/9/2020
0
juststayathome Bersama Cegah Wabak 
Covid-19
#JustStayAtHome 
#JummaMubarak 
Allah Turunkan Ujian Dalam Pelbagai Bentuk Dan Waktu Yang Berbeza.

Bersama Cegah Wabak Covid-19 #JustStayAtHome #JummaMubarak Allah Turunkan Ujian Dalam Pelbagai Bentuk Dan Waktu Yang Berbeza.

0
4/9/2020
2
juststayathome #Repost @bpdbali.cab.utamadps
• • • • • •
Ini bukan tentang pribadi kita saja
Ini tentang keselamatan kita semua
Gunakan Masker & TetapJaga jarak, hindari keramaian

Transaksi dengan E-Channel Bank BPD Bali 
#BersatuuntukIndonesia
#BersamaLawanCovid19
#Mask4All
#socialdistancing
#socialresponsibility
#physicaldistancing
#caringtoothers
#juststayathome
#workfromhome
#weworkforyou
#bpdbalimobile
#bankbpdbali

#Repost @bpdbali.cab.utamadps • • • • • • Ini bukan tentang pribadi kita saja Ini tentang keselamatan kita semua Gunakan Masker & TetapJaga jarak, hindari keramaian Transaksi dengan E-Channel Bank BPD Bali #BersatuuntukIndonesia #BersamaLawanCovid19 #Mask4All #socialdistancing #socialresponsibility #physicaldistancing #caringtoothers #juststayathome #workfromhome #weworkforyou #bpdbalimobile #bankbpdbali

0
4/9/2020
6
juststayathome SNAPBACK HANSHIN TIGER

PROMOSI COVID-19

1 PCS RM40 FREE POSTAGE 
2 PCS RM70 FREE POSTAGE 
3 PCS RM100 FREE POSTAGE

LOCK SEKARANG SEBELUM STOCK HABIS DIBORONG... JANGAN LUPA SHARE PADA SAHABAT2 YANG LAIN

www.wasap.my/601111226820/locksnapback3pcsrm100

#gnexpert
#gnexpertsnapback
#kitabaikramaisayang
#snapback
#snapbackmalaysia
#hanshintiger
#meletop
#akuyangpakaikoyangpanas
#instashopmalaysia
#maluapabossku
#instamalaysia
#bazaarpaknil
#sayajual
#sayajualmurah
#visitmyig
#juststayathome

SNAPBACK HANSHIN TIGER PROMOSI COVID-19 1 PCS RM40 FREE POSTAGE 2 PCS RM70 FREE POSTAGE 3 PCS RM100 FREE POSTAGE LOCK SEKARANG SEBELUM STOCK HABIS DIBORONG... JANGAN LUPA SHARE PADA SAHABAT2 YANG LAIN www.wasap.my/601111226820/locksnapback3pcsrm100 #gnexpert #gnexpertsnapback #kitabaikramaisayang #snapback #snapbackmalaysia #hanshintiger #meletop #akuyangpakaikoyangpanas #instashopmalaysia #maluapabossku #instamalaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #juststayathome

0
4/9/2020
4
juststayathome Go on a Disneyland virtual tour with the family! Click the link in my bio 🏰🎢 #forthekids #adultkids #funforthefamily #quarantinelife #stayathome #staysafe #stayhealthy #staystrong #juststayathome

Go on a Disneyland virtual tour with the family! Click the link in my bio 🏰🎢 #forthekids #adultkids #funforthefamily #quarantinelife #stayathome #staysafe #stayhealthy #staystrong #juststayathome

0
4/9/2020
5
juststayathome SNAPBACK ONE PIECE

PROMOSI COVID-19

1 PCS RM40 FREE POSTAGE 
2 PCS RM70 FREE POSTAGE 
3 PCS RM100 FREE POSTAGE

LOCK SEKARANG SEBELUM STOCK HABIS DIBORONG... JANGAN LUPA SHARE PADA SAHABAT2 YANG LAIN

www.wasap.my/601111226820/locksnapback3pcsrm100

#gnexpert
#gnexpertsnapback
#kitabaikramaisayang
#snapback
#snapbackmalaysia
#onepiece
#meletop
#akuyangpakaikoyangpanas
#instashopmalaysia
#maluapabossku
#instamalaysia
#bazaarpaknil
#sayajual
#sayajualmurah
#visitmyig
#juststayathome

SNAPBACK ONE PIECE PROMOSI COVID-19 1 PCS RM40 FREE POSTAGE 2 PCS RM70 FREE POSTAGE 3 PCS RM100 FREE POSTAGE LOCK SEKARANG SEBELUM STOCK HABIS DIBORONG... JANGAN LUPA SHARE PADA SAHABAT2 YANG LAIN www.wasap.my/601111226820/locksnapback3pcsrm100 #gnexpert #gnexpertsnapback #kitabaikramaisayang #snapback #snapbackmalaysia #onepiece #meletop #akuyangpakaikoyangpanas #instashopmalaysia #maluapabossku #instamalaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #juststayathome

0
4/9/2020
2
juststayathome Huh? we gon' be alright. #juststayathome

Huh? we gon' be alright. #juststayathome

2
4/9/2020
72
juststayathome 🎲 #COVIDmemes
#juststayathome

🎲 #COVIDmemes #juststayathome

0
4/9/2020
9
juststayathome Aplikasi myTNB - Mudah sahaja
----------
Ikuti beberapa langkah untuk muat turun di telefon pintar anda.Mudah sahaja #DudukRumah tidak perlu beratur membuat pembayaran bil dan anda juga boleh semak bil anda bulan dengan pantas.
.
.
Atau pon anda juga boleh semak dan bayar pantas melalui link 👇

https://myaccount.mytnb.com.my/Payment/QuickPay/

#myTNB
#aplikasi
#DudukRumah
#JustStayAtHome 
#COVID19 
#Pusatinternetdigi 
#MCMC 
#DIGi

Aplikasi myTNB - Mudah sahaja ---------- Ikuti beberapa langkah untuk muat turun di telefon pintar anda.Mudah sahaja #DudukRumah tidak perlu beratur membuat pembayaran bil dan anda juga boleh semak bil anda bulan dengan pantas. . . Atau pon anda juga boleh semak dan bayar pantas melalui link 👇 https://myaccount.mytnb.com.my/Payment/QuickPay/ #myTNB #aplikasi #DudukRumah #JustStayAtHome #COVID19 #Pusatinternetdigi #MCMC #DIGi

0
4/9/2020
0
juststayathome [9 April 2020, 8.00malam]

PEMAKLUMAN BERITA PALSU

Berikut merupakan PENAFIAN tentang beberapa berita yang tular di media sosial.

#JustStayAtHome
#mcmc
#pusatinternetdigi
#Digi
#kitamestimenang

[9 April 2020, 8.00malam] PEMAKLUMAN BERITA PALSU Berikut merupakan PENAFIAN tentang beberapa berita yang tular di media sosial. #JustStayAtHome #mcmc #pusatinternetdigi #Digi #kitamestimenang

0
4/9/2020
0
juststayathome Berbanggalah Wahai Muslimin!

Kehidupan sebagai seorang yang menerapkan nilai2 Islam dalam kitaran hidupnya, pasti akan merasakan ketenangan dalam hidupnya, kerna dia percaya, bahwa setiap buat baiknya itu akan dibalas oleh Allah s.w.t.

Dan sekiranya kita ini, tersalah lakuakan sesuatu yang menyebabkan kita terpalit dengan dosa kecil, apatah lagi dosa besar, maka, teruskan istigfar dan taubat memohon munajat kepada Allah, semoga Allah mengampunkannya.

#pray4healthy #marhabanramadhan #salammalamnisbusyaaban #juststayathome

Berbanggalah Wahai Muslimin! Kehidupan sebagai seorang yang menerapkan nilai2 Islam dalam kitaran hidupnya, pasti akan merasakan ketenangan dalam hidupnya, kerna dia percaya, bahwa setiap buat baiknya itu akan dibalas oleh Allah s.w.t. Dan sekiranya kita ini, tersalah lakuakan sesuatu yang menyebabkan kita terpalit dengan dosa kecil, apatah lagi dosa besar, maka, teruskan istigfar dan taubat memohon munajat kepada Allah, semoga Allah mengampunkannya. #pray4healthy #marhabanramadhan #salammalamnisbusyaaban #juststayathome

0
4/9/2020
12
juststayathome Betsys giving thanks to all the amazing people putting there lives at risk everyday to keep us safe! #thankyounhs #juststayathome 💙

Betsys giving thanks to all the amazing people putting there lives at risk everyday to keep us safe! #thankyounhs #juststayathome 💙

5
4/9/2020
37
juststayathome Stay Hydrated.

Even though not working out at your work table, you still need to stay hydrated.

Staying hydrated maintains the function of your body that requires them. We are made up of mostly fluids. Therefore, keeping hydrated is important. During hot weather, it means hydration is even more needed. 
The general intake of water is about 8 glasses of water a day. If the glass you're using is small or big, then use liters to keep a check on the water intake. You should get about 1 to 1.5 liters of water a day.

If you're exercising frequently, water intake should be higher than the recommended intake because exercising would waste more of your body fluids than usual.

#ABCDaily #WorkFromHome #WFH #WorkFromHomeTips #WFHTips #WorkWorkWork #PersonalDevelopment #StayAtHome #DudukDiamDiam #JustStayAtHome #Career #CareerAdvice #Coaching #Trainer

Stay Hydrated. Even though not working out at your work table, you still need to stay hydrated. Staying hydrated maintains the function of your body that requires them. We are made up of mostly fluids. Therefore, keeping hydrated is important. During hot weather, it means hydration is even more needed. The general intake of water is about 8 glasses of water a day. If the glass you're using is small or big, then use liters to keep a check on the water intake. You should get about 1 to 1.5 liters of water a day. If you're exercising frequently, water intake should be higher than the recommended intake because exercising would waste more of your body fluids than usual. #ABCDaily #WorkFromHome #WFH #WorkFromHomeTips #WFHTips #WorkWorkWork #PersonalDevelopment #StayAtHome #DudukDiamDiam #JustStayAtHome #Career #CareerAdvice #Coaching #Trainer

0
4/9/2020
1
juststayathome Healthy Mode on with my daughter during MCO🤗🤩👨‍👧🤸‍♀🤸‍♀🤸‍♂🤸‍♂🏘🇲🇾
#JustStayAtHome #WithDaikin #MyDaikin  #StayCoolChallenge
@daikinmalaysia

Healthy Mode on with my daughter during MCO🤗🤩👨‍👧🤸‍♀🤸‍♀🤸‍♂🤸‍♂🏘🇲🇾 #JustStayAtHome #WithDaikin #MyDaikin #StayCoolChallenge @daikinmalaysia

0
4/9/2020
1
juststayathome My first attempt make Dalgona Coffee during MCO🤗🤩💪🍶☕🥃🏘🇲🇾 #JustStayAtHome #WithDaikin #MyDaikin  #StayCoolChallenge
@daikinmalaysia

My first attempt make Dalgona Coffee during MCO🤗🤩💪🍶☕🥃🏘🇲🇾 #JustStayAtHome #WithDaikin #MyDaikin #StayCoolChallenge @daikinmalaysia

0
4/9/2020
0
juststayathome Unicorn tumpang laluuu 🦄
Mommy nak order untuk birthday si comel tak?

Pre order tau, meh risik lelaju!
Tunggu je kat rumah, kami hantar 🥰💕 www.wasap.my/60194313414/kekunicorn

#juststayathome 
#wedelivertoyou 
#kekunicorn

Unicorn tumpang laluuu 🦄 Mommy nak order untuk birthday si comel tak? Pre order tau, meh risik lelaju! Tunggu je kat rumah, kami hantar 🥰💕 www.wasap.my/60194313414/kekunicorn #juststayathome #wedelivertoyou #kekunicorn

0
4/9/2020
2
juststayathome Assalamualikum 💋

1 set mini bucket mcm ni 👇🏻👇🏻 RM10 je ! 
OK ke OK gais !? ❤ ( 8 ketui ayam + cheese ) 😋. Musim² PKP ni atas permintaan ramai customer kesyangan mama kite akan buat delivery 😍. Jom lah beramai² order tekan link kat bwh ni yea 👇🏻😘. http://www.wasap.my/+60182922418/Mini_Bucket_RM10
http://www.wasap.my/+60182922418/Mini_Bucket_RM10
http://www.wasap.my/+60182922418/Mini_Bucket_RM10

Kite akan delivery smpai depan rumah u gais hokeh !

U gais just stay at home tggu delivery dr rider Mama hokeh ! 😘

Maju lah ayam utk negara ! ehh ! 😂

#juststayathome #keepclean #stayhealthy 😷

Assalamualikum 💋 1 set mini bucket mcm ni 👇🏻👇🏻 RM10 je ! OK ke OK gais !? ❤ ( 8 ketui ayam + cheese ) 😋. Musim² PKP ni atas permintaan ramai customer kesyangan mama kite akan buat delivery 😍. Jom lah beramai² order tekan link kat bwh ni yea 👇🏻😘. http://www.wasap.my/+60182922418/Mini_Bucket_RM10 http://www.wasap.my/+60182922418/Mini_Bucket_RM10 http://www.wasap.my/+60182922418/Mini_Bucket_RM10 Kite akan delivery smpai depan rumah u gais hokeh ! U gais just stay at home tggu delivery dr rider Mama hokeh ! 😘 Maju lah ayam utk negara ! ehh ! 😂 #juststayathome #keepclean #stayhealthy 😷

0
4/9/2020
0
juststayathome Holiday??
No
#juststayathome

Holiday?? No #juststayathome

0
4/9/2020
0
juststayathome Whatsapp : 01162552434
Serum Bakira dikenali ramai Dan yang Paling Penting Keberkesanan Dan Positive feedback daripada Customer dari semua peringkat usia serta di seluruh pelusuk Negara & Negeri.  Wanita sekarang lebih mementingkan Yang berkualiti BUKAN Harga ♥️
#serumwanita #thighteningserum  #serumketatmissv  #serumketat #bakiramalaysia  #wanitamuslimah  #putrajaya #wanitamalaysia #ketat #kembalidara #suamiisteri #keluargabahagia #onlineshopping #kembalimuda #awetmuda #covid19 #stayathome #juststayathome #redzone #ubatketat #dara #firmingoil #vagina  #vaginahealth

Whatsapp : 01162552434 Serum Bakira dikenali ramai Dan yang Paling Penting Keberkesanan Dan Positive feedback daripada Customer dari semua peringkat usia serta di seluruh pelusuk Negara & Negeri. Wanita sekarang lebih mementingkan Yang berkualiti BUKAN Harga ♥️ #serumwanita #thighteningserum #serumketatmissv #serumketat #bakiramalaysia #wanitamuslimah #putrajaya #wanitamalaysia #ketat #kembalidara #suamiisteri #keluargabahagia #onlineshopping #kembalimuda #awetmuda #covid19 #stayathome #juststayathome #redzone #ubatketat #dara #firmingoil #vagina #vaginahealth

0
4/9/2020
1
juststayathome Whatsapp : 01162552434
Serum Bakira dikenali ramai Dan yang Paling Penting Keberkesanan Dan Positive feedback daripada Customer dari semua peringkat usia serta di seluruh pelusuk Negara & Negeri.  Wanita sekarang lebih mementingkan Yang berkualiti BUKAN Harga ♥️
#serumwanita #thighteningserum  #serumketatmissv  #serumketat #bakiramalaysia  #wanitamuslimah  #putrajaya #wanitamalaysia #ketat #kembalidara #suamiisteri #keluargabahagia #onlineshopping #kembalimuda #awetmuda #covid19 #stayathome #juststayathome #redzone #ubatketat #dara #firmingoil #vagina  #vaginahealth

Whatsapp : 01162552434 Serum Bakira dikenali ramai Dan yang Paling Penting Keberkesanan Dan Positive feedback daripada Customer dari semua peringkat usia serta di seluruh pelusuk Negara & Negeri. Wanita sekarang lebih mementingkan Yang berkualiti BUKAN Harga ♥️ #serumwanita #thighteningserum #serumketatmissv #serumketat #bakiramalaysia #wanitamuslimah #putrajaya #wanitamalaysia #ketat #kembalidara #suamiisteri #keluargabahagia #onlineshopping #kembalimuda #awetmuda #covid19 #stayathome #juststayathome #redzone #ubatketat #dara #firmingoil #vagina #vaginahealth

0
4/9/2020
2
juststayathome Whatsapp : 01162552434
Serum Bakira dikenali ramai Dan yang Paling Penting Keberkesanan Dan Positive feedback daripada Customer dari semua peringkat usia serta di seluruh pelusuk Negara & Negeri. Wanita sekarang lebih mementingkan Yang berkualiti BUKAN Harga ♥️
#serumwanita #thighteningserum  #serumketatmissv  #serumketat #bakiramalaysia  #wanitamuslimah  #putrajaya #wanitamalaysia #ketat #kembalidara #suamiisteri #keluargabahagia #onlineshopping #kembalimuda #awetmuda #covid19 #stayathome #juststayathome #redzone #ubatketat #dara #firmingoil #vagina

Whatsapp : 01162552434 Serum Bakira dikenali ramai Dan yang Paling Penting Keberkesanan Dan Positive feedback daripada Customer dari semua peringkat usia serta di seluruh pelusuk Negara & Negeri. Wanita sekarang lebih mementingkan Yang berkualiti BUKAN Harga ♥️ #serumwanita #thighteningserum #serumketatmissv #serumketat #bakiramalaysia #wanitamuslimah #putrajaya #wanitamalaysia #ketat #kembalidara #suamiisteri #keluargabahagia #onlineshopping #kembalimuda #awetmuda #covid19 #stayathome #juststayathome #redzone #ubatketat #dara #firmingoil #vagina

0
4/9/2020
0
juststayathome :
#JSDUDUKRUMAHSALE - LUBNA PRINTED, TUDUNG SARUNG STYLE BAWAL INSTANT, OFFER RM49 SAHAJA VALID SEHINGGA 10/04/2020 ‼️
.
.
LUBNA PRINTED - NEW BAWAL INSTANT
.
.
📌 Material :
➡️ Body - Moss Crepe
➡️ Awning - Soft Cotton (jahitan bertulang)
.
.
📌 Measurement : Bidang 50
Front : 26inch (+/-)
Back : 35inch (+/-)
Face : 10inch (+/-)
.
.
📌 Specifications :
🔹New Style Bawal Instant
🔹Totally IRONLESS
🔹Totally Opaque and Breathable
🔹Adjustable to any bawal style
🔹Metal Tag for Adornment
🔹Awning attached
🔹Awning easy to shape with double stitched method
🔹 Only 6 designs available
.
.
Harga Asal : RM 89.00
🚨 #JSDUDUKRUMAHSALE: RM 49.00
⚠️ JIMAT RM 40.00 ‼️
🚚 Harga tidak termasuk postage
.
.
Klik sahaja LINK WASAP di bio ig @tudunginstant_by_kakain untuk order 😎 STOCK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😅
.
.
#LubnaPrinted #tudungsarungstylebawal #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungironless #tudungsarungbidang50 #tudungsarungtakpayahgosok #tudungsarungawningcotton #tudungraya2020 #AidilFitri2020 #JSDUDUKRUMAHSALE #StayAtHome #PerintahKawalanPergerakanFasa2 #MovementControlOrderPart2 #JustStayAtHome #HapuskanCovid19 #KitaJagaKita #Doayangbaik2 #Covid19PleaseGoAway #JimmyScarves #jimmyscarvesdropship #TopteamKakSya #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarramadhanonline #batupahatJohor #tudunginstant_by_kakain

: #JSDUDUKRUMAHSALE - LUBNA PRINTED, TUDUNG SARUNG STYLE BAWAL INSTANT, OFFER RM49 SAHAJA VALID SEHINGGA 10/04/2020 ‼️ . . LUBNA PRINTED - NEW BAWAL INSTANT . . 📌 Material : ➡️ Body - Moss Crepe ➡️ Awning - Soft Cotton (jahitan bertulang) . . 📌 Measurement : Bidang 50 Front : 26inch (+/-) Back : 35inch (+/-) Face : 10inch (+/-) . . 📌 Specifications : 🔹New Style Bawal Instant 🔹Totally IRONLESS 🔹Totally Opaque and Breathable 🔹Adjustable to any bawal style 🔹Metal Tag for Adornment 🔹Awning attached 🔹Awning easy to shape with double stitched method 🔹 Only 6 designs available . . Harga Asal : RM 89.00 🚨 #JSDUDUKRUMAHSALE: RM 49.00 ⚠️ JIMAT RM 40.00 ‼️ 🚚 Harga tidak termasuk postage . . Klik sahaja LINK WASAP di bio ig @tudunginstant_by_kakain untuk order 😎 STOCK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😅 . . #LubnaPrinted #tudungsarungstylebawal #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungironless #tudungsarungbidang50 #tudungsarungtakpayahgosok #tudungsarungawningcotton #tudungraya2020 #AidilFitri2020 #JSDUDUKRUMAHSALE #StayAtHome #PerintahKawalanPergerakanFasa2 #MovementControlOrderPart2 #JustStayAtHome #HapuskanCovid19 #KitaJagaKita #Doayangbaik2 #Covid19PleaseGoAway #JimmyScarves #jimmyscarvesdropship #TopteamKakSya #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarramadhanonline #batupahatJohor #tudunginstant_by_kakain

0
4/9/2020
0
juststayathome Bangkit wahai anak muda sekalian🤟😂
#bosskita  @kini.viral.my #pmkita #juststayathome

Bangkit wahai anak muda sekalian🤟😂 #bosskita @kini.viral.my #pmkita #juststayathome

34
4/9/2020
267
juststayathome Offer apa pulak kalini??🔥🔥
--
--
🎉CIK KIAH SALES🎉
--
--
Item: Hanna Suits
Date: 9-12 April
--
--
Promo price: RM69/pc
Combo price: 2 pcs RM130
Normal price: RM89/pc
--
--
FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above
--
--
Nak order? --
--
Tekan link di bio @pastelbyfifarasol --
--
Atau
--
--
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲
--
--
#bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

Offer apa pulak kalini??🔥🔥 -- -- 🎉CIK KIAH SALES🎉 -- -- Item: Hanna Suits Date: 9-12 April -- -- Promo price: RM69/pc Combo price: 2 pcs RM130 Normal price: RM89/pc -- -- FREE POSTAGE for minimum purchase RM300 & above -- -- Nak order? -- -- Tekan link di bio @pastelbyfifarasol -- -- Atau -- -- SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 SCREENSHOT AND WHATSAPP NOW AT +601110757343 📲 -- -- #bajumuslimah #bajukerja #bajukerjawanita #bajukerjamuslimah #bajuwanitalabuh #bajulabuh #bajuironless #setbajukerja #setbajukerjawanita #bajuraya2020 #bajukurung #covid19 #fifarasol #staysafe #kitajagakita #seluarironless #seluarkerja #seluarstraightcut #setbajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajukurungmurah #bajukerjamurah #bajutakpayahgosok #muslimahfashion #ironlesspants #ironlessblouse #rayasale #tiktok #juststayathome #kitamestimenang

0
4/8/2020
0
juststayathome Salam kuarantin hari ke-15 rindu...«kacak ori»😘just repost story 🌵Aku sedar,
Aku bukan sesiapa,
Jika kamu mahu aku pergi,
Aku pergi,
Tapi aku takkan sesekali lupakan kamu,
Moga kamu bahagia,
Fi hifzillah🖤

music @alanwalkermusic alone part 2

#sembangvoice #malaysiancover #lagujiwang #lagumalaysia #sembangstudent #indomusikgram #jiwang #lirikkipidap #suarasumbang #wishmeluck #videocoverbatak #explorepage #nasyid #nasyidmalaysia #frontliners #juststayathome #artistsoninstagram #student #studentlife #nasyidislami #igkelantan #kelantan

Salam kuarantin hari ke-15 rindu...«kacak ori»😘just repost story 🌵Aku sedar, Aku bukan sesiapa, Jika kamu mahu aku pergi, Aku pergi, Tapi aku takkan sesekali lupakan kamu, Moga kamu bahagia, Fi hifzillah🖤 music @alanwalkermusic alone part 2 #sembangvoice #malaysiancover #lagujiwang #lagumalaysia #sembangstudent #indomusikgram #jiwang #lirikkipidap #suarasumbang #wishmeluck #videocoverbatak #explorepage #nasyid #nasyidmalaysia #frontliners #juststayathome #artistsoninstagram #student #studentlife #nasyidislami #igkelantan #kelantan

0
3/31/2020
106